تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 446 از 940 اولاول ... 346396436442443444445446447448449450456496546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,451 به 4,460 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

لطفا" netframework 3 رو بزارید

داره خودمونی میشه sajjad_setam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    city 47

پيش فرض

اگه ممکنه برنامه Microsoft.NET Framework 3+برنامه افزایش قدرت در bal رو برای xp بزارید؟

داره خودمونی میشه pouyaabiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان من به یه مشکل اساسی برخوردم فقط خواهشا جواب بدیدتمام این پچ های جدیدی رو که گرفتم نمیتونم به طور کامل نصب کنم چون وقتی وارد بازی میشم ارور میده میگه قادر به لود ادیت نیست چون با این ورژن سازگاری نداره منم پچ ورژن 1/20 رو که کونامی ارایه داده گرفتم ولی الان بازی بالا نمیاد فکر کنم کرک میخواد ولی من ندارم اگه کسی بلده لطف کنه جواب منو بده ببینم چیکار باید بکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

سلام دوستان من به یه مشکل اساسی برخوردم فقط خواهشا جواب بدیدتمام این پچ های جدیدی رو که گرفتم نمیتونم به طور کامل نصب کنم چون وقتی وارد بازی میشم ارور میده میگه قادر به لود ادیت نیست چون با این ورژن سازگاری نداره منم پچ ورژن 1/20 رو که کونامی ارایه داده گرفتم ولی الان بازی بالا نمیاد فکر کنم کرک میخواد ولی من ندارم اگه کسی بلده لطف کنه جواب منو بده ببینم چیکار باید بکنم
    بفرما اینم کرک 1.2 در ضمن من پچ Burgum v0.50 رو روش امتحان کردم کار میکنه ولی پچ (eyination kaskus super patch V.2)رو نمیتونه اجرا کنه که فکر کنم این eyination kaskus super patch V.2 بهتر باشه.

کرک 1.2 : حجم 5560 KB

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه mobin_eshghe pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگه ممکنه برنامه microsoft.net framework 3+برنامه افزایش قدرت در bal رو برای xp بزارید؟

عزیز جان شما سیو bal خودت رو واسه من آپلود کن و بگو میخوای هر قدرتی چقدر باشه تا من برات با ویستا ردیف کنم.ارزش نداره 250 مگ برنامه دانلود کنی

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان نرم افزار دات نت فریم ورک 3.5 کلی حجم داره حدود 70 مگ البته فول و دانلود شده اش و گرنه خودش 6 یا 7 مگ هست موقع نصب میخواد آنلاین بشید و 63 مگ از نت دانلود میکنه من این نرم افزار رو به صورت پک شده دارم که مجموعا 170 مگ حجمش هست متاسفانه به خاطر ندارم از کجا دانلود کردم وگرنه لینک رو میذاشتم. مورد بعدی اینکه وقتی تغییر دادم و توانایی ها رو افزایش دادم پست ها رو دستکاری کرد و توانایی های منحصر به فرد بیشتری رو بهم افزود باحاله ولی

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

دوستان نرم افزار دات نت فریم ورک 3.5 کلی حجم داره حدود 70 مگ البته فول و دانلود شده اش و گرنه خودش 6 یا 7 مگ هست موقع نصب میخواد آنلاین بشید و 63 مگ از نت دانلود میکنه من این نرم افزار رو به صورت پک شده دارم که مجموعا 170 مگ حجمش هست متاسفانه به خاطر ندارم از کجا دانلود کردم وگرنه لینک رو میذاشتم. مورد بعدی اینکه وقتی تغییر دادم و توانایی ها رو افزایش دادم پست ها رو دستکاری کرد و توانایی های منحصر به فرد بیشتری رو بهم افزود باحاله ولی
    پستت چی بود بعد چی شد؟
    اخه من همون فصل اول به همه چی 3 تا اضافه کردم پستم رو از ss به cmf تغییر داد .......

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به همه

آقا بذاريد ما هم تو تاپيك شركت كنيم بابا

چاكره همه بروبكس

پروفشنال Tamirat.laptop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تعمیرات لپ تاپ

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    کسی میدونه Pro Evolution Soccer 2008 فایل های پچ برای ویرایش لباس یا توپ هست یا نه؟
    من این سوال رو تو انجمن ساخت و ویرایش بازی مطرح کردم ولی دوستان گفتن باید به انجمن بازی مراجعه کنی سرچم کردی چیزی پیدا نکردم اگر کسی از دوستان خبر داره ممنون میشم به ما هم بگه
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    کسی میدونه Pro Evolution Soccer 2008 فایل های پچ برای ویرایش لباس یا توپ هست یا نه؟
    من این سوال رو تو انجمن ساخت و ویرایش بازی مطرح کردم ولی دوستان گفتن باید به انجمن بازی مراجعه کنی سرچم کردی چیزی پیدا نکردم اگر کسی از دوستان خبر داره ممنون میشم به ما هم بگه
    با تشکر
    اینجا Pro Evolution Soccer 2009
    هستش برو تو تاپیک خودش

آقا بذاريد ما هم تو تاپيك شركت كنيم بابا
    دوست عزیز خوش اومدی ولی همه ی انها رو میشد تو یه پست هم بگی متشکر
    .................................................. .................................................. ........................................
    اینکه قبلا می گفتن میشه خوشحالی بازیکن رو کنترل کنی و یا پیرهنت رو در بیاری چی بود الکی می گفتن؟
    این فوتبال زنان که میگن توی نسخه ps3 هست چه جوریاس کسی دیده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •