درسته.باتری خوب یه چیز حیاتی برای موبایل و کلا وسایل پرتابل هست.
میبینم که تاپیک x1 داره یواش یواش توی بخش پاکت پیسی بالا میاد.ایول.
درسته.باتری خوب یه چیز حیاتی برای موبایل و کلا وسایل پرتابل هست.
میبینم که تاپیک x1 داره یواش یواش توی بخش پاکت پیسی بالا میاد.ایول.
من تا ژانویه میخوام بخرمش اگر قیمتش بیاد زیر 850 حتما میگرم
منم به حامد گفتم چه موقع میخرمشهر موقع قیمتش زیره .....
چند Skin زیبا برای پلیر PocketMusic .
این اسکین های رو من خودم بر روی اکسپریا آزمایش کردم و عکس هایی هم که در زیر مبینید از XPERIA
گرفته شده. کسانی که PocketMusic را بر روی XPERIA نصب کردند میتونند بعد از وصل کردن گوشی به
کامپیوتر Skin ها را به داخل مسیر PocketMusic/Skin کپی کنند. در زمان کپی کردن هم این پلیر باید بسته
باشه.
Full Screen
Download
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Sony Ericsson X1i Original Ringtons
تمام زنگ های اورجینال اکسپریا برای کسانی که میخواهند روی گوشی خودشون از این زنگ ها استفاده کنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من توی خیلی از فروم های ایرانی و خارجی در مورد این گوشی مطالب خوندم و متوجه شدم اکثر ( بازم میگم اکثر نه همه) اونایی که p1 داشتن رفتن xi گرفتن منم خودم بعد p1 میرم گوشی x1 را میگیرم
من هم جزء p1 دارها هستم و برای این گوشی نقشه کشیدم ولی وقتی شد زیر 400.000. خیلی پر رو هستم نه؟![]()
برادران انقدر تاپیک رو اسپمی نکنید.........بزارید استفاده کنیم............دی
منم قبلاً p990 داشتم ، وقتی اخبار مربوط به X1 اومد بد رفتم تو کفش ، خواستم بگیرم ، اما مسئولینن شرکت سونی اریکسون اونقدر لفتش دادن تا گوشیهای خیلی بهتر از X1 به بازار اومد ، الان که تازه X1 داره میاد گوشیهایی خیلی بهتر از X1 توسط سامسونگ و HTC معرفی شدن.
منم منطقی نگاه کردم و دیدم که Samsung OMNIA خیلی بهتر و با امکانات تر از X1 هست، جالبتر اینکه قیمتشم خیلی مناسبه ، برا همین نظرم عوض شد و رفتم OMNIA خریدم ، خیلی خیلی هم ازش راضیم.
وقتی مقایسه کردم دیدم که X1 در مقابل سی پی یو 624 و رم داخلی 16 GB و دوربین 5 مگا پیکسل با قابلیت تشخیص چهره و لبخند و سیستم G Sensor و پلیری با قابلیت پشنیبانی از Divix و ظاهری زیباتر و ظزیفتر همچنین ویندوز موبایل 6.1 (ویندوز موبایل X1 6.0 است) OMNIA هیچ حرفی برای گفتن نداره.
تازه OMNIA رو مایکروتل ساپورت می کنه که نماینده رسمی سامسونگ توی ایرانه و اسمش هم توی سایت رسمی سامسونگ اومده، پس خدمات بهتری هم توی ایران داره.
تازه ، من هرچی نگاه کردم هیچ برتری توی X1 بجز کی بردش ندیدم که اونم با سیستم Touch Wiz سامسونگ مشکلش حل شده و با راحتی با انگشت می شه توش تایپ کرد.
تازه فیلمای مقایسشونم که توی یوتوب می بینم کاملاً مشخصه که Omnia روانتر و سریعتر از X1 است.
اینم دلیلش چیزی بجز دیر وارد کردن X1 به بازار نیست.
اون موقع که X1 معرفی شد فوقولاده بود ، اما الان با این مدلای جدید سامسونگ و HTC می شه گفت که دیگه حرفی برای گفتن نداره، کاش مسئولین سونی اریکسون اینقدر لفتش نمی دادن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)