تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 502 از 870 اولاول ... 2402452492498499500501502503504505506512552602 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,011 به 5,020 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تو این مملکت باید اینجور رفتار کنی. اصلا قبول ندارم. آقا مگه زوره دوست نداره تو تیم ملی اونم تیم دایی بازی کنه. ای بابا چرا بیخود گیر میدید.
    یعنی الان همه بازیکنا کارشون درسته فقط نیکبخت رو چسبیدید!!!!!!!!!!!!!
    تیم ملی مگه زوری هم میشه؟

اگر نیکبخت محروم شد علتش این بود که به تیم ملی دعوت شده و حتی با تیم تمرین کرده اما در زمانی که قرار بوده به امارات بره بدون هیچ دلیلی تیم را ترک کرده!
    اسم نیکبخت برای بازی رد شده بوده و دیگر هم نتونستند جایگزینی به جاش رد کنند.
    اگر نیکبخت قبل از رفتن به تیم گفته بود من نمی تونم به تیم ملی بیام هیچکس کاریش نداشت.
    هاشمیان هم گفت من برای تیم ملی بازی نمی کنم ایا کسی کاریش کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

کاملا مشخصه که دوپینگیه!

این لینک رو بخونید!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حضورش در ستاد مبارزه با دوپینگ دلیلی بر این مدعاست...

مست بودن نیکبخت در فرودگاه درست قبل از پرواز به قطر
    کد:
    آهان چون کعبی گفته پس حتماً نیکبخت مست بوده.دیگه هیچکس نفهمیده.حالا خوبه معلمومه که کعبی با نیکی مشکل داره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

قطبی استعفا نکرد فرار کرد.حتی صبر نکرد نیم فصل برسه تا مدیریت و کادر فنی موقعیت جمع و جور کردن تیم رو داشته باشند.
    مربی حرفه ای!!!!!!!

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

خوشحالم که رفت !
    من هیچ وقت ندیدم که یک امپراطور چنین رفتاری داشته باشه !
    اصلا" وقتی که برگشت از تختش افتاد ، ببینم اگه الان صدر جدول بود بازم می گفت وعده ها انجام نشده !
    خوبه پارسال که تو صدر بود با همه ی مشکلات و دعواه کنار می آمد ولی حالا . . .

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اصلا اومدنش به ایران کار اشتباهی بود
    عجیبه که دوستان از فضای مافیایی فوتبال ایران خبر دارند و این حرفها را میزنند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

12 پیام افشین قطبی به هوادارن پرسپولیس

اشك هايم را نگه مى دارم براى روز قهرمانى

ايران ورزشى - خودش هم باور نمى كرد اما بايد مى رفت و رفت و حالا مى گويد كه ديگر هرگز به فوتبال پرحاشيه ايران باز نخواهد گشت. او البته قبل از رفتن اش چند خطى نوشت براى هوادارانى كه لقب «امپراتور» را هديه اش كرده بودند و هنوز براى قهرمان شدن عطش دارند. رفت و آنچه را كه در دل داشت اينچنين نوشت:
    مردم غيور و ارجمند ايران، هواداران دوست داشتنى پرسپوليس، با سلام. استحضار دارند اينجانب سيد افشين قطبى با عشق خدمت و با قلبى مملو از علاقه به هواداران و طرفداران پرسپوليس على رغم گرفتارى هاى بسيار به دعوت مسؤولان باشگاه پرسپوليس آرى گفته و مجدداً با اميد استفاده از همكارى صميمانه كادر فنى جديد و در خدمت داشتن ستارگان فوتبال ايران، فعاليت خود را شروع كردم.

اكنون با توجه به حوادث حاشيه اى تيم كه برخى از افراد در خارج از باشگاه ايجاد كرده كه بيشتر به دسيسه براى جلوگيرى از موفقيت اين تيم شكل مى گيرد نتايج در خور و شايسته مجموعه تيم فوتبال پرسپوليس اعم از مديريت، كادر فنى و بازيكنان حاصل نشده و اين تنها به بهانه حضور بنده در اين تيم است. از آنجايى كه با تمامى قلبم پرسپوليس و هواداران آن را دوست مى دارم، خنجر جدايى را در قلب خود فرو كرده و از كنار تيم دور مى شوم، شايد با اين اقدام دشمنان ما، خوشنود شوند و دست از سر اين تيم بردارند. اگر با جدايى من از پرسپوليس اين تيم راه قهرمانى و موفقيت را طى مى كند اين افشين قطبى است كه عشق و علاقه خود را فداى موفقيت پرسپوليس مى كند.
    اشكهاى جدايى از تيم پرسپوليس و هواداران را در خود نگه داشته تا در روز قهرمانى پرسپوليس چه در ليگ برتر و چه در جام باشگاه هاى آسيا، آنها را در لحظات شادى از چشمم جارى كنم.
    در خاتمه لازم مى دانم از تمام سعى و تلاش بى شائبه اعضاى هيات مديره باشگاه كه در مدت فعاليت اينجانب در جهت ايجاد امكانات براى به ثمر رساندن تلاش بنده، كادر فنى و بازيكنان از هيچ گونه مساعدتى دريغ نكردند سپاسگزارى كنم. اميدوارم هواداران عزيز قدر زحمات آنان را گرامى بدارند. آنها همگى دل شير دارند.»
    سالن فرودگاه خلوت است. اين بار فقط چند نفرى هستند كه براى خداحافظى به سمت او مى روند و بابت آمدنش تشكر مى كنند. خيلى دلشان مى خواهد حرف هايشان افشين قطبى را منصرف كند اما او تصميم اش را گرفته و رو به دوستدارانش فقط مى گويد: «حرف هاى زيادى در دلم هست كه نمى توانم بگويم اما وقتى هواداران را مى ديدم كه با چه عشق و علاقه اى در تمرينات و بازى ها حامى ما بودند دوست داشتم باز هم به پرسپوليس خدمت كنم. حالا هم سخت ترين و عذاب آورترين تصميم تمام زندگى ام را گرفته ام كه مى روم. فقط مى خواهم همه مردم و هواداران بدانند تصميم من فقط به خاطر پرسپوليس است نه چيز ديگر.
    چون نمى خواستم وضعيت بحرانى تر شود. ديگر هم هرگز به فوتبال ايران بر نمى گردم. ولى اميدوارم با رفتن من خيلى از مشكلات باشگاه حل شود و مسؤولان بيشتر به فكر پرسپوليس باشند. از صميم قلب براى پرسپوليس و بازيكنان و هيات مديره آرزوى موفقيت دارم و اميدوارم پرسپوليس در هر سه جام قهرمان شود تا هواداران شاد باشند. فقط بدانيد به خاطر پرسپوليس بايد مى رفتم.

امپراطور ازت ممنونیم

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نمی دونم به خاطر رفتنش خوشحال باشم یا ناراحت!
    به نظر من قطبی را ایرانی ها خیلی خوب نشناختند قطبی خیلی خوب ظاهر خودش را بخصوص در اوایل حفظ کرد اما به نظر من در پشت اون ظاهرش کارهایی هم کرد که در تضاد با اون ظاهرش بود.

به نظر من در این فصل داشت خودش را خراب می کرد

در آغاز فعالیت SONO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اونایی که میگن نیکبخت دوپینگیه خواهشا دهنشون رو ببندند!

نیکبخت تو این چند سال بیشتر از هر کس دیگه ای آزمایش دوپینگ داده پس همه این حرفا چرته!نیکبخت برای این به کمیته مبارزه با دوپینگ رفت که نامه ای در مورد اینکه دوپینگی نیست رو بگیره تا احیانا به خاطر این محرومش نکنن.
    متاسفانه شما چون طرفدارنیکبخت هستيد حالا كارش هر چقدر هم بد باشه بازم ازش دفاع مي كنيد!

با این حکم نیکبخت ضرر نمیکنه ولی تیم ملی ضرر میکنه که بهترین بازیکن خودشو در اختیار نداره!
    نیکبخت بهترین بازیکن تیم ملیه؟...کدوم تیم ملی؟!!
    تیم ملی پرسپولیس؟؟

نیکبخت هیچوقت بازیکن Jتاثیرگذاری در تیم ملی نبوده ولی شما اونو بهترین بازیکن تیم ملی میدونید!!
    اتفاق یکی از دلایل دوپینگی بودن نیکی اینه که همیشه زمان بازیهای ملی اردوی تیم ملی رو به دلایل واهی ترک میکنه!!

کد:
    هر بازیکنی که در زمان تست دوپینگ تعلل میکنه دوپینگیه...

به فرض مثال شما خونتو اهدا میکنی !...( درصورتیکه ایدز یا هپاتیت داشته باشی(البه دور از جون شما) دوباره مجبوری به سازمان انتقال خون برگردی درسته؟

وگرنه نیکی جون که قربونش بری انشاا...(شوخی) با این همه مشفله توکمیته مبارزه با دوپینگ چیکار میکنه؟!

---------------------------------------------------

ستاد اطلاع رسانی ناجا در گفت و گو با شبکه ایران اعلام کرد:

ادعای نیکبخت واحدی کذب محض است
    اظهارات نیکبخت واحدی در جلسه کمیته انضباطی در خصوص داشتن دو پاسپورت ایرانی واکنش‌های متفاوتی در محافل خبری در پی داشت که مهم‌ترین این واکنش‌ها از سوی مسئولان نیروی انتظامی شکل گرفت.

به گزارش شبکه ایران، بازیکن ملی پوش تیم پرسپولیس در بخشی از دفاعیات خود خطاب به شریفی رییس کمیته انضباطی اعلام کرد: "من پاسپورتم در اختیار باشگاه بود و پاسپورت دیگرم که ویزای امارات در آن خورده بود داخل داشپورت ماشینم بود که وقتی فهمدیم پاسپورت اصلی‌ام در باشگاه پرسپولیس است نتوانستم تیم ملی را در سفر قطر همراهی کنم."

این گفته نیکبخت باعث واکنش مسوولان ستاد اطلاع رسانی ناجا شد که یکی از اعضای ارشد این مجموعه در گفت و گو با شبکه ایران می گوید: "ادعای آقای علیرضا نیکبخت واحدی به هیچ وجه صحت ندارد چون محال ممکن است شهروندی در ایران زندگی کند و دو پاسپورت داشته باشد، زمانی که اعتبار یک پاسپورت تمام می‌شود اداره گذرنامه ناجا پاسپورت بدون اعتبار را سوراخ می‌کند و پاسپورت جدید برای فرد متقاضی صادر می‌کند که آن فرد باید برای گرفتن ویزای جدید اقدام کند."

غفاری در ادامه می‌گوید: "نمی‌دانم دلیل این اظهارات از سوی نامبرده چیست اما آنچه در قانون آمده اینست که یک فرد ایرانی تنها می‌تواند یک پاسپورت داشته باشد، در قانون همه افراد از حقوق یکسانی برخوردارند و فرق نمی کند فرد بازیکن تیم ملی فوتبال باشد یا شهروند عادی."

این مقام مسئول در پایان توضیح داد: "اظهارات نیکبخت واحدی به شدت از سوی این ستاد تکذیب می شود و چنانچه نیاز باشد این موضوع کتبا به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام می‌شود."

حالا توجیهتون چیه؟

در آغاز فعالیت SONO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آهان چون کعبی گفته پس حتماً نیکبخت مست بوده.دیگه هیچکس نفهمیده.حالا خوبه معلمومه که کعبی با نیکی مشکل داره.
    اتفاقا یکی دو روز قبل تو رادیو به این موضوع اشاره شد...خبرنگاری که برای تهیه گزارش به اردوی تیم ملی رفته بود نیکبخت رو در حالت غیر عادی دیده بود...البته مجری برنامه به اون خبرنگار اجازه نداد حرفشو تموم کنه و...

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امپراطور ازت ممنونیم

پایانه درامی بود...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •