تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 649 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

sony ericsson x1i original ringtons

تمام زنگ های اورجینال اکسپریا برای کسانی که میخواهند روی گوشی خودشون از این زنگ ها استفاده کنند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میشه یه جای دیگه آپ کنی ارور میده

داره خودمونی میشه mhargoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    اول اينكه در سايت موبايل118 قيمت xperia رو 1100000 زده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ويك سؤال :
    در اين سايت، در صفحه مشخصات اين گوشي وقتي ماوس رو روي قيمت گوشي مي‌بري ، مي‌نويسه : مدت گارانتي 12 ماه، كشوره سازنده چين. سؤال من اينه كه به نظر شما ساخت تايوان وارد ايران ميشه يا شده يا اصلا نمياد. بعدش به نظرتون گوشي چيني با تايواني چقدر كيفيتشون فرق ميكنه.
    Last edited by mhargoon; 01-12-2008 at 16:19.

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

من فكر ميكنم اين سايت اشتباه كرده
    چون اين گوشي را فقط تايوان ميزنه
    نه؟

داره خودمونی میشه mhargoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

لطفاً دوستاني كه در مورد مسايل اقتصادي و بازار آگاه هستند بگن كه آيا قيمت اين گوشي پايين ميآد يا نه؟ اگه نه، پس ما با همين قيمت بخريمش.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

منم قبلاً p990 داشتم ، وقتی اخبار مربوط به X1 اومد بد رفتم تو کفش ، خواستم بگیرم ، اما مسئولینن شرکت سونی اریکسون اونقدر لفتش دادن تا گوشیهای خیلی بهتر از X1 به بازار اومد ، الان که تازه X1 داره میاد گوشیهایی خیلی بهتر از X1 توسط سامسونگ و HTC معرفی شدن.
    منم منطقی نگاه کردم و دیدم که Samsung OMNIA خیلی بهتر و با امکانات تر از X1 هست، جالبتر اینکه قیمتشم خیلی مناسبه ، برا همین نظرم عوض شد و رفتم OMNIA خریدم ، خیلی خیلی هم ازش راضیم.
    وقتی مقایسه کردم دیدم که X1 در مقابل سی پی یو 624 و رم داخلی 16 GB و دوربین 5 مگا پیکسل با قابلیت تشخیص چهره و لبخند و سیستم G Sensor و پلیری با قابلیت پشنیبانی از Divix و ظاهری زیباتر و ظزیفتر همچنین ویندوز موبایل 6.1 (ویندوز موبایل X1 6.0 است) OMNIA هیچ حرفی برای گفتن نداره.
    تازه OMNIA رو مایکروتل ساپورت می کنه که نماینده رسمی سامسونگ توی ایرانه و اسمش هم توی سایت رسمی سامسونگ اومده، پس خدمات بهتری هم توی ایران داره.
    تازه ، من هرچی نگاه کردم هیچ برتری توی X1 بجز کی بردش ندیدم که اونم با سیستم Touch Wiz سامسونگ مشکلش حل شده و با راحتی با انگشت می شه توش تایپ کرد.
    تازه فیلمای مقایسشونم که توی یوتوب می بینم کاملاً مشخصه که Omnia روانتر و سریعتر از X1 است.
    اینم دلیلش چیزی بجز دیر وارد کردن X1 به بازار نیست.
    اون موقع که X1 معرفی شد فوقولاده بود ، اما الان با این مدلای جدید سامسونگ و HTC می شه گفت که دیگه حرفی برای گفتن نداره، کاش مسئولین سونی اریکسون اینقدر لفتش نمی دادن...
    دوست عزیز تازه وارد. شما که Omnia و هر گوشی دیگه ای که خریدید مبارکتون باشه و امیدوارم که همیشه
    براتون کار کنه.
    اما این دیگه چه کاریه که میاید به کلوپ سونی اریکسون و از گوشی که خریدید تعریف میکنید. اینجا کلوپ اکسپریا
    هست نه سامسونگ یا HTC. شما که الان این حرفها رو زدید مطمئن باشید چند نفر میان و جواب شما رو میدن
    تا هم از رو برید و هم دیگه از این حارفها در کلوپی که مربوط به بحث نیست حرف نزنید. اما آخرش چی ؟ ...
    دوباره جنگ سامسونگ و سونی اریکسون و گوشی های دیگه شروع میشه و تاپیک به این خوبی میشه
    مثل تاپیک Omnia که طرفداراش میان 10 تا 10 تا پست رو پشت سر هم میدن.
    اگر دوست دارید دعوا کنید تاپیک هایی با این موضوع زیاده و نظر سنجی هم گذاشته شده برید اونجا و هرچی
    بدی از سونی اریکسون عقده شده تو دلتون خالی کنید و یک نفس راحت هم بکشید. پس من دارم از شما و
    هر کس دیگه ای خواهش میکنم که هرگز این بحث ها رو نه در اینجا و نه در هیچ کلوپ دیگه ای که مربوط به
    سامسونگ نباشه راه نندازید.

اما چند جواب کوتاه...

اما مسئولینن شرکت سونی اریکسون اونقدر لفتش دادن تا گوشیهای خیلی بهتر از X1 به بازار اومد
    کدوم گوشی بهتر؟ تنها گوشی که فعلا با رزولیشن و مشخصات سخت افرازی اکسپریا میتونه رقابت کنه یکی
    HTC Touch HD است که اینم بعد از اکسپریا وارد بازار شده و یکی هم که فقط میشه به بالاتر بودن بودن
    سی پی یوش فکر کرد متعلق به کمپانی Asus است که هنوز در دست ساخته.

الان که تازه X1 داره میاد گوشیهایی خیلی بهتر از X1 توسط سامسونگ و HTC معرفی شدن.
    XPERIA حدود 2 ماهه که وارد بازار شده. نکنه شما خرید و فروش گوشی ها رو فقط در محوطه اطرافتون میبینید و
    فکر میکنید که دنیا یعنی همون شهری که توش هستید و اگر در اون شهر اکسپریا نیاد یعنی دیر اومده و دیگه
    سراغش نمیرید؟ نه جانم همانطور که گفتم اکسپریا 2 ماهه که داره فروش میره... اگر به هر دلیلی قاچاقچیان
    محترم و مسئولین وارداتی محترم به فکر جیب خودشون هستند و اکسپریا رو وارد نمیکنند دیگه مشکل
    سونی اریکسون نیست و مشکل از خودمونه. حالا فکر کن ببین مشکل کار ما کجاست ؟ اینو بفهمی همه چی
    رو فهمیدی...

وقتی مقایسه کردم دیدم که X1 در مقابل سی پی یو 624
    عجب تحقیقاتی کردی... میگم دیگه ... آخه کجای سی پی یوی Omnia از اکسپریا قویتر و سریعتره؟ اصلا به
    صفحه اول این تاپیک نگاه کردی تا ببینی که چقدر آمار و ارقام وجود داره که همشون نشون میدن سی پی یوی
    Omnia فقط از لحاظ عددی زیادش کردند وگرنه در عمل این سی پی یو های MSM7200 528MHz هستند که
    بهتر خودشون رو نشون دادند.

این یک نمونه اش ... نمونه های دیگه رو هم در صفحه اول پیدا کن.

دیدی سی پی یوی Omnia چقدر قویه؟ اکسپریا 9 تا دسکتاپ رو همزمان اجرا میکنه اما در Omnia در 1 دونه
    دستکتاپی هم که داره گیر کرده چه برسه به اینکه بخواد مثل اکسپریا 9 تا رو با هم باز شده و اجرا شده داشته
    باشه.

رم داخلی 16 GB
    شما گوشی خریدی اما مشخصات گوشی خودتون رو هم نمیدونید متاسفانه...مموری و حافظه داخلی Omnia
    دقیقا 256 مگابایت است. و اونی که شما بهش میگی رم internal memory است نه حافظه داخلی.

قبلا گفتم اما مجبورم باز هم اشاره کنم که تنها حافظه ای که در یک پاکت پیسی که بر اساس نصب برنامه و
    نرم افزار های مختلف ساخته شده حافظه داخلی است. شما در حافظه داخلی گوشی است که میتونید برنامه
    های مهم و اساسی رو نصب کنید. internal memory و یا مموری کارتهایی که با گوشی ها داده میشوند
    بیشتر کار یک انباری را انجام میدهند و به درد ذخیره کردن موزیک، عکس، و یا فایل های شخصی میخورند.

البته ناگفته نماند که بعضی برنامه های سنگین مانند برنامه های رهیاب با نقشه هایی که دارند و یا بعضی از
    بازی ها رو میشه هم روی internal memory نصب کرد و هم روی مموری کارت.

الان هم حافظه داخلی اکسپریا که برای نصب نرم افزار و برنامه های داخلی تعیین شده دقیقل 2 برابر Omnia
    است که فقط 256 مگابایت حافظه داخلی داره در حالی که مال اکسپریا 512 مگابایت است.

دوربین 5 مگا پیکسل با قابلیت تشخیص چهره و لبخند
    256 MB RAM در اکسپریا وجود داره که بارای باز گزاشتن ان تا برنامه کافیه در حالی که در اومنیا 128 MB RAM وجود
    داره و اگر 1 دونه برنامه باز باشه و بخوای دوربینش چند مگاپیکسلی رو فعال کنی یک ارور خشکل به اسم
    End of Memory بهت میده و دوربین باز نمیشه. حالا بعد شما بیا بگو نخیر اینطوری نیست. اما بهتره که
    از این موضوع دفاع نکنی چون این حرف من نیست و حرف اکثر کسانیه که در انجمن های تخصصی
    پاکت پیسی اومنیا رو دارند و از این موضوع بشدت شکایت میکنند.

من قبول دارم که دوربین اومنیا ممکنه کمی بهتر از اکسپریا باشه و اگر شما فقط بخاطر دوربین اومنیا رو خریده
    باشید مبارکتون باشه اما اینو بدونید که کسانی که طرف هر پاکت پیسی میان اول دوربین پاکت پی سی رو اصلا
    حساب نمیکنند. کسی که موزیک و دوربین بخواد با نصف پولی که به اکسپریا و یا اومنیا میده انتخابهای خیلی
    بهتری داره تا اینکه بخواد بیاد یک پاکت پیسی با دوربین خوب بگیره.

پاکت پیسی با دوربینی که آدم رو راضی کنه فعلا در هیچ نقطه ای از دنیا نه ساخته شده و نه وجود داره. الان
    هم که دوربین اونیا 5 مگاپیکسل هستد End of memomry هاشم خشکل هست.

پلیری با قابلیت پشنیبانی از Divix
    جدی میگی؟ یعنی تنها پلیری هست که Divx رو پشتیبانی میکنه و اونم فقط روی اومنیاست نه؟
    نه جانم من همین الان روی اکسپریا 3 تا پلیر مختلف دارم که همشون هم نه تنها DivX بلکه همه فرمت های زیر
    رو پشتیبانی میکنند.

H.264 (AVC), MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV*, Theora*, Dirac*, MJPEG, MSVIDEO1

بحث پلیر رو جای دیگه مطرح نکنید چون اینها فقط برنامه هستند و با برنامه همه چی درست میشه. اما رم پایین
    اونیا درست بشو نیست و باید باهاش بسوزی و بسازی.

و ظاهری زیباتر و ظزیفتر
    این دیگه کاملا بستگی به سلیقه داره. هر کسی یکی رو بیشتر میپسنده اما اگر مثلا شما ظاهر اومنیا رو
    به پاکت پیسی های دیگه ترجیح دادید دلیل نمیشه که پاکت پیسی های دیگه زشت و بد ریختند و فقط اون
    گوشی که شما خریدی و شما داریششششش قشنگه.

به نظر من اکسپریا خیلی باکلاس تر و شیک تر از IPhon Omnia i900 است. نظر شخصی و کاملا مربوط
    به سلیقه اینجانب میشه.
    همچنین ویندوز موبایل 6.1 (ویندوز موبایل X1 6.0 است) OMNIA هیچ حرفی برای گفتن نداره.
    عجب تحقیقاتی کردی... اینجوری رفتی گوشی گرفتی که از هیچی خبر نداری. عزیزم سیستم عامل تمام
    پاکت پیسی هایی که در عرض 6 ماه گذشته وارد بازار شدند یکی هستند. بعضی از نمونه ها ....

HTC Touch Diamond
    HTC Touch Pro
    Sony Ericsson Xperia X1
    Samsund Omnia
    HTC Touch HD
    HTC Viva
    HTC MAX 4GB

حتی ASUS P565 با سی پی یوی 800 MHz که معلوم نیست چند ماه دیگه وارد بازار بشه از ویندوز مبایل 6.1
    استفاده میکنه.

گذشته از این قبلا اشاره کردم که وقتی بحث نرم افزار پیش میاد خیلی کارها میشه کرد و بهتره که در مقایسه
    پاکت پیسی ها بحث نرم افزار رو نکنید. حتی اگر حرف شما رو درست هم درنظر بگیریم و ویندوز مبایل
    اکسپریا رو 6.0 بدونیم باز این امیدواری هست که بشه سیستم عامل اکسپریا رو با توجه به حافظه داخلی و
    رم و سی پی یوی قوی که داره عوض کرد و اونو به ویندوز مبایل 6.1 تبدیل کرد. اما اومنیا چی اگر ویندوز
    مبایل 6.5 بیاد و حداقل حافظه داخلی برای نصبش 256 مگابایت باشه آیا میشه یک ویندوز رو روی 16 گیگی که
    داره نصب کرد؟ خب معلومه که نمیشه. چون اومنیا فقط 256 مگابایت حافظه داخلی داره و سیستم های
    عامل و برنامه های مهم همیشه باید بر روی همین حافظه نصب بشند نه بر روی مموری کارت ها

تازه OMNIA رو مایکروتل ساپورت می کنه که نماینده رسمی سامسونگ توی ایرانه و اسمش هم توی سایت رسمی سامسونگ اومده، پس خدمات بهتری هم توی ایران داره.
    XPERIA یک کارت مشکلی داره که فقط خریداران این گوشی اون رو دارند و هر کجای دنیا گوشی مشکلی
    پیدا بکنه در همون کشور و یا همون شهری که هست اون رو ساپورت میکنند. اما شما چی به یدونه مایکروتل
    مینازی که فقط هم باید ببری اون شهری که ازش گوشی رو خریدی؟ اونوقت شما ساپورت یک گوشی
    جهانی رو که باید بهش گفت XPERIA International با گوشی که مایکروتل ساپورتش میکنه رو یکی میکنی؟

در مورد گارانتی های ایران حرفی نمیزنم چون ایران نیستم و خبر ندارم و این موضوع رو بهتره کسانی که ایران
    هستند بهتون بگنید که آیا واقعا میشه روی گارانتی مایکروتل حساب کرد یا نه؟

اما اینو میدونم که هرگز نمیشه یک گارانتی که فقط مربوط میشه به همون شهر یا کشور را با یک گارانتی که در
    در اکثر کشورهای دنیا معتبره و کد شخصی هم برای این گارانتی دریافت کردی مقایسه کرد. حتما شما
    میای میگی گارانتی مایکروتل بهتره دیگه... درکتون میکنم چون اومنیا دارید و این گوشی هم نمیزاره
    آدم فکر کنه و واقعیات رو ببینه.

تازه ، من هرچی نگاه کردم هیچ برتری توی X1 بجز کی بردش ندیدم
    بعضی از برتری هاشون قبلا توضیح دادم اما همونها رو به اضافه بعضی های دیگه اینجا بهتون میگم که یاد بگیرید.

برتری های اکسپریا...
    حافظه داخلی بیشتر ... 512 مگابایت در مقابل 256 مگابایت.
    رم بیشتر .... 384 مگابایت در مقابل 128 مگابایت.
    رزولیشن خیلی خیلی بهتر در اکسپریا... 800*480 در مقابل 400*240
    خروجی مستقیم جک 3.5 میلی متری در اکسپریا در مقابل تبدیل اومنیا... در حالی که این تنبدیل ها برای K750
    هم وجود داره و تازه اومنیا یادش افتاده تبدیل بزاره.
    LCD خیلی شفاف و خوب اکسپریا در مقابل ال سی دی 3.2 اینچ اومنیا. یکی نیست بگه اصلا ال سی دی 10
    اینچ بزار اما وقتی رنگش مثل کسی که روح دیده باشه پریده به چه دردی میخوره.
    کیبورد اکسپریا در مقابل اون قلم آویزون اومنیا که مثل ..... همیشه باید با طناب بهش وصل باشه.
    کارت گرافیک جدا با حافظه 128 مگابایت در اکسپریا در مقابل گرافیکی که معلوم نیست در اومنیا چیه...
    بدنه فلزی اکسپریا در مقابل بدنه اومنیا.
    باطری قوی اکسپریا در مقابل باطری ضعیف اومنیا.
    اجرا کردن همزمان 9 تا دسکتاپ در مقابل 1 دونه دسکتاپ در اومنیا.

برتری های اومنیا...

دوربین 5 مگاپیکسل اومنیا همراه با Error ی که در زمان باز بودن برنامه ها به دلیل رم پایین میده.
    End of Memory

16 گیگابایت internal memory. که اینم با انداختن یک مموری کارت در اکسپریا حل میشه.

پس دیگه هیچ وقت وارد تاپیکی نشو که مربوط به کارت نمیشه. بهتره بری در کلوپ اومنیا مشکلات این گوشی رو
    حل بکنی تا اینکه بخوای بیای اینجا و اومنیا رو به رخ اکسپریا بکشی. امیدوارم که این حرفها بهت بر نخورده باشه
    و از دست من هم ناراحت نشده باشی. اما چون خودت شروع کردی مجبور بودم که جوابتون رو بدم.

پس همینجا تمومش کنید تا تاپیک به هم نریزه. همه گوشی ها یک عیب هایی دارند و یک مزیت هایی هم دارند.
    ما باید سعی کنیم که هموطنانمون رو طوری راهنمایی کنیم که بهترین انتخاب رو داشته باشند نه اینکه از
    جنسی طرفداری بکنیم که هیچ سودی برای ما نداره. نه پول سونی اریکسون میره تو جیب من و نه پول
    سامسونگ میره تو جیب شما. بلکه بر عکس یک پولی هم بهشون دادیم که اکسپریا و اومنیا رو بخریم.
    پیدا کن پرتقال فروش را...

6. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    اول اينكه در سايت موبايل118 قيمت xperia رو 1100000 زده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ويك سؤال :
    در اين سايت، در صفحه مشخصات اين گوشي وقتي ماوس رو روي قيمت گوشي مي‌بري ، مي‌نويسه : مدت گارانتي 12 ماه، كشوره سازنده چين. سؤال من اينه كه به نظر شما ساخت تايوان وارد ايران ميشه يا شده يا اصلا نمياد. بعدش به نظرتون گوشي چيني با تايواني چقدر كيفيتشون فرق ميكنه.
    دوست عزیز این گوشی ساخته تایوانه و پشت گوشی و قوطیش نوشته ساخت تایوان.
    این سایتها اکثر چیزها رو غلط مینویسند.اگه میخواهی این گوشی رو بخری خودت برو از مغازه بگیر چون تا اونجا که من اطلاع دارم اینها گوشی رو اکبند نمیفرستند و باز میکنند و سیم کارت داخل گوشی میندازند تا ببیند که گوشی سالمه یا نه.
    اگه هم میخواهی از 118 یا digikala گوشی بخری اول زنگ بزن و بپرس ساخت کجاست بعدش سفارش بده.
    Last edited by ninja3000sh; 01-12-2008 at 17:48.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

لطفاً دوستاني كه در مورد مسايل اقتصادي و بازار آگاه هستند بگن كه آيا قيمت اين گوشي پايين ميآد يا نه؟ اگه نه، پس ما با همين قيمت بخريمش.
    در مورد قیمتش هم اگه صبر کنی فعلا قیمتش تا 900 تومن میرسه.برای من از دوبی 950 تومن اوردن فعلا ایران این گوشی چون زیاد نیومده قیمتش گرونه.

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

سوالی داشته بیدم

از اینکه کیفیت ال سی دی خوبه که شکی نیست

ولی خواستم ببینم این طویل شدن طول ال سی دی اذیت نمیکنه ؟؟؟ اخه شده مثل 5800 نوکیا ال سی دیش طولش به عرضش نمی خوره .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

سوالی داشته بیدم

از اینکه کیفیت ال سی دی خوبه که شکی نیست

ولی خواستم ببینم این طویل شدن طول ال سی دی اذیت نمیکنه ؟؟؟ اخه شده مثل 5800 نوکیا ال سی دیش طولش به عرضش نمی خوره .
    دوست عزیز منظورت از اذیت کردن غیر استاندارد بودن ال سی دیه یا خوش دست بودن؟
    اگه از نظر غیر استاندارد باشه که به نظر من رزولیشن 480*800 استاندارده.
    اگه از نظر خوش دست بودن و تو جیب گذاشتن باشه که هم خوش دستیه خوبی داره و هم تو جیب گذاشتنش راحته.
    Last edited by ninja3000sh; 01-12-2008 at 17:45.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

M E H R A N عزیز کاری به حرفهائی که اون دوستمون زد ندارم ولی اینکه بیاین شرکت معتبر و با سابقه ائی مثل مایکروتل رو زیر سوال ببرین موافق نیستم .

شما یه چیزهائی در مورد Omnia گقتی عزیز که جاش نیست تاپیک به این خوبی با این حرفهای تکراری پر کنیم .

در مورد X1 هم باید قبول کرد که دیر ریلیز شد و زودتر میتونست فروش بهتری به جای عرضه زود به زود پنل واسه این شرکت دربر داشته باشه . بشترین موفقیت Omnia به فاصله چند روزه بین معرفی و عرضه گوشی بود .

مخلصیم .

12. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •