سلام تفاوت interest و love و like چیه ؟؟؟؟؟
سلام تفاوت interest و love و like چیه ؟؟؟؟؟
like is adj and adv and ... but not noun; but on the other hand, love and interest can be verb and noun, but can't be adj
Considering their meanings, all of them show eagerness at something or someone, but if I want to sort them in respect of intense, I think we can have this relation:
Love>interest>like
some grammatical tipsاول یه توضیحی بدم
من این تاپیک رو میخوام 31 نکته زیان اشاره کنم
هرچی گشتم جایی پیدا نکردم که ه این نکات توش باشه
اگه هست دیگه دست مدیر رو میبوسه که منتقل شه یا ترشی شه
هر کسی هم چنین نکاتی داشت خوشحال میشم بزاره یه مجموعه باهم جمع کنیم
!1-
would rather: we use simple form of main verb
I'd rather stay at home
(2
would better : we use simple form
I'd better not reveal her secret
(3
would prefer : we can use both gerand and infinitive
I'd prefer to forgive him
I'd prefer forgiving him
****************************(4هم آوایی اجزای جمله parallelism
1) در صورتی که جمله در اولین بخش ان با صفت ، فعل همراه با مصدر (to) یا ing باشد ، تا پایان جمله این ساختار باید حفظ شودI like are & dance
they enjoy swimming , hiking and walking
they prefer to study ,to solve problems & to do research
اینجا جا داره یه پرانتز باز کنم و بگک که ممکن است جمله اوش با to و have & has باشد ولی بقیه مثل آن نباشند
2) در صورتی که ابتدای جله با یک زمان خاص ساخته شده باشد ، این زمان تا اخر باید حفظ شود .
3)فعل جمله باید بر اساس فاعل جمله تعیین شود ، در صورت مفرد یا جمع بودن.
****************************(5
need : we can use ing form or tobe + p.p
my car needs fixing
my car need to be fixedو باید مفعول باشه اگه فاعل نباشه جمله معنی نداره
بیشتر نمی ویسم ببینم تاپیک پا برجاس یا مطالب قدیمیه
و در ضمن خیلی خسته شدم چون دارم خودم تایپ میکنم از جزوم و از جایی کپی پیست نکردم بعدن ادامه میدمش
ادامه :
(6
world as : any one, every one ,some one , every body ,some body ,some thing ,no one , whatever , **what , who ever , nothing ,either- neither
afther these words we must use singular verbs
Either of these buses goes past the university
any one who wishes to be ok . may get it soon
Neither-nor & either -or **برای تعیین فعل بعد از این کلمات باید به اسم بعد از or و nor توجه کرد . اگر مفرد هستند فعل مفرد و اگر جمع هستند فعل جمع می باشدNeither my brothers nor my sister goes to school
Neither my sister nor my brother go to school
****************************(7
word as :economics - physics - politics - news - linguistics have singular verb
the news is good****************************
8) در جملات نقل قول در صورتی که این افعال قرار گیرند ، سایر افعال بعد از آنها باید به سورت گذشته باشندhe said that he was coming
they thought that she was sorry
****************** told *****
ادامه میدهیم
(11
دروغ گفتن Lie - lied - lied- lying
Lie
دراز کشیدن Lie- lay- lain - lying
****************************(12
اعدام کردن hanged
hang
آویزان کردن hung
All these words can be used both as a noun and as a verb. Their difference is more about the extent of liking!
Also, in informal uses like is used as an adverb (likely) which mean : probably, as if, such. for example: it seemed likely that a scandal would break
14)
advise فعل است و به معنی نصیحت کردن
advice اسم غیر قابل شمارش و به مهنای نصیحت می باشد . برای تبدیل advice به اسم قابل شمارش می توان از a piece of advice استفاده کرد
****************************15)
Agree with (موافقت با انسان )
Agree on ( موافت با چیزی )
16)
Differ from برای عدم تشابه ظاهری است ولی
differ with برای عدم توافق عقیده
دوستان شرمنده اگه یکم دیر آپ شد به خدا یه هفته درگیر بودم
مثلا داریم : The play does not agree with the book : نمایشنامه با کتاب مطابقت نداره ... بنابراین لزوما "با انسان" نیست ..نوشته شده توسط mahn90
بهرحال مرسی ...![]()
البته استثنا ممکنه باشه ولی من روی جزوه مینویسم به خاطر همین ممکن خطا هست
ولی من یه جروه جدید گیرم اومده چگ میکنم خبرت میدم
سلام
دوست عزیز، نکات شماره 9-10 و 13 ویرایش شد. این هایی که نوشته بودید نکات نیستند، بلکه هر کدام یک مبحث گرامری مفصل هستند که در مورد نکات شما به صورت سرسری و با یک اشاره که بعضا درست هم نبوده نوشته شده. حداقل در مورد نکته 13 پیشنهاد می کنم مبحث say , tell را در تاپیک آموزش گرامر بخوانید. به خودتون هم کمک بیشتری می کنه
متاسفم که اینو می گم، شما نمی تونید از روی جزوه ای بنویسید که خودتون آنرا یاد نگرفتید یا نخوندید. و هیچ مطلب خطایی نباید دخل این تاپیک نوشته بشه. چون جنبه آموزش داره.پس ممکنه خطا داشته باشه به هیچ وجه از نظر من قابل قبول نیست.
هر وقت چیزی یاد گرفتید و حس کردید که آن مطلب درسته و می تونه به دیگران کمک کنه، لطفا اینجا قرار بدید.
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)