تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 966 اولاول ... 192526272829303132333979129529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دیگه انقدرام انتقاد خوب نیست!نمیخوام اتهام وارد به دانشگاه ازاد رو لوث کنم ولی با این ظرفیتی که دانشگاه های دولتی دارن سراغمون به ازاد یا علمی کاربردی میرسه البته خدا کنه نرسه هرجا رفتیم همه از ازاد انتقاد میکنن!لابد یه دلیل داره دیگه در ضمن من زیاد دیدم که اغلب افرادی که ازاد میخونن فقط در تیپشون تغییر میبینی جالب اینکه بهترین رشته هم درس میخونه البته درس اونو میخونه!ولی همه که اینطور نیست مشکل دانشگاه ازاد شهریه فقط شهریه هستش پول بیار هر جا میخوای جات میدن!سوالاتش رو که میبینم فرق انچنانی نداره !ولی چطور میشه همه قبول میشن اینم اینده نگری مسولین دانشگاه ازاد رو میرسونه اون یه سه چهار نفری هم که رفتن بخونن از راه بدر میکنن!فقط طمع پول دارن البته من اطلاعی از سطح علمی دانش اموختگان و استادان ندارم.

داره خودمونی میشه miladf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    بابل -- بابلسر

1

تایید میشه!/خب اینو که خواجه حافظ هم میدونه که!
    واقعاً هم همینه دیگه . باید پول بدی هم از امکاناتش استفاده کنی هم بتونی درس بخونی . اگه کسی هم دوست نداره خوب نره دانشگاه آزاد . به نظر من که کار خوبی کرده ! حداقل منو از خدمت رفتن فعلاً مرخص کرده .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

نمونه سوالات درس طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی ترجمه جعفر نژاد قمی را می خواستم

با تشکر

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ارئه کمترین کیفیت آموزش و رفاهی؟بهتره یه نگاهی به آمارهای وزارت علوم بندازید.مثلا دندانپزشکی خوراسگان نسبت به شهید بهشتی در سطح بالاتری قرار داره.(از این نوع،زیاد پیدا میشه)
    شما فقط سعی دارن از دانشگاهتون دفاع کنین چون دارین آزاد میخونین ولی مثلا اگه الان دانشجوی شهید بهشتی بودین حتما میگفتین شهید بهشتی از همه دانشگاه ها سرتره !
    می تونین چند نمونه از واحدایی که سطحشون از دانشگاه تهران یا شریف بالاتره رو برام مثال بزنین؟؟!!
    بعدشم فقط من و بقیه نیستیم که این حرفا رو میزنیم
    روزی هزار بار تلویزیون و روزنامه ها در مورد سطح علمی دانشگاهتون برنامه میریزن ، راهکار ارائه میدن !

5. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    بابل -- بابلسر

1

شما فقط سعی دارن از دانشگاهتون دفاع کنین چون دارین آزاد میخونین ولی مثلا اگه الان دانشجوی شهید بهشتی بودین حتما میگفتین شهید بهشتی از همه دانشگاه ها سرتره !
    می تونین چند نمونه از واحدایی که سطحشون از دانشگاه تهران یا شریف بالاتره رو برام مثال بزنین؟؟!!
    روزی هزار بار تلویزیون و روزنامه ها در مورد سطح علمی دانشگاهتون برنامه میریزن ، راهکار ارائه میدن !
    اصلا کسی تو این تایپیک نمیخواد از دانشگاهی که توش درس میخونه تعریف کنه . دانشگاهای بهتر از دانشگاهی که من دارم توش درس میخونم زیاده!!! من حرفم سره اینه که دانشگاه آزاد کار خوبی میکنه که هر کس تو کنکورش امتحان میده قبول میکنه!!

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

این که تو دانشگاه آزاد نسبت به دانشگاه سراسری راحت تر میشه قبول شد درسته ولی اینم نباید فراموش کرد که قبول شدن از کنکور حتی در دانشگاه آزاد به این راحتی ها نیست در ثانی من داوطلب هایی با رتبه های خوب رو میشناسم که دانشگاه آزاد رو به سراسری ترجیح دادن.به نظر من دانشجو بودن یک رشته ای مثل حقوق تو دانشگاه آزاد خیلی بهتر از دانشجو شدن رشته ادبیات تو دانشگاه سراسریه
    Last edited by separate; 25-11-2008 at 14:19.

8. این کاربر از separate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

13

همه از موضوع بحث خارج شدین شایدم موضوع نا مناسبی بوده!بهتر بود موضوع این باشه که:کی از دانشگاه ازاد بهتر انتقاد میکنه.

10. 2 کاربر از sale2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام... دانشگاه آزاد درسته مشکلاتی داره ولی به هیچ وجه این مشکلات علمی و امکاناتی نیست.بلکه بیشتر یه مشکلاته دیگری هست که ربطی به دانشجو نداره(سیاسی) بعضی ها با این دانشگاه مشکل دارن ....
    چرا مشکلات یک دانشجوی دانشگاه سراسری اصلا گفته نمی شه؟ ولی مال آزاد این همه صدا میکنه؟

راستی وضعیت پیام نور و علمی کاربردی رو هم که دیدید که سطح استادان و امکانات 100% کمتر از ازاده.
    ازاد تنها فرقی که با دولتی داره شهریه هست .
    راستی من یه واقعیتی رو کشف کردم،اینکه دانشجوهای دانشگاه آزاد در بعضی رشته های سطح پایین ،چون توان علمی ندارن و نمی تونن ادامه بدن مرتب از دانشگاه ایراد میگیرن و بعضیا نظر این افراد رو شاخ می کنند.

12. این کاربر از Reman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

این که هر کسی که از دانشگاه خودش تعریف کنه که یه موضوعه طبیعیه ، این هم مشخصه که توی دانشگاه های ایران دانشگاه هایی مثل شریف یا تهران برتر هستن ، اما وقتی استاد های اونجا ، دارن توی آزاد هم درس میدن ، سطح علمی شون نمیگم یکیه اما دیگه اونقدر فاحش نیست که آزاد رو هیچ حساب کنیم . همین الان استاد معادلات دیفرانسیل من که آزاد اهواز میخونم ، با دوستم که توی امیرکبیر میخونه یکیه و همین دیشب داشتیم توی چت جزوه هامون رو با هم چک میکردیم ، حتی مثال ها هم مثل هم بود ...
    فک میکنم دانشجو های دانشگاه های دولتی بهتره تعصبات نابجا رو بزارن کنار ... فردا روز ، مملکت و بازار کار کسی رو میخواد که درس خونده و کار بلده ، نه کسی که توی فلان دانشگاه درس خونده اما فرق پیچ و مهره رو نمیدونه .
    در ضمن مثلا یکی مثل من به خاطر عشق به یه رشته میرن دانشگاه آزاد . من مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه چمران در اومدم ولی علاقه ای که به مکانیک داشتم باعث شد برم دانشگاه آزاد ، اما رشته مورد علاقم رو بخونم ... به جز این ، به نظر شما بازار کار مکانیک سیالات با ماشین های کشاورزی یکیه ؟ پس دلیل انتخاب دانشگاه آزاد صرفا بخاطر ناتوانی تحصیلی نیست و سطح همه دانشگاه های دولتی هم از دانشگاه آزاد بالاتر نیست .

14. این کاربر از rezaete بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    بابل -- بابلسر

پيش فرض

همه از موضوع بحث خارج شدین شایدم موضوع نا مناسبی بوده!بهتر بود موضوع این باشه که:کی از دانشگاه ازاد بهتر انتقاد میکنه.
    بحث عوض شد . چرا کل کل میکنین . همشون بالاخره دارن تلاش می کنن تا مهندسان نخبه تربیت کنن!!!!

16. این کاربر از miladf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •