شما سوني اريكسون بردار خيلي خوبه![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان، فکر کنم یه 20 روزی میشه که نتونستم به انجمن سر بزنم دلیلشم مشکلات زندگی، مسافرتی که
یهویی پیش اومد و مجبور شدم یک هفته ای رو کلا خونه نباشم و بعدشم داشتن 2 تا امتحان مهم بود که اصلا
وقتش رو نکرده بودم بخونم. به خاطر همین مسافرتی که ناخواسته برام پیش اومد و به همین دلیل مجبور شدم بعد
از برگشتن از مسافرت قید همه چی رو بزنم و بشینم پای درسهای عقب افتاده م. بهر حال اگر در این مدت منتظر
موندید از این بابت پوزش میخوام.
فعلا صفحات قبلی رو نگاه نکردم تا ببینم که آیا سوالی از من پرسیده شده یا حرفی در موردم گفته شده یا نه. بعد از
نوشتن این پست صفحات قبلی رو میخونم و اگر موردی بود پاسخ میدم.
برای اینکه امروز این پست خالی نباشه سعی میکنم به بعضی مسائل اشاره ای بکنم چون بعضی ها خیلی در
موردش پرسیده بودند و بنا به دلایلی نتونسته بودم بهشون جواب بدم.
قبل از هر چیز میریم سراغ فایل های PDF. دوستان پرسیده بودند که وضعیت باز کردن فایل های پی دی اف در
اکسپریا چطوری است؟ دیر باز میکنه یا زود؟ فایل های حجم بالا نسبت به فایل های کم حجم چقدر در باز شدنشون
تفاوت وجود داره.
من 3 نوع فایل پی دی اف را در Xperia X1i امتحان کردم.
1. Britannica Almanac 2009 با حجم 26 مگابایت و 961 صفحه.
2. Ahmad Kasravie - 10 Sal dar Adliye با حجم 1.65 مگابایت و 143 صفحه.
3. Utbildningskatalog2008-2009 با حجم تقریبی 8 مگابایت و 186 صفحه.
زمان باز شدن فایل های بالا در Xperia مابین 4 الی 5 ثانیه طول کشید و هیچ تغییر زمانی در هیچ کدام از فایل ها
رو ندیدم. یعنی هیچ فرقی نمیکنه که شما فایل 26 مگابایتی رو باز کنید و یا فایل 1 مگابایتی رو. این 4 الی 4
ثانیه هم به نظر من 2 ثانیه اش فقط مربوط میشه به خود برنامه Acrobat Adobe Reader. چون حتی اگر برنامه
Adobe را خالی هم باز کنید 2 ثانیه برای باز شدن کاملش زمان میبره.
نتیجه باز شدن 2 فایل پی دی اف اول را در عکس های زیر میتونید ببینید.
شما میتونید 2 تا از پی دی اف های نامبرده شده را از لینک های زیر دانلود کنید و در گوشی خودتون امتحان کنید.
Britannica Almanac 2009
Ahmad K - 10 sal dar adliyeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نصب برنامه های مختلف در Xperia X1
خیلی ها از جمله خودم نگران این بودیم که با رزولیشنی که Xperia داره در نصب برنامه به مشکل بربخوریم. در
بعضی جاها هم خونده بودم که بعضی برنامه های تا نصف صفحه باز میشن و بقیه صفحه خالی میمونه. اما در
عمل دیدم که اینطوری نیست. همانطور که در مطالب قبلیم هم به این موضوع اشاره کردم نظرم بر این بودم که
اگر شرکت های برنامه نویسی بخوان کاربرانشون رو از دست ندند مجبورند که برنامه های خودشون رو با رزولیشن
ها مختلف تطبیق بدند. چون یک کاربر نمیاد بخاطر یکی دو تا برنامه از گوشی دلخواه خودش دست بکشه و بره
سراغ گوشی که از لحاظ امکانات نسبت به گوشی مورد نظرش پایینتره اما در عوض برنامه های بیشتری بر روش
نصب میشند(منظور PPC ها هستند) .
برنامه هایی رو که در این مدت فکر کردم به دردم میخوره و باید بر روی گوشی نصب باشند را میتونید در لیست زیر
ببینید.
همانطور که میبینید از برنامه های بک آپ گرفتن از گوشی گرفته تا پلیر ها مختلف رو بر روی گوشی نصب کردم و
همه این برنامه ها رو هم فقط در مموری خود گوشی نصب کردم چون نمیخوام وقتی مموری کارتم رو در میارم
بعضی برنامه ها کار نکنند و دچار مشکل بشند اما با این همه برنامه های که نصب کردم و باز هم حدود 78 مگابایت
فضای خالی در خود گوشی بجز مموری کارت 4 گیگابایتی باقی مونده.
همه برنامه های بالا که در لیست بالا میبینید بخوبی در گوشی من باز میشند و هیچ مشکلی از لحاظ رزولیشن
ندارم. فقط بعضی از برنامه ها مانند Resco Audio Recorder احتیاج به نصب Skin مخصوص WVGA دارند.
تنها برنامه هایی که من امتحان کردم و در این گوشی مشکل داشتند اینها هستند.
1. HiCalc یک ماشین حساب حرفه ای است که هنوز برای گوشی هایی با رزولیشن WVGA ساخته نشده و در
نتیجه زمانی که بر روی Xperia نصب بشه میتونم بگم فقط یک پنجم صفحه رو میگیرهاینقدر کوچیکه که
باید با ذره بین اونو دید. بنابراین بعد از گذشت چند دقیقه سریع از گوشیم پاکش کردم و 2 تا ماشین حساب
حرفه ای دیگه رو روی Xperia نصب کردم.
2. CorePlayer این برنامه رو اکثرتون شاید بشناسید. این برنامه یک پلیر هست برای پخش فایل های صوتی و
تصویری. هر چند که در Xperia هم مدیا پلیر خود سونی اریکسون وجود داره که مانند گوشی های سری واکمن
مدیا پلیر نازی داره و هم Windows Media Player وجود داره که در همه پنل ها میشه ازش استفاده کرد اما باز هم
گفتم بزار Core Player را امتحان بکنم ببینم چطور جواب میده. این پلیر از لحاظ رزولیشن مشکلی با X1 نداشت
اما یجورایی گوشی رو به هم ریخت. وقتی یک پلی لیستی رو که حدود 500 تا موزیک داشت رو بهش دادم یواش
کار میکرد. منوهای گوشی دیر تر باز میشدند و کلا به جای اینکه رضایت منو جلب کنه بیشتر رو اعصابم راه
میرفت. تا اینکه پاکش کردم و بجاش 2 تا پلیر خوشکل روش نصب کردم که در این وسط از Pocket Player بیشتر
خوشم اومد و مشکلات Core Player رو هم نداشت.
در ضمن این رو هم بگم که من این نسخه رو نصب کردم CorePlayer v1.2.5 Build 4506 و رجیسترش هم کردم و
همه چی اوکی بود اما خود برنامه با گوشی جور نبود. حالا ممکنه مشکل از خود Core Player باشه چون همانطور
که گفتم 2 تا پلیر دیگه رو در گوشی نصب کردم اما با هیچ کدومشون مشکلی ندارم.
تا حالا هم اصلا دنبال برنامه های جاوا نرفتم چون از بس برنامه های پاکت پیسی زیادند که آدم دیگه دلش نمیخواد
بره دنبال برنامه های جاوا. واسه من اصلا تا حالا ضروری نبوده و هر چی دلم خواسته برای این گوشی گیر آوردم.
از لحاظ رزولیشن بقیه برنامه هایی که نصب کردم مانند عکس های زیر تمام صفحه باز میشند و هیچ مشکلی
باهاشون ندارم. نه از لحاظ رم و نه مشغول کردم سی پی یو.
و کیبردهای مختلف که میتونید در عکس های زیر ببینید. لازمه اشاره کنم که کیبورد فارسی و کیبورد سوئدی که
در لیست کیردهای این گوشی اضافه شده از طریق دیکشنری LingvoSoft Persian-ENG و Swedish-ENG اضافه
شدند و در همه محیط های نوشتاری قابل استفاده هستند. اما متاسفانه فعلا از کیبورد فارسی بجز محیط
خود دیکشنری در جاهای دیگه نمیشه استفاده کردم چون هنوز هیچ فارسی ساز و یا فونتی رو که بشه مشکل
فارسی رو در این گوشی حال کرد بر روش نصب نکردم.
البته همانطور که میبینید در باز کردن پی دی اف های فارسی که در اول همین پست عکسش وجود داره مشکلی
وجود نداره و همچنین در دیکشنری فارسی به انگلیسی هم مشکلی وجود نداره. فقط نمیشه در محیط هایی
مانند اس ام اس فارسی نوشت یا خوند. امیدوارم مشکل تمام ویندوز مبایل های نسخه 6.1 بزودی حل بشه.
پنل SPB Mobile Shell را هم که قبلا حرفشو زده بودم بر روی X1 امتحان کردم. البته با وجود اینکه نسخه های
انگلیسی رو میشه از سایت spbsoftwarehouse.com دانلود کرد و با کیجن هایی که کرکرهای محترم زحمتش
رو کشیدند رجیستر کرد اما من ترجیح دادم نسخه های رو بر روی X1 نصب کنم که به صورت کاملا رجیستر شده
در سایت سونی اریکسون قرار داده شده. این نسخه کمبود هایی رو نسبت به نسخه اصلی که اشاره کردم داره
مثلا بعضی تنظیمات پیشرفته در این نسخه وجود نداره اما فرقشون اونقدر نبود و به همین دلیل از نسخه مجانی
استفاده کردم تا مبادا روی سیستم آب و هوا شناسیش بدلیل شماره سریال تقلبی کار نکنه و مجبور بشم همه
چی رو پاک کنم و دوباره نصب کنم.
اگر خبر داشته باشید برنامه هایی که بصورت آنلاین وضعیت آب و هوا را نشون میدن در اگثر مواقع به دلیل تقلبی
بودن سریال قادر به آپدیت دیتابیسشون نیستند و عملا غیر قابل استفاده میشند. اما برنامه هایی که نیاز به
چک کردن چیزی از طریق اینترنت ندارند کرک کردنشون فرقی بحال کار کردشون نمیکنه.
و این هم مشخصات سیستم...
فعلا تا بعد..![]()
دلمون برات تنگ شده بود راستش فك كردم حتما يه بلايي سر ايكسپريا آوردي
پي دي افه رو دارم دانلود ميكنم تا امنحانش كنم ، فايل بالاي 26 مگ نداري؟نه جدي گفتم تا 70 80 مگ مثلا
چه ديكشنري باحالي نصبوندي ايول![]()
کاملترین ریویو موجود در بازار:
البته بعد از ریویو مهران خان.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من میگم هنوز این گوشی آب بندی نشده توی بازار جهانی و خریدنش یکم زوده
سلام آقا مهران
من تازه عضو P30wشدم فقدم برای اینکه بتونم از شما اطلاعاتی در مورد X1 بگیرم
خوب این طور که معلومه این گوشی از لحاظ سخت افزار وسیستم عامل کامله
اما در کل کمتر در مورد مولتی مدیاش حرف زده شده (شایدم من پیدا نکردم) آقا اگه میشه یه ریویوی خوب در این مورد برامون بزارین( مخصوصا بخش موزیک) یه عکس از هدفونشم برامون بزار ببینیم بعد از خریدن این گوشی(انشالا) لازمه یه هدفونم بخریم یا نه
Last edited by Hamid..God; 16-11-2008 at 17:41.
حمید جان شما صفحه 84 به آخر رو یک نگاهی بنداز. هم از محتوای جعبه عکس گذاشتم و هم از هدفونهایی که
همراه گوشی وجود داره.
در مورد قسمت های مولتی مدیا هم یک چیزایی قبلا نوشتم اما سعی میکنم بزودی کاملتر توضیح بدم تا به
جوابهاتون برسید.![]()
مهران من خواستم با آیپاد تاچ که میشه گفت از نظر سخت افزاری خود آیفون هست(فکر نکنم فرقی داشته باشن، اگه دارن دوستان کمک کنن) اون پی دی اف 900 صفحه ای رو باز کنم که یه بار ری استارت شد و دفعه های بعدی هم بلافاصله بعد باز شدن برنامه کرش میشد و میومد بیرون
اما اون کسرویه رو راحت باز کردم با آیپاد (دور و بر همون 4 ثانیه یا حتی کمتر)البته رو آیپاد اداب ریدر نصب نیست ، نمیدونم با چی بازش میکنه
Last edited by mamad6280; 16-11-2008 at 22:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)