میگم بچه ها این نقل و انتقالات Level چه فرقی داره
میگم بچه ها این نقل و انتقالات Level چه فرقی داره
سلام دوستان...من کارت گرافیکم ATI 256 هستش و رمم 1GB هست..CPU 3GHZ full cache هست ولی با کیفیت لو هم خیلی کنده...کسی میتونه کمک کنه؟
من امروز دو تا پاس گل دادم و یک گل هم زدم اما بهم 6.5 داد!
کلا این نمره دادنش چندان حساب و کتاب نداره.
من که بعد از دو فصل در زمانی که با ایتالیا مشغول بازی در جام جهانی بودم بارسا بهم پیشنهاد داد و خیلی زود هم فیکس شدم.
من روی تاپ پلیر بازی می کنم و نقل و انتقالات هم روی normal هست.
بدشانسی من این هست که بارسا 3-3-4 بازی میکنه و کلا پست AMF نداره اما الان من در 4 پست می تونم بازی کنم و از این بابت مشکلی ندارم.
من کلا از تقلب کردن در بازی بدم میاد و هیچکدام از توانایی هام را تغییر ندادم من بعد از دو فصل بازی توانایی هام به این حد رسیده:
![]()
برای بازیکنهایی که رجیستر نشدن چطوری فیس وارد می کنید؟؟؟؟
اصلا برای 2009 نرم افزار برای این کار نیومده؟؟؟
با سلام
من حدود یک هفته نبودم. هفته قبل پچ ورژن5 رو داونلود و روی سیستمم نصب کردم. رفتم مد BAL رو شروع کردم با ملیت ایران و باشگاه PSV. حدود هفته 17 به تیم ملی دعوت شدم. بازی اول با تایلند بود و من تا آخر بازی روی نیمکت ذخیره نشستم. بازی دوم تیم ملی با عربستان بود. نکته ای که اعصابم رو خراب کرد این بود که دو بازیکن به نامهای kulinov و selin در ترکیب ثابت تیم ملی ایران بودند! بازی سوم تیم ملی با ژاپن بود که در این بازی فقط 5نفر از 22نفر ترکیب تیم ملی، ایرانی بودند بقیه با اسامی مختلف خارجی. با نرم افزار ادیت سراغ آپشن فایل همین پچ رفتم. دیدم توی تیمهای uefaB سه بازیکن با ملیت ایرانی ولی اسم روسی در تیم خارکیو هستند و بقیه بازیکنهای تیم ملی در بازی با ژاپن، free national بودند. متاسفانه از ادیت داخل بازی نمی توان ملیت یک بازیکن را عوض کرد ولی با ادیتور توانستم این کار را انجام دهم ولی چه فایده که این تغییرات در مد BAL تاثیری نداشت و همین آش بود و همین کاسه. خلاصه بی خیال این پچ و BAL شدم.
یا حق...
بچه ها فیس علی کریمی رو میخواستمبعد اینارو کجا باید بریزی؟
اگر میتونین لیست اسم های تیم ملی ایران و فیسشون رو هم بدین
![]()
آقا گیم پد خوب واسه این بازی چی پیشنهاد می کنید؟
فراسو خوبه؟
برا من این واقعا سوال هست هیچ فرقی نمیکنه رو هرچی بذاریم کلا توی یک سال دوبار پیش میاد یکی تو نیم فصل یکی هم پایان فصل
راستی من نمیدونم چرا توی ای بازی خطای هند تعریف نشده هست اصلا اتفاق نمیوفته این نقطه ضعف در ورژن های قبلی هم بود یا توی این ورژن اینطوریه من قبلی ها رو بازی نکردم زیاد
Last edited by Spaniuly; 01-12-2008 at 10:55.
خطای هند دیگه چیه؟
گیم پد فراسو مفت نمی ارزه......افتضاحه فراسو .............من خریدم و انداختم بیرون............
منم موندم چه گیم پدی خوبه ..........loogitech .............
.................................................
در مورد خطای هند هم باید بگم من چند بار دیدم هند رو .......اما خیلی به ندرت
باید هنوز روش خیلی کار بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)