تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 966 اولاول ... 182425262728293031323878128528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

داره خودمونی میشه miladf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    بابل -- بابلسر

پيش فرض

دوستان عزیز در کل من دانشجوی دانشگاه آزاد هستم و به نظر خودم دانشگاه آزاد خیلی دانشگاه خوبیه . اگه این کنکور ورود به دانشگاه آزادو برنمیداشت خیلی بهتر میشد . با این کارش هم کلاس دانشگاه آمده پایین هم دانش آموزان ترسی از قبول نشدن ندارن چون میدونن چه درس بخونن چه نخونن یه جایی هست به نام دانشگاه آزاد که اونجا بتونن درس بخونن مهم اینه که اسمش دانشگاست. اگه همون آزمون و همون قبول شدن همگی در آزمون بود خیلی بهتر می شد. بالاخره دانشگاه آزاد پولی دوستان عزیز باید پول بدی!!!.....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان عزیز در کل من دانشجوی دانشگاه آزاد هستم و به نظر خودم دانشگاه آزاد خیلی دانشگاه خوبیه . اگه این کنکور ورود به دانشگاه آزادو برنمیداشت خیلی بهتر میشد . با این کارش هم کلاس دانشگاه آمده پایین هم دانش آموزان ترسی از قبول نشدن ندارن چون میدونن چه درس بخونن چه نخونن یه جایی هست به نام دانشگاه آزاد که اونجا بتونن درس بخونن مهم اینه که اسمش دانشگاست. اگه همون آزمون و همون قبول شدن همگی در آزمون بود خیلی بهتر می شد. بالاخره دانشگاه آزاد پولی دوستان عزیز باید پول بدی!!!.....
    خوش به حال شما میری داشنگاه
    من پشت کنکور هستم
    این قدر استرس دارم چون یک سال اخر هست و هیچ فرصتی ندارم
    که بازده کاری رو ازم گرفته

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    بابل -- بابلسر

1

خوش به حال شما میری داشنگاه
    من پشت کنکور هستم
    این قدر استرس دارم چون یک سال اخر هست و هیچ فرصتی ندارم
    که بازده کاری رو ازم گرفته
    دوست عزیز اصلاً جای نگرانی نیست همون طوری که گفتم یه جایی هست به نام دانشگاه آزاد !!! که فعلاً تو دانشگاه ما داره بدون کنکور با هر معدلی که باشی دانشجو میگیره !!! حالا نمیدونم دانشگاه آزادی هستی یا نه!! نگران نباش شما هم بالاخره دانشجو میشی ایشاالله کا دانشجو دانشگاه سراسری میشی اگه هم دانشجوی دانشگاه آزاد شدی از بس پول میدی دیگه از دانشجو بودنت بیزار میشی!! البته این موضوع برای بعضی از افراد جامعه ما صدق میکنه مثل خودم !!!!!....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منظورم اینه اینقدر سطح سوالات پائینه که اکثریت میتونن جواب بدن و اتفاقا هم قبول میشن !
    ببینید دوست عزیز،سطح سوالات مهم نیست.چون کنکور یه آزمون رقابتی هست و چه سوالات سخت باشه چه آسون برای همه یکسانه.پس آسون بودن سوالات نمی تونه راهی بری قبول شدن باشه.مگه میخواید امتحان نهایی بدید که آسون بودن سوالات منجر به قبولیتون بشه؟!

نکته دوم اینکه توی این تاپیک این قدر غرض ورزی نسبت به دانشگاه آزاد مشهود و تابلو شده که دیگه ارزش شرکت در بحثها رو نداره.ظاهرا دوستان فراموش کردن دارن تو یه محیط علمی و فرهنگی پست میذارن.همه ش توهین و تمسخر...

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

اینطور که دوستان میگن بنده الان باید دانشجوی حقوق می بودم! همین رو بگم که بنده الان 2 ساله پشت کنکوریم یعنی قبل و بعد خدمت. از خدام بود که یه رشته ای تو دانشگاه آزاد قبول بشم( قبل از خدمت) ولی نشدم! پارسال هم (بعد خدمت) دوباره شرکت کردم و همه رو حقوق زدم(شهر های مختلف) ولی متاسفانه بازم قبول نشدم! و توی تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد که همون انتخاب هفتم بود از تربیت بدنی قبول شدم با رتبه ی 30 هزار!

6. این کاربر از separate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض اعلام زمان ثبت نام آزمونهای دانشگاه آزاد اسلامی

اعلام زمان ثبت نام آزمونهای دانشگاه آزاد اسلامی

داوطلب گرامی: به اطلاع مي رساند کلیه ثبت نام های آزمونهای دانشگاه آزاد اسلامي بصورت الكترونيكي بر روي اين سايت انجام میگیرد. لطفا برای آگاهی از زمان آغاز ثبت نام آزمون هاي کارداني پيوسته-نيمسال دوم سال 87، دکتري تخصصي سال 88، کارشناسي ارشد سال 88 و آزمون سراسري سال 88 دانشگاه آزاد اسلامی، فرم زیر را تکمیل و ارسال نمایید. به محض مشخص شدن زمان آغاز ثبت نام هاي مذکور این زمان از طریق Email و SMS برای شما ارسال خواهد شد. توجه: اين امكانات براي آسايش و رفاه داوطلبان ثبت نام در سيستم پيش بيني شده ولي با توجه به امكان بروز اختلال در شبكه موبايل و اينترنت در زمان ثبت نام، امكان عدم دريافت SMS و Email از سوي كاربران وجود دارد. بنابراين:
    مسئوليت اطلاع از زمان آغاز ثبت نام کلیه آزمونها از طريق رسانه هاي گروهي و سایت اینترنتی بر عهده داوطلبان بوده و دانشگاه آزاد اسلامي هيچگونه مسئوليتي در قبال عدم دريافت SMS و Email كاربران ندارد.

__________________________________________________ ________________________________

این هم ابتکار دانشگاه آزاد!

برای ثبت نام به این آدرس برید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by separate; 24-11-2008 at 20:34.

8. 3 کاربر از separate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsan_p30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

توی این تاپیک این قدر غرض ورزی نسبت به دانشگاه آزاد مشهود و تابلو شده که دیگه ارزش شرکت در بحثها رو نداره.ظاهرا دوستان فراموش کردن دارن تو یه محیط علمی و فرهنگی پست میذارن.همه ش توهین و تمسخر...
    غرض ورزی،توهین،تمسخر ؟!!
    مگر داریم اصول دین را انکار می‌کنیم که اینطور ناراحت شده‌ایی!؟

دانشگاه آزاد یک بنگاه تجاری است که هدف اصلی آن کسب درآمد با ارائه کمترین کیفیت آموزشی و رفاهی برای دانشجویانی است که به دلیل ظرفیت پایین و سهمیه‌ایی دانشگاه دولتی و فرار از سربازی مجبورند از خدمات آن استفاده کنند. (جالب است که در ایران سه نوع دانشگاه داریم : دولتی و غیردولتی و آزاد!)

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

در این که هدف اصلی دانشگاه آزاد کسب درآمد است شک نکنید البته علاوه بر فرار کردن از سربازی، تعدادی استادنما را هم مشغول به کار کرده که اگر در دانشگاه آزاد به عنوان استاد استخدام نمی‌شدند احتمالاً از بی‌سوادی و بی‌عرضگی جای دیگری امکان بدست آوردن کار برای‌شان نبود !
    خیلی جالبه ... تا اونجایی که ما میدونیم استادای دانشگاه های دولتی ، آزاد هم درس میدن . اگه اینجوره که یعنی دولتی ها هم ... . به جز این ، من کسایی رو میشناسم که هم لیسانس و هم فوق آزاد بودند و الان دارن توی دانشگاه چمران اهواز درس میدن ، ببخشید میشه این رو واسه من تحلیل کنین؟

11. این کاربر از rezaete بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    بابل -- بابلسر

پيش فرض

تو دانشگاهی که من دارم درس میخونم اصلاً مشکل استاد و نحوه ی تدریس واقعاً نداریم . خیلی هم راضی هستم هم از استادای با سواد بالا و هم امکاناتو ... .ولی واقعاً دانشگاه آزاد پولیه. یعنی داداش من , دانشگاه آزاد با پول ساخته شده و با پول هم پیش میره ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

غرض ورزی،توهین،تمسخر ؟!!
    مگر داریم اصول دین را انکار می‌کنیم که اینطور ناراحت شده‌ایی!؟
    نه خیر دارید حقیقت رو انکار می کنید.توی بحث علمی این سه تا چیزی که من ذکر کردم زشت ترین چیزها هستن.

دانشگاه آزاد یک بنگاه تجاری است که هدف اصلی آن کسب درآمد با ارائه کمترین کیفیت آموزشی و رفاهی برای دانشجویانی است که به دلیل ظرفیت پایین و سهمیه‌ایی دانشگاه دولتی و فرار از سربازی مجبورند از خدمات آن استفاده کنند. (جالب است که در ایران سه نوع دانشگاه داریم : دولتی و غیردولتی و آزاد!)
    بازم همون که گفتم.همه دارن دنبال جملات قشنگ و علمی(!) میگردن تا به نوعی به دانشگاه آزاد توهین کنن.
    ارئه کمترین کیفیت آموزش و رفاهی؟بهتره یه نگاهی به آمارهای وزارت علوم بندازید.مثلا دندانپزشکی خوراسگان نسبت به شهید بهشتی در سطح بالاتری قرار داره.(از این نوع،زیاد پیدا میشه)
    ظرفیت پایین؟بله،شاگرد خوبا میرن دولتی،یه کم ضعیف ترا آزاد.
    سهمیه‌ای؟این که دیگه اصلا ربطی نداره.
    فرار از سربازی؟من که معافم چی؟دختر خانوما چی؟

ولی واقعاً دانشگاه آزاد پولیه. یعنی داداش من , دانشگاه آزاد با پول ساخته شده و با پول هم پیش میره ...
    تایید میشه!/خب اینو که خواجه حافظ هم میدونه که!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •