بفرما:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه ... همیشه کار میکردم ... بعضی وقتا میاد بعضی وقتا نه ..مربوط به سرویس Gadget هست نه ویندوز...
احتمالا Gorgan رو ساپورت نمیکنه....
کسی جواب منو نمیده؟!![]()
Last edited by pedramch; 20-11-2008 at 17:13.
سلام
من پسورد Admin سیستممو گم کردم و حالا فقط می تونم واردstandard user بشم لطفا راهی برای خلاص شدن از این وضعیت بهم نشون بدید ضمنا از راه حل هایی که واسه xp استفاده می شد هم، همه رو امتحان کردم جواب نداد.
توضیح بیشتر: پسوردمو می دونم چیه منتها وقتی عوضش کردم هواسم نبود فارسی تایپ کردم حالا نه تو محیطی که log on می شیم فارسی قبول می کنه نه میشه از standard user فارسی نوشتن رو به اون محیط اضافه کرد ضمنا توی خود standard user میشه فارسی تایپ کرد.
با تشکر![]()
Last edited by Plutonium; 23-11-2008 at 13:54.
سلام........
ویندوز اینجانب....... آپدیت نمیشود.......!! هیچ جوره.... و هیچ رقمه....!!!
کمکی بفرمایید......
سلام شما میتونی کرک ویستا رو از سایتبگیری فکر کنم قول نمی دم بهت بدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
تمامی آدرس های رپید ارور میداد و اون یکی که با بقیه فرق میکرد هم بلد نبودم باهاش کار کنم.
اگر توی سیستم خودتون فایل patch رو دارین برای من آپ کنید ممنون میشم.
موفق باشید
یا علی
سلام
دوتا سؤال:
1-وقتي رو Computer روي Desktop كليك راست ميكنم و رو Manager ميزنم ارور زير را را ميده:
و وقتي توي Control Panel روي Administrator Tools و بعد رو Computer Manager كليك ميكنم ارور زير را ميده:
بايد چيكار كنم؟
يه سري ميگن بايد ويندوز ريكاوري شه. درسته؟ اگه درسته چطوري؟
2- اين يكي يكم پيش پا افتادست. فرق ويندوز اورجينال ويستا با اين ويندوزاي ويستاي كرك شده تو بازار از همه نظر چيه؟![]()
Last edited by farshadtizhoosh; 21-11-2008 at 09:48.
احتمالا شما باید یه نسخه ای رو بگیری که با ویستا مشکلی نداشته باشه .
به احتمال زیاد ورژن این برنامه ای که استفاده میکنید قدیمیه .
شما جدیدترین ورژن رو دانلود کنید .
دوستان من چرا نميتونم تم نصب كنم؟؟؟لطفا كمكم كنيد....حياتي..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)