سلام
بیا عزیزم ییکیش رو فعلا برات درست کردم تا با همون Subresync باز کنی
یکی دیگش رو بعدا فعلا خیلی خسته ام دوشنبه بهم یاد آوریش کن
سلام
بیا عزیزم ییکیش رو فعلا برات درست کردم تا با همون Subresync باز کنی
یکی دیگش رو بعدا فعلا خیلی خسته ام دوشنبه بهم یاد آوریش کن
سلام.
عزیزم من که گفتم شما تغییر Fps طبق آموزش صفحه ی اول بده همه چیز درست میشه .
من یه فیلمی رو همراه با فایل زیر نویس دانلود کردم و زیر نویس با فیلم توسط این برنامه Subtitle Work shop هماهنگ هست مشکل من در ذخیره کردن فیلم هست یعنی برای ذخیره کردن نهایی چه کار کنم ؟
يكي از دوستان گفت ذخيره كردن با عنوان رو بزن و بعد suprip انتخاب كن اما من وقتي Sup Rip رو انتخاب ميكنم اين هشدار مياد
و وقتي بلي رو ميزنم و ميرم فيلم رو باز ميكنم اصلا زيرنويس نشون داده نميشه ومجبورم تو همون نرم افزار Subtitle فيلم رو نگاه كنمبه نظر تون مشكل از كجاست
مرثيييي![]()
سلام
شما با این کار زیرنویس جدیدی که ایجاد میکنید بر روی زیرنویس قبلی سیو کنید
برای اینکه این اتفاق نیفته باید قبل از ذخیره کردن اسم دیگه ای برای فایل زیرنویس انتخاب کنید
+
احتمالا علت نمایش ندادن زیرنویس
عدم همخوانی نام زیرنویس و فیلم هستش
زیرنویس رو یا فیلم همنام کنید
مشکلی نخواهید داشت
سلام
همنامي هم كردم اما بازم نمايش نشد
حتما بايد ذخيره كردن با عنوان رو و اتنخاب كردن SupRip رو بزنم يعني راه ديگه اي براي ذخيره كردن نداره ؟
در ضمن در ضمن تنظيمات Subtitle من همون تنظيمات پيش فرض هست آيا بايد تنظيمات رو تغيير بدم؟
مرثييييي
سلام
زیرنویستو اینجا بزار من ببینم مشکلش چیه
سلام
بفرما
درضمن فرمت فيلم AVI و حجم فيلم 700 مگ هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام.
مشکلتون الان چیه ؟
من زیرنویستون رو دانلود کردم هم نشون داد هم اینکه دوباره سیو از ش کردم باز هم نشون داد
چه مشکلی دارین الان ؟
میخواین اصلا یک کار کنیم ؟
به Sub/idx تبدیلش کنیم راحت ؟
جوابش نقل قول بالايي هست
ببخشيد اگه به Sub/idx تبديل كنين اونوقت همين نرم افزار subtitle work shop ميتونه بخونه
مرثييييي
سلام.
من کلا نفهمیدم شما میخوای چیکار کنی !
شما الان یک فیلم داری که با زیرنویسش دانلود کردی حالا این زیرنویس رو تنظیم میکنی میخوای سیو کنی بعد از سیو کردن دیگه زیرنویس نشون داده نمیشه آره ؟؟؟
نه این فرمت رو این برنامه پشتیبانی نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)