ربط که کمی داشت............واقعا ممنون.....این موضوع دست کش رو نمی دونستم..........
ربط که کمی داشت............واقعا ممنون.....این موضوع دست کش رو نمی دونستم..........
من700 تومن که رسید میخرم![]()
فقط کافی هست چند مغازه دیگه بیارن.اون موقع مجبور میشن واسه رقابت هم شده قیمت رو در حد واقعی بدن.
تنهایی 1.400 یا با پشتیش میدادن 1.44؟
با این قمت میشه laptop dell 1510 با کانفیگ بالا خرید!!!
سوالی رو که باید از اونها بپرسید از من میپرسید؟
در ضمن این راه حل ممکنه به نظر ساده و راحت باشه اما اگر آیا من نمیگفتم شما میدونستید باید چیکار کنید؟ یا به
کدام قسمت تنظیمات پلیر برید و کاری کنید که بلوتوث خاموش نشه و راحت بشه از هندزفری بلوتوث استفاده کرد.
یک نکته دیگه اینکه این مشکل ربطی به دیوایس و گوشی Xperia نداره. این مشکل استند بای و قطع ارتباط بلوتوث
گوشی با هندزفری بلوتوث در تمام گوشی هایی که ویندوز مبایل نسخه 6.1 روشون نصب هست وجود داره.
کسانی هم که در اصل به سونی اریکسون ایمیل زدند سوئدی هستند و فعلایت اصلیشون در انجمن سوئدی زیر
است. minhembio.com/forum/index.php
نه سونی اریکسون میتونه این مشکل رو حل کنه و نه HTC و نه Samsung. این مشکل رو باید مایکروسافت حل بکنه
و یا اینکه همه سازندگان پاکت پیسی دست در دست هم بدند و با ارائه دادن درایو آپدیت شده و جداگانه برای بلوتوث
و وای فای این مشکل رو حل کنند.
اصلا همچین مشکلی در اکسپریا وجود نداره و تا حالا در طول مدت یک ماه و نیمی که این گوشی رو دارم اصلامثلا حتی وقتی دارند از برنامه ای استفاده میکنند ، گوشی باز هم به حالت استندبای میره و اون برنامه رو میبنده ( فکر کنم برنامهء tomtom بود ) .
همچین چیزی ندیدم.
ببین دوست عزیز من خودم در هم در مطالب قبلی 2 برنامه را نام بردم که بر روی اکسپریا مشکل داشتند یکی
از لحاظ رزولیشن و اون یکی هم ناسازگار بود اما اینها دلیل نمیشه که ما بر روی اکسپریا عیب و ایراد بزاریم و
بگیم که نخیر حتما این گوشی مشکل داره. اتفاقا بر عکس این مشکل برنامه نویس هاست که نمیتونند برنامه
های خودشون رو طوری بنویسند که بر روی همه ویندوز مبایل های نسخه 6.1 نصب بشه.
مثلا اگر تلویزیون ایران هنوز فرکانسهای تلویزیونیش رو بصورت آنالوگ پخش میکنه آیا باید بگیم که تلویزیونهای
سامسونگ و سونی و پانوسونیک و ... مشکل دارند که نمیتونند تصویر دریافتی رو به صورت HD پخش کنند؟
اینها تلویزیونهای خودشون رو میسازند و به بازار عرضه میکنند و مسئولیتی در قبال پخش کانالهای تلویزیونی
ندارند و این شبکه های تلویزیونی هستند که باید چاره ای بیاندیشند.
حالا این آقا یا خانم که اومده برنامه رهیاب TomTom رو نصب کرده از کجا معلوم اون برنامه رو دست نصب کرده؟
از کجا معلوم از آخرین نسخه اون که بر روی رزولیشن WVGA خیلی قشنگ و روان کار میکنه استفاده میکنه؟
از کجا معلوم قبل از اینکه این برنامه رو نصب کنه چه برنامه های دیگه ای بر روی گوشیش نصب کرده که باعث
ایجاد مشکل در گوشیش شده باشه؟
میدونید چرا این سوالات رو پرسیدم چون طبق منبع ipmart-forum.com ده ها نفر از برنامه TomTom استفاده
میکنند و مشکلی هم باهاش ندارند. حتی بر و بچه های سوئدی با وود اینکه این همه رهیاب وجود داره
اما برنامه TomTom رو برای نصب بر روی اکسپریا پیشنهاد میکنند. و ازشم راضی هستند.
مهران جان لطفا بگید چطوری مشکل بلوتوث رو حل کردید ؟
Pocket Player 3.7 را نصب کنید. برید داخل تنظیمات و از آنا برید به تب Advanced متوجه میشید. در این تب
اینقدر تنظیمات وجود داره که میتونم بگم فقط 10 دقیقه طول میکشه اونها رو بخونی اما اگر بخوای هم بخونی
و هم متوجه بشی فکر کنم باید 20 دقیقه ای باهاش کار کنی
تنظیم زیر باید برای کمتر مصرف کردن باطری انجام بشه.
تنظیمات بالا فقط زمانی فعال میشه و این تنظیمات اعمال میشه که پلیر رو اجرا کرده باشید. اگر پلیر بسته باشد
تنظیمات نرمال گوشی ادامه پیدا خواهند کرد.
تنظیمات زیر را هم به حالت اولیه باز گردوندم اما قسمت هایی که هر کسی طبق سلیقه خودش میتونه اونها رو
تنظیم کنه مشخصه. باز هم تکرار میکنم که تب Advanced فراموش نشه.
موفق باشید.
ویرایش بعد از چند دقیقه...
دوست عزیز نمیدونم خبر دارید یا نه. اولا که گوشی اکسپریا در نوع ها X1i و X1a عرضه میشه. کسانی که نسخه X1a رو خریدند
از فیلم برداریش راضی نیستند و طبق گفته این افراد تعداد فریم های فیلم برداری در نسخه X1a کمتر از نسخه X1i است.
گذشته از این تفاوتها که ممکنه فقط به این مسئله ختم نشه میشه به رام های مختلف اشاره کرد. مثلا فریمور های نسخه سوئدی
با نسخه آلمانی و انگلیسی فرق میکنه. کسانی که گوشیشون نسخه آلمانی بوده و با فریمور نسخه انگلیسی گوشی رو فلش
کردند دچار مشکل شدند و بعضی قابلیت های گوشیشون از کار افتاده.
بنابراین اگر مشکلاتی هم در فریمورهای مختلف هر کشور و یا منطقه وجود داشته باشه با آپدیت قابل حله. اما خاموش شدن بلوتوث
در موقع استند بای مربوط به خود ویندوز مبایل است و ربطی به فریمور گوشی ها نداره.
این نکات رو اشاره کردم که اینها رو هم مد نظر داشته باشید.
Last edited by M E H R A N; 17-11-2008 at 23:16.
مهران جان این برنامه ی پاکت پلیر رو از کجا میشه دانلود کرد؟
رو امنیا هم میشه استفاده کرد دیگه؟؟؟؟
نمیدونم بر روی اومنیا بخاطر رزولیشنش خوب کار کنه یا نه. اما چون برنامه خوب و معتبری است گمان نمیکنم که
مشکلی داشته باشه. البته اگر دیدید از نظر رزولیشن مشکل داره میتونید به سایت زیر برید و Skin های مختلف
را برای مچ شدن با رزولیشنش دانلود و امتحان کنید.
مثل این یکی که برای QVGA ساخته شده.
برای دانلودش هم من آخرین نسخه اون رو که 3.7 هست براتون در 2 سایت مختلف آپلود کردم. هر دو لینککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتواشون یکی هست اما سرورهاشون فرق میکنه. پس یکی را دانلود کنید. این فایل همراه کرک آن همان
پلیری است که خودم بر روی اکسپریا نصب کردم و از سالم بودن فایل و همچنین کار کردن کرکش مطمئن هستم.
طریقه نصب.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. در داخل کامپیوترتون فایل رار را از حالت فشرده خارج کنید.
2. فایل PocketPlayer.WM.CAB را به داخل گوشی کپی کنید و از خود گوشی برید روش کلیک کنید تا نصب
بشه. بعد از نصب به هیچ عنوان برنامه را باز نکنید.
3. گوشی رو دوباره به کامپیوتر نصب کنید و به مسیر زیر را در گوشی خودتون پیدا کنید و فایل pocketplayer.exe
را در آنجا کپی کنید. گوشی از شما میپرسه که این فایل وجود داره آیا میخواهید دوباره کپی بشه شما هم
Yes را میزنید.
مسیری که باید فایل نامبرده شده را کپی کنید.
MobileDevice/Program/Pocketplayer
راستی یادم رفت بگم سعی کنید بر روی حافظه خود گوشی نصب کنید.
Last edited by M E H R A N; 17-11-2008 at 23:45.
حیف این همه پول که بدی بابت دو تیکه لاستیک و یک کیت مسی
با این پول میشه یه پیکان 58 خرید یا اینکه یک زندانی صاحب چک برگشتی رو آزاد کرد
خیلی کارا میشه کرد
این وسط فروشنده ها پول شما رو براحتی میخورند و بعدش سوار تویوتا کمری 2008 یا پرادو میشن و به ریش خریداران میخندند
تو از وقتی بن شدی چرا انقدر اسپم میدی؟؟؟
رفتی مسجد برا اولین بار؟؟؟که انقدر .....حرف میزنی..........
آخه زور داره
یه عده با زحمت نون بدست میارن
بعدش این مغازه دارا در بازه زمانی 20 دقیقه در زمان فروش یک و چهارصد پول توی جیب کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)