تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: سامسونگ 10 ميليون گوشي با دوربين 5 مگاپيكسلي فروخت !

کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض سامسونگ 10 ميليون گوشي با دوربين 5 مگاپيكسلي فروخت !

خبرگزاري فارس: شركت سامسونگ بر پايه آخرين مطالعات خود در بازارهاي جهاني اعلام كرد كه تاكنون بيش از 10 ميليون گوشي كه به دوربين ديجيتالي 5 مگاپيكسلي مجهز بوده‌اند را فروخته است.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از CNet، سامسونگ در اين بررسي‌ گسترده نشان داد كه علت خريد گوشي‌هاي مجهز به دوربين ديجيتالي 5 مگاپيكسلي چه بوده است و هدف كاربران از خريد اين گوشي‌ها را چه عاملي تشكيل مي‌داده است.

به گفته كارشناسان سامسونگ، برخي از كاربراني كه اين گوشي‌ها را خريداري كرده‌اند، توجهي به دوربين آن نداشته‌اند و كارايي ديگر اين محصولات توجه آن‌ها را به خود جلب كرده است.

در اين ميان، بيشتر كاربران هدف خود را استفاده از دوربين ديجيتالي باكيفيت اعلام كرده‌اند. اين درحالي است كه آن‌ها در طول هفته به صورت محدود از دوربين 5 مگاپيكسلي خود استفاده مي‌كنند و توانايي به كارگيري همه قابليت‌هاي دوربين را نيز ندارند.

شركت كره‌اي سامسونگ اعلام كرده است كه در سال 2009 ميلادي بيش از 150 گوشي جديد را توليد و روانه بازار خواهد كرد.

2. 2 کاربر از mobin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

حالا هی برین بگین نوکیا ... ( من که شاید ان هشتاد و یک هشت گیگمو فروختم رفتم اون 8 مگا رو خریدم ) البته من قبلا تمام گوشیام سامسونگ بود ... ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •