تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 460 از 940 اولاول ... 360410450456457458459460461462463464470510560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,591 به 4,600 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

میگم بچه ها این نقل و انتقالات Level چه فرقی داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان...من کارت گرافیکم ATI 256 هستش و رمم 1GB هست..CPU 3GHZ full cache هست ولی با کیفیت لو هم خیلی کنده...کسی میتونه کمک کنه؟

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

باید نسبت به پستت و قدرتت خوب بازی کنی. گل زدن ملاک نیست. باید با کیفیت بازی کنی. پاس گل نمرش از خوده گل بیشتره. 1 یا 2 بار پیش اومده که من توی یه بازی گل نزدم، اما با کیفیت بازی کردم و 8 گرفتم. اما خیلی وقتا که هت تریک یا 4 تریک یا 5 تریک هم میکنم، بیشتر از 7.5 نمیده.
    من امروز دو تا پاس گل دادم و یک گل هم زدم اما بهم 6.5 داد!
    کلا این نمره دادنش چندان حساب و کتاب نداره.

منم قبل از اینکه افتخار پوشیدن پیراهن مقدس رئال رو داشته باشم، رفتم به اینتر. (همنجور که قبلاً گفتم اکثر تیمای معروف پیشنهاد میدادن جز رئال تا اینکه رئال هم پیشنهاد داد و من چون بعد از رئال مادرید عاشق اینتر و چلسی هستم بی این دو تا اینتر رو انتخاب کردم. چون چلس منو واسه هافبک دفاعی می خواست، اما اینتر واسه گوش) منم با اینکه پستم هافبک نفوذی هستش، اما قبول کردم. بازی اول از اول نیمه دوم رفتم، و خیلی هم عالی بازی کردم، و بازی های بعد رو هم از دقیقه 60 به بعد می اومدم ولی توی اونا هم بهترین بازیکن زمین می شدم و کلی گل می زدم و پاس گل میدادم، اما بازم هیچ وقت فیکس نشدم تا اینکه به آرزوم رسیدم و از رئال پیشنهاد داشتم و با اولین پیشنهاد قبول کردم. رئال هم منو واسه هافبک نفوذی و وینگر می خواس و الانم همه بازی ها رو هافبک نفوذی بازی کردم و همه بازی ها به جز بازی اول که از اول نیمه دوم اومدم، بقیه رو فیکس 90 دقیقه بازی کردم. پس باید ببینی بارسا شما رو برای چه پستی می خواد و شما پستت چیه. اگه پستی باشه که با پست شما یکی باشه، مطمئناً 99% هیچ وقت فیکس نمیشی! (راستی م روی تاپ پیر بازی می کنم و فقط سرعتم 99 هستش و نقل و انتقالات رو هم روی لول High گذاشتم.) شما ها روی چه لولی گذاشتین؟
    من که بعد از دو فصل در زمانی که با ایتالیا مشغول بازی در جام جهانی بودم بارسا بهم پیشنهاد داد و خیلی زود هم فیکس شدم.
    من روی تاپ پلیر بازی می کنم و نقل و انتقالات هم روی normal هست.
    بدشانسی من این هست که بارسا 3-3-4 بازی میکنه و کلا پست AMF نداره اما الان من در 4 پست می تونم بازی کنم و از این بابت مشکلی ندارم.
    من کلا از تقلب کردن در بازی بدم میاد و هیچکدام از توانایی هام را تغییر ندادم من بعد از دو فصل بازی توانایی هام به این حد رسیده:

4. این کاربر از Alireza Taji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برای بازیکنهایی که رجیستر نشدن چطوری فیس وارد می کنید؟؟؟؟
    اصلا برای 2009 نرم افزار برای این کار نیومده؟؟؟

داره خودمونی میشه mnkamran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Urmia+206SD

پيش فرض

با سلام
    من حدود یک هفته نبودم. هفته قبل پچ ورژن5 رو داونلود و روی سیستمم نصب کردم. رفتم مد BAL رو شروع کردم با ملیت ایران و باشگاه PSV. حدود هفته 17 به تیم ملی دعوت شدم. بازی اول با تایلند بود و من تا آخر بازی روی نیمکت ذخیره نشستم. بازی دوم تیم ملی با عربستان بود. نکته ای که اعصابم رو خراب کرد این بود که دو بازیکن به نامهای kulinov و selin در ترکیب ثابت تیم ملی ایران بودند! بازی سوم تیم ملی با ژاپن بود که در این بازی فقط 5نفر از 22نفر ترکیب تیم ملی، ایرانی بودند بقیه با اسامی مختلف خارجی. با نرم افزار ادیت سراغ آپشن فایل همین پچ رفتم. دیدم توی تیمهای uefaB سه بازیکن با ملیت ایرانی ولی اسم روسی در تیم خارکیو هستند و بقیه بازیکنهای تیم ملی در بازی با ژاپن، free national بودند. متاسفانه از ادیت داخل بازی نمی توان ملیت یک بازیکن را عوض کرد ولی با ادیتور توانستم این کار را انجام دهم ولی چه فایده که این تغییرات در مد BAL تاثیری نداشت و همین آش بود و همین کاسه. خلاصه بی خیال این پچ و BAL شدم.
    یا حق...

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

بچه ها فیس علی کریمی رو میخواستم بعد اینارو کجا باید بریزی؟اگر میتونین لیست اسم های تیم ملی ایران و فیسشون رو هم بدین

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا گیم پد خوب واسه این بازی چی پیشنهاد می کنید؟

فراسو خوبه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میگم بچه ها این نقل و انتقالات level چه فرقی داره
    برا من این واقعا سوال هست هیچ فرقی نمیکنه رو هرچی بذاریم کلا توی یک سال دوبار پیش میاد یکی تو نیم فصل یکی هم پایان فصل

راستی من نمیدونم چرا توی ای بازی خطای هند تعریف نشده هست اصلا اتفاق نمیوفته این نقطه ضعف در ورژن های قبلی هم بود یا توی این ورژن اینطوریه من قبلی ها رو بازی نکردم زیاد
    Last edited by Spaniuly; 01-12-2008 at 10:55.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خطای هند دیگه چیه؟

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا گیم پد خوب واسه این بازی چی پیشنهاد می کنید؟

فراسو خوبه؟
    گیم پد فراسو مفت نمی ارزه......افتضاحه فراسو .............من خریدم و انداختم بیرون............

منم موندم چه گیم پدی خوبه ..........loogitech .............
    .................................................
    در مورد خطای هند هم باید بگم من چند بار دیدم هند رو .......اما خیلی به ندرت

باید هنوز روش خیلی کار بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •