مباریک باشه نینجا جان.
چه خوب شد از تنهایی در اومدم دیگه داشتم دق میکردم.کاش این گوشی با قیمت اصلی فروخته بشه تا تعدادمون
بیشتر هم بشه.
چند تا پیشنهاد دارم تا کار رو به جاهای باریک نکشونی.
1. یکی از برنامه های خوب رو مانند SPB Backup نصب کن و از همه گوشی یک بک آپ کامل بگیر.
2. سعی کن برنامه هایی رو که نمیشناسی یا توسط کسی امتحان نشده نصب نکنی چون بعضی هاشون
واقعا سیستم رو بهم میریزن.
3. سعی کن نحوه هارد ریست و سافت ریست رو یاد بگیری تا در مواقع ضرور بدونی چیکار کنی.
4. وقتی که داری صفحه تاچش که با زدن روی اون + ها تنظیم میکنی سعی کن خیلی دقیق این کار رو بکنی و
همچنین روشون خیلی خیلی نرم بزن. من احساس میکنم هر چقدر نرم تر روشون بزنی صفحه تاچش حساس تر
و دقیق تر میشه اما اگر محکم روشون بکوبی اینجوری تاچش حساسیت کمتری پیدا میکنه.
5. بعد از اینکه شماره هاتو داخل گوشی ریختی دوباره با همون برنامه بک آپ یک بک آپ فقط از شماره ها بگیر و
اسمشم انتخاب کن تا بعدا بدونی که کدوم بک آپ مربوط به کدوم قسمته.
6. اگر میخوای فارسی سازی رو که معرفی کردم بر روی گوشی نصب کنی قبلش حتما باید Resco Keyboard pro
رو نصب کنی و فقط هم باید از 1 نوع فارسی ساز استفاده کنی. برای نصب یک فارسی ساز دیگه اول باید
هارد ریست یعنی فرمت کنی گوشی رو مثل روز اولش و بعد اقدام به نصب فارسی ساز دیگه بکنی.
7. پیشنهاد میکنم برنامه DinarSoft.HandySwitcher رو هم نصب کنی. این یک برنامه کامل تسک منیجر هست
و میتونی توسط این برنامه اون برنامه هایی رو که لازم داری مینی مایز کنی و یا اونهایی رو که در حافظه موقت
گوشی دور از چشمت باز موندن ببندی.
در آخر هم امیدوارم که گوشی بخوبی برات کار کنه و مشکلی باهاش پیدا نکنی. البته اگر بخوبی ازش مواظبت
کنی و برنامه هایی که نمیشناسی روش نریزی گوشی خراب نمیشه. اکثر کسانی که با گوشی مشکل پیدا
میکنند بخاطر همین برنامه های الکی هست.
آها یه چیز مهم یادم افتاد... البته بعنوان یک دوست بهت پیشنهاد میکنم وگرنه اختیارش با خودته... هرگز سعی
نکن گوشی رو هک کنی و از برنامه های دیگر گوشی ها مانند تاچ پرو و یا تاچ HD استفاده کنی. سعی کن
اکسپریا رو با پنل هایی که خودش داره استفاده کنی مخصوصا پنل SPB Mobile Shell .
موفق باشی.![]()