با سلام.
مقایسه LCD گوشیهای XPERIA X1i و ایپاد تاچ(که ال سی دیش همانند ایفون هست) و N95 8GB .
دوستان تو عکس اولی روشنایی هر سه تا هم روی 100 درصد گذاشته ام ولی تو عکسهای بعدی کمی از روشنایی ایپاد تاچ کم کرده ام.
موفق باشید.
با سلام.
مقایسه LCD گوشیهای XPERIA X1i و ایپاد تاچ(که ال سی دیش همانند ایفون هست) و N95 8GB .
دوستان تو عکس اولی روشنایی هر سه تا هم روی 100 درصد گذاشته ام ولی تو عکسهای بعدی کمی از روشنایی ایپاد تاچ کم کرده ام.
موفق باشید.
Last edited by ninja3000sh; 28-11-2008 at 14:30.
N 95 که هیچی رقابت اکسپریا و آیپاد به نظر نردیک میاد از تو عکسا نمیشه خیلی خوب تشخیص داد کدومشون بهتره
نینجا به نظر خودت آیپاد بهتر بوده یا ایکس وان؟
کیفیت هر سه تا هم عالیه.
ولی در مورد ایپاد و اکسپریا بگم که به نظر من هیچ گوشی از لحاظ تاچ اسکرین بودن محاله که به پای ایفون یا ایپاد تاچ برسه و واقعا کار کردن با ایپاد خیلی راحته.
اکسپریا هم واقعا یک پاکت پیسی تمام و عیاره و میشه گفت عالیه.
در کل بگم اکسپریا سیستم عامش همونطوری که خودت هم میدونی ویندوز موبایله ولی ایپاد یا ایفون مکینتاشه کار کردن با محیط هر دو تا هم عالیه.
موفق باشی.
چقدر گرونه
اصلا نمی ارزه با این قیمت چنین گوشی بخری
ممنون از عکسهایی که گذاشتی.
توی عکس اول x1 چه خوب رنگها رو نشون داره.
ممنون از عکساتون ولی واسه مقایسه باید یه چیزو نشون بدن ، مثلآ یه عکس رو 3 تا میگذاشتین که معلوم باشه. مثل عکس اول چند تا بذارید n95 رو نگذاشتید هم مهم نیست. ممنون
آقا نینجا ممنون دمت گرم.
یه عکس پر رنگ و لعاب میشه پیدا کنی و سایزشو برابر هر 3تا lcd بکنیو نشونمون بدی؟ اینطوری بهتر مشخص میشه.
نینجا جان مرسی عزیز.
فکر کنم منظور سعید این بود که عکسی رو که رنگ های متنوع داشته باشه در هر 3 گوشی با هم اجرا کنی.یعنی
طوری باشه که در ال سی دی هر 3 گوشی عکس ها و زمینه ها یکی باشند. حتی مقدار زوم و کانتراست هم باید
یکی باشه. اینطوری به نظر منم بهتر میشه تشخیص داد.![]()
نينجا جان شما ايران هستي ؟؟
بابا مايه دار :o !! آي8510 هم كه داشتي :دي (ايكس وان و ن95 8 گيك و آيفون + كنون جي7 !!!)
يه كمكي به ما هم بكن
اگه هر سه تا ال سي دي يه عكس رو نشون بدن بهتره !!!
یه ماشالا هم بگو بهراد. بنده خدا حالا گوشیاش میترکن!
دقیقا منظورم همین بود. عکسی که مد نظر میخوایم قرار بدیم رزولوشنش با تمم گوشیا یکی باشهفکر کنم منظور سعید این بود
مثلا برا x1 480*800 برای n95 320*240
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)