چند بار این کارو امتحان کن.
فاصله ی زمانی بین چرخوندن سوییچ و Eco Mod رو اندازه بگیر.
اگه هر باز از دفعه قبل زمان کمتری بدست اومد، احتمالا از باتریته.
البته سباستین جون بیشتر از مکانیک خودرو میدونه.
فعلا اینو تست کن تا سباستین هم باید نظرشو بده.
![]()
چند بار این کارو امتحان کن.
فاصله ی زمانی بین چرخوندن سوییچ و Eco Mod رو اندازه بگیر.
اگه هر باز از دفعه قبل زمان کمتری بدست اومد، احتمالا از باتریته.
البته سباستین جون بیشتر از مکانیک خودرو میدونه.
فعلا اینو تست کن تا سباستین هم باید نظرشو بده.
![]()
فرشاد جان من از يه جايي شنيدم اين سيستم امنيتيه 206 هست حالا راست و دروغش پا خودش
اوس فرشلد خیلی به من لطف داره ولی من فقط مباحثی از مکانیک رو می شناسم که خودم دچارش شدم.
عزیز جان, شما دمه اولین باتری سازی واستا, یه دستگاهی دارن ( اسمشو نمی دونم) در جا توان باتریتو بهت میگه, به همین راحتی.
ماشین مشکل برقی دیگه ای نداره؟ چراغ هات با گاز هرز پر نور تر می شن؟پشت آمپر چراغ چک روشن نداری؟ تو دور پایین موتور ریپ نمی زنه؟ دود سیاه از اگزوز نداری؟ اگه مشکل دیگه ای نداری شاید فقط ضبط ماشینت ایراد داره.
من جدیدا پخش ماشینو عوض کردم پایونیر انداختم
وقتی این کارو کردم دیگه ساعتم کار نمیکنه
همه چی رو ثابت نگه می داره
مثلا اگه در باز باشه جمله درب باز است رو می نویسه ولی بلافاصله همونجا ثابت می مونه
به نظر شما اگه ببرمش دیاگ درست میشه؟
درضمن ماشینم 206 تیپ 3 هستش
ببین دیاگ فقط عیوب رو نشون میده
یه دستگاهی جدیدتر از دیاگ هم اومده که ایرادات سیمها رو هم نشون میده
اگه دیاگ بردی و عیبی نشون نداد ببر جایی که اون دستگاه رو داره
اسمش رو نوشتم تو دفترچه ام دارم اما حسش نیست برم بیارم
اگه بعدا دیدم میگم
سلام دوست عزیز ، اینکه رادیاتور ماشین شما همیشه تحت فشاره هیچ ربطی به واشر سر سیلندر نداره چون اگر واشر سوخته یا سوراخ شده باشه خوب طبیعتا فشاری هم تو سیستم خنک کننده ایجاد نمی شه چون از یه جایی داره نشتی می ده . خیلی ها این موقع ها فکرشون می ره سمت واشر سر سیلندر . ولی یه چیز ساده هست که خیلی هو مهمه و اونم درب رادیاتوره ، حتما با یه ماشین سالم عوض کنین و ببینین فرق می کنه یا نه .
سلام.
چند وقتی میشه که یه پارس مدل برج 12 سال 86 رو گرقتم.5000 هزار تا کار کرده بود.اما تازگیا در حد تیم ملی ریپ میزنه.بردم نمایندگی
گفتن بنزین سوپر بزن مشکلت حل میشه.زدم ولی حل نشد.
راستی شتاب ماشین هم خیلی کمه.البته توی دنده 4 و 5 وحشتناک میره.می خواستم بدونم همه پژو پارس ها ایجورین؟
ممنون.
ببینم کجا زندگی میکنی؟
شمال یا مرکز یا جنوب؟
جنوب.اهواز.
1 سوال دیگه:
نظرتون در مورد قرص اکتان چیه؟
استفاده کنم یا نه؟
اخه مسئول اتومبیلرانی کشور تاییدش کرده.
مشکل میتونه از جاهای زیادی باشه.
ببر نمایندگی و بگو برات یه دیاگ بزنن احتمال زیاد معلوم میشه. (ECU ، کثیف یا خراب بودن سنسور، سوزن های تزریق و ... . ممکنه اشکال از اینا باشه)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)