تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 37 از 37

نام تاپيک: نظرتون در مورد این دو تا کار من چیه؟؟؟ مهمه برام...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

8 خوبه برای یک آماتور

سلام

ببین من سایت ها رو دیدم به نظر من داد میزنه با front page طراحی شدند و جز چند تا جدول و عکس چیزی نیستند شما باید در زمینه گرافیک خیلی بهتر کار کنی و ضمناً صفحه اول که می پرسه انگلیسی یا فارسی افتضاحه (ببخشید رک گفتم ) خلاصه یادم وقتی کلاس اینترنت می رفتم آخرش بهمون یاد دادن یک صفحه با فرانت پیج طراحی کنیم و دقیقاً عین این بود

البته این رو بدون که تو از بسیاری که حتی بلد نیستند رایانه شون رو روشن و خاموش کنن بهتری
    یک نگاه به این سایت که تازه دو ماه هم هست راه افتاده بنداز بدک نیست از نظر گرافیک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

ببین من سایت ها رو دیدم به نظر من داد میزنه با front page طراحی شدند
    مگه فرانت چشه؟ تو نسخه جدیدش که هرچی بخوایم داره 007

می پرسه انگلیسی یا فارسی افتضاحه (ببخشید رک گفتم )
    ماشالله

http://www.--------
    اینم باز یه سری مشکلاتی داره ولی به نظرم بهتره که گرافیک رو حداقل از حالتی که الان هست مثل سایت بالا کنید یعنی یه نگاه بندازید چطور موتوره برید استفاده کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اول از همه فرانت پیج عالیه ولی مال عام مردم است نه حرفه ای ها !!! نمی خواد در این مورد بحث کنی خودت می دونی منظورم چیه با این وجود باشه قبول فرانت پیج عالی و گله

اما در مورد -------- میشه یک خورده راجع بهش نظر بدید همچنین اگه میشه بگید به نظر شما من اگر بخوام این سایت را بخرم چند پیشنهاد بدم که سرم کلاه نره؟

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

ببین من سایت ها رو دیدم به نظر من داد میزنه با front page طراحی شدند و جز چند تا جدول و عکس چیزی نیستند شما باید در زمینه گرافیک خیلی بهتر کار کنی و ضمناً صفحه اول که می پرسه انگلیسی یا فارسی افتضاحه (ببخشید رک گفتم ) خلاصه یادم وقتی کلاس اینترنت می رفتم آخرش بهمون یاد دادن یک صفحه با فرانت پیج طراحی کنیم و دقیقاً عین این بود

البته این رو بدون که تو از بسیاری که حتی بلد نیستند رایانه شون رو روشن و خاموش کنن بهتری
    یک نگاه به این سایت که تازه دو ماه هم هست راه افتاده بنداز بدک نیست از نظر گرافیک
    کد:
    نمی دونم معیارت برای front page چیه ولی برای یه نقطه اش هم از front استفاده نکردم.
    کلا طراحی اش با dream هستش

توی پست های قبل هم گفتم وقتی مشتری می گی من اینجوری می خوام زورکی که نمی تونی بگی نه اقا باید از طریق کوکی ها و کد نویسی زبان ویندوزت تشخیص داده بشه و سایت با همون بالا بیاد میشه؟؟؟

خودم می دونم از این کسانی که کامپیوتر رو نمی تونند رو شن کنم بهترم چون تو بخش IT یک شرکت عمرانی شاغلم ولی جمله ات جوریه که به آدم بر می خوره

واما -------- نمی دونم سایت خودته یا نه ولی اینا اشکالات سایت هست:

1) استفاده از فونت نامتعارف فارسی برای طراحی وب (که tahoma هست ولی اینجا فکر کنم از bfont ها استفاده کرده که تو کامپیوتر هر کس یه جور نمایش داده میشن) درسته که امکان دانلود داره ولی معمولا کاربر این کار رو نمی کنه در ضمن دانلود همچین چیز مهمی اول سایت باید تو چشم بزنه نه که اون گوشه سایت باشه

2) یه چیز که کلا اشتباهه اینه که مفهومی به نام master page توی صفحاتش پیدا نمیشه
    هر صفحه یه آب و رنگی داره و اصلا سایت حتی یه بنر مشخص نداره چه برسه یه طراحی صفحات

اینا مشکلات کلی هستند

اما جزئیات:

به نام خدا معمولا توی صفحات نوشته نمیشه اگر هم باشه لا اقل بالای textbox که برای جستجو هست نوشته نمیشه

اینکه آمار سایت از توی وب گذر در بیاد زیاد جالب نیست اگر هم مجبوری لا اقل باید یه جوری باشه که ایم webgozar از \ایینش بره

اینجوری حس وبلاگ به آدم دست میده

به هر حال ببخشید ولی فکر کنم سایت من هر چقدر هم که به قول دوستان بد باشه این اشکالات رو نداره مخصوصا اولیetta
    Last edited by shahinfarasystem; 11-11-2008 at 14:56.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مازرون

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    امیدوارم خسته نباشی
    من دوست ندارم شما را ناراحت کنم اما بهتره یک مقدار بیشتر کا کنی و کلاس بری بعدش شروع به طراحی کنی.
    من که هیچی از طراحی و کد نویسی بلد نیستم و نمی خوام از خودم تعریف کنم ولی بهتره صفحه انتخاب زبان را برداری و از فکر رنگ سبز بیایی بیرون چون خیلی حال بهم زنه(ناراحت نشی) و بری تو سایت های مختلف دور بزنی و الهام بگیری.
    راستی میتونی از سی دی هایی که داخل بازار هست استفاده بکنی توی بعضی هاشون 2000 قالب آماده با پسوند های مختلف هست.
    -fla(فلش)
    -psd(فتوشاپ)
    -html

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی دونم معیارت برای front page چیه ولی برای یه نقطه اش هم از front استفاده نکردم.
    کلا طراحی اش با dream هستش

توی پست های قبل هم گفتم وقتی مشتری می گی من اینجوری می خوام زورکی که نمی تونی بگی نه اقا باید از طریق کوکی ها و کد نویسی زبان ویندوزت تشخیص داده بشه و سایت با همون بالا بیاد میشه؟؟؟

خودم می دونم از این کسانی که کامپیوتر رو نمی تونند رو شن کنم بهترم چون تو بخش IT یک شرکت عمرانی شاغلم ولی جمله ات جوریه که به آدم بر می خوره

واما -------- نمی دونم سایت خودته یا نه ولی اینا اشکالات سایت هست:

1) استفاده از فونت نامتعارف فارسی برای طراحی وب (که tahoma هست ولی اینجا فکر کنم از bfont ها استفاده کرده که تو کامپیوتر هر کس یه جور نمایش داده میشن) درسته که امکان دانلود داره ولی معمولا کاربر این کار رو نمی کنه در ضمن دانلود همچین چیز مهمی اول سایت باید تو چشم بزنه نه که اون گوشه سایت باشه

2) یه چیز که کلا اشتباهه اینه که مفهومی به نام master page توی صفحاتش پیدا نمیشه
    هر صفحه یه آب و رنگی داره و اصلا سایت حتی یه بنر مشخص نداره چه برسه یه طراحی صفحات

اینا مشکلات کلی هستند

اما جزئیات:

به نام خدا معمولا توی صفحات نوشته نمیشه اگر هم باشه لا اقل بالای textbox که برای جستجو هست نوشته نمیشه

اینکه آمار سایت از توی وب گذر در بیاد زیاد جالب نیست اگر هم مجبوری لا اقل باید یه جوری باشه که ایم webgozar از \ایینش بره

اینجوری حس وبلاگ به آدم دست میده

به هر حال ببخشید ولی فکر کنم سایت من هر چقدر هم که به قول دوستان بد باشه این اشکالات رو نداره مخصوصا اولیetta
    موافق ، مخالف
    نظري ، انتقادي، پيشنهادي چيزي نيست

حرفم به نظرتون درسته يا اشتباه؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موافق ، مخالف
    نظري ، انتقادي، پيشنهادي چيزي نيست

حرفم به نظرتون درسته يا اشتباه؟؟؟؟؟
    يعني واقعا فقط سايت ماست كه اين وسط ايراد داره

هيچ نظري براي اين سايت نداريد

هموني كه بهم گفته شده بود ازش الهام بگيرم

کد:
    Last edited by shahinfarasystem; 17-11-2008 at 08:06.

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •