میکروفیلتر که فقط یک خروجی داره هم می تونه کار اسپلیتر رو انجام بده؟
میکروفیلتر که فقط یک خروجی داره هم می تونه کار اسپلیتر رو انجام بده؟
متوجه منظورتون نشدم.
ببینید کلمات زیر یکی هستند:
میکروفیلتر ، نویز گیر، اسپلیتر، نویزفیلتر و واژه هایی اعم از این.
یه مطلب هم به اون اضافه کنم:
شما اگه از هر طرف نگاه کنید، طرف بعدی خروجی میشه. ولی در اصلاح فنی، نویزگیر دو تا خروجی داره و یک ورودی؛
ورودی اونیه که از خط تلفن سیم بهش میاد. و خروجی ها محل هایی هستند که از اونها به مودم و تلفن انشعاب گرفته میشه.
موفق باشید![]()
آقا چرا مسخره می کنی آدمو؟: دی
خدایی اش دیگه ورودی و خروجی رو می دونم چیه
آخه من به اسم میکروفیلتر گرفتم و دیدم تک خروجی و تک ورودی هست مطلب شما رو دیدم که نوشته بودید دو تا خروجی داره گفتم شاید فرق فوکوله
ممنون از توضیحاتتون
یه سوال دیگه از همه دوستان:
مودم Wireless چه مدلی رو پیشنهاد می کنید و اگه قیمت حدودیش رو هم می دونید ممنون میشم بفرماید![]()
سلام
من میخواستم یه مودم وایرلس بگیرم تو این مودمها کدومش با صبا نت سازگارتر ویا با بقیه شرکتها
یکیش linksys wag200g یا d-link 2640 ؟؟؟؟؟؟ کدومش بهتره ؟؟
یکی از دوستام با اینکه سیم تلفنو روکار کشیده، بازم نمیتونه کانکت شه! چراغ status مودم (Symphony) چشمک میزنه.
سیم تلفن ورودی به خونشون با فاصله ی 10-15 سانتیمتر از کنار دوتا کابل برق رد میشه. امکان داره مشکل از اینجا باشه؟
اینم عکس:
![]()
Last edited by amanofnoname; 29-11-2008 at 10:55.
اگه در اتصالاتشون هم مشکلی نباشه، به صراحت میشه گفت که مشکل از سیم کشی نیست.
تنظیمات مودم رو بررسی کنید.
همچنین موضوع رو با isp در میان بذارید.
موفق باشید![]()
رشته ای یا تک بودن و همچنین نازک یا کلفت بودن سیم تلفن تاثییری روی ADSL داره ؟ و اگه یه جا تیکه خورده باشه ...؟![]()
سلام.
اگه رطوبت بهش نفوذ نکنه نه! تاثیری نداره.
ولی بارها و بارها گفته شده که: تجربه نشون میده، وجود چسب (لنت) روی سیم تلفن، عامل جذب کننده ی رطوبت هست.
موفق باشید![]()
سلام دوستان.
من adsl شرکت همیار نت شیراز دارم.
می خواستم بدوم میشه روی همین خط از یه شرکت دیگه adsl بگیرم؟
توچ
وقتی یه خط رانژه می شه ، دیگه نمی تونی کاریش بکنی ، مگه این که از رانژه در بیاد بعد ...
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)