تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 19 اولاول ... 713141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 188

نام تاپيک: به نظر شما چرا تو ایران قانون کپی رایت تصویب نمیشه؟؟!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

عزیزم ما میگیم برای محصولات داخلی اسم تاپیک هم همینه بله ما هم میگیم حداقل از سازندگان داخلی حمایت کنیم و خارجی همون کرک شده باشه من که اعلام میکنم حاضرم گیمی که توسط سازندگان داخلی ساخته میشه و 100% ایرانی هست رو حتی 30000 تومن بخرم با اینکه درآمد ماهیانم هم کمه که تا الان هم خوشبختانه اورجینال خریدم با اینکه قسم می خورم حتی یکیشونو هم کامل بازی نکردم !!!!
    سلام
    خودت داری قسم میخوری که حتی یک دونشم تا اخر کامل بازی نکردی
    میدونی چرا؟ چونکه ارزش بازی کردن نداشتن ...پس موقعی منو شما باید از محصولات ایرانی دفاع کنیم که ارزش داشته باشن اون محصولات ....یعنی بابت خریدشون پولمون رو دور نریزیم
    نه اینکه چشم بسته به دلیل ایرانی بودن و حمایت از اونها چیزی رو بخریم

2. این کاربر از bayern بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammadkaazar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همون بهتر که نشه !
    اون وقت باید برای یه بازی ساده حدود 50 هزار تومن پول بدی !

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

همون بهتر که نشه !
    اون وقت باید برای یه بازی ساده حدود 50 هزار تومن پول بدی !
    سلام
    من که ندارم از این پولها بدم

داره خودمونی میشه CRUEL KILLER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    TBZ

پيش فرض

سلام
    خودت داری قسم میخوری که حتی یک دونشم تا اخر کامل بازی نکردی
    میدونی چرا؟ چونکه ارزش بازی کردن نداشتن ...پس موقعی منو شما باید از محصولات ایرانی دفاع کنیم که ارزش داشته باشن اون محصولات ....یعنی بابت خریدشون پولمون رو دور نریزیم
    نه اینکه چشم بسته به دلیل ایرانی بودن و حمایت از اونها چیزی رو بخریم
    عزیزم من بازی نکردم چون مسخره بودن درسته ولی شما برو ببین اولین بازی که مثلا اکتیویژن ساخت چقدر مسخره بود حالا مثلا COD میسازه به نظره شما پول دادن برای خرید COD کار بیهوده ای؟! حالا اینایی که ما بازی میکنیم اولین بازی ها هستن اگه حمایت شن مسلما پیشرفت می کنن .

پروفشنال king-hitler2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    -پیشوای حزب ملی کارگران سوسیالیست گچساران

پيش فرض

مثل اینکه بازار داغه

خودتون میدونید ایران تا 20 سال اینده زیر این قانون نمیره

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اولا ارزش پول ایران پایینه و اولین کاری که باید بشه بالا بردن ارزش پوله
    چون اگه بخواد این قانون تصویب بشه قیمت بازیها و یا نرم افزارها سرسام اور میشه

8. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ولی یک نکته ی نکته ی دیگه هم هست و این که ما تا یه جایی می تونیم کپی رایت رو رعایت نکنیم چرا؟
    ببنید روز به روز اینترنت پیشرفت میکنه و ما هنوز قادر به آپدیت ویندوزهای خود نیستیم و ممکن است این باعث کاهش امنیت کامپیوتر ما شود.به نظر شما این منطقی نسیت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عزیزم من بازی نکردم چون مسخره بودن درسته ولی شما برو ببین اولین بازی که مثلا اکتیویژن ساخت چقدر مسخره بود حالا مثلا COD میسازه به نظره شما پول دادن برای خرید COD کار بیهوده ای؟! حالا اینایی که ما بازی میکنیم اولین بازی ها هستن اگه حمایت شن مسلما پیشرفت می کنن .
    اولین بازی که activision ساخت مال 20 سال قبل بود. قرار نیست که ما هم بیایم یک موتور بازی رو از ابتدا بنویسیم و راهی رو که قبلا صدها بار رفته شده دوباره طی کنیم و نتیجتا یک بازی مثل بازیهای 20 سال پیش درست کنیم!

تازه اونی که به فکر پیشرفت باشه و بخواد تو دنیا مطرح بشه مطمئنا تلاش خودش رو اینقدر زیاد میکنه که به سطح جهانی برسه و برنامه اش رو تو دنیا بفروشه. اگه میخوای بازیت رو نسخه ای 50 دلار بفروشی باید به کسی بفروشی که ماهیانه 5000 دلار درآمد داشته باشه نه به من که 500 هزار تومن هم درآمد ندارم. بنابراین باید اینقدر تلاش کنی که بازیت در سطح دنیا مطرح بشه.

تا وقتی که در فکر ساخت بازیهایی در سطح بازیهای 10 سال قبل باشیم و به قصد فرو کردن در پاچه هموطنان عزیز، مطمئنا باید به سود نسخه ای 200-300 تومنش هم اکتفا کنیم چون اصلا کسی اینجا برای بازی نسخه ای 50 دلار پول نخواهد داد.

بنابراین : کیفیت بالاتر محصول = فروش در سطح دنیا = درآمد بالاتر = انگیزه بیشتر و پیشرفت

و راهی غیر از این وجود نداره چون در هر صورت کسی در این کشور برای نرم افزار یا بازی پول هنگفت پرداخت نمی کنه چون درآمدش اجازه نمیده. پس کپی رایت مشکلی رو حل نخواهد کرد.

11. 2 کاربر از mostafa_gm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

میشه لیست کشورهای اطراف ایران که قانون کپی رایت رو رعایت میکنند رو بنویسید؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اولین بازی که activision ساخت مال 20 سال قبل بود. قرار نیست که ما هم بیایم یک موتور بازی رو از ابتدا بنویسیم و راهی رو که قبلا صدها بار رفته شده دوباره طی کنیم و نتیجتا یک بازی مثل بازیهای 20 سال پیش درست کنیم!

تازه اونی که به فکر پیشرفت باشه و بخواد تو دنیا مطرح بشه مطمئنا تلاش خودش رو اینقدر زیاد میکنه که به سطح جهانی برسه و برنامه اش رو تو دنیا بفروشه. اگه میخوای بازیت رو نسخه ای 50 دلار بفروشی باید به کسی بفروشی که ماهیانه 5000 دلار درآمد داشته باشه نه به من که 500 هزار تومن هم درآمد ندارم. بنابراین باید اینقدر تلاش کنی که بازیت در سطح دنیا مطرح بشه.

تا وقتی که در فکر ساخت بازیهایی در سطح بازیهای 10 سال قبل باشیم و به قصد فرو کردن در پاچه هموطنان عزیز، مطمئنا باید به سود نسخه ای 200-300 تومنش هم اکتفا کنیم چون اصلا کسی اینجا برای بازی نسخه ای 50 دلار پول نخواهد داد.

بنابراین : کیفیت بالاتر محصول = فروش در سطح دنیا = درآمد بالاتر = انگیزه بیشتر و پیشرفت

و راهی غیر از این وجود نداره چون در هر صورت کسی در این کشور برای نرم افزار یا بازی پول هنگفت پرداخت نمی کنه چون درآمدش اجازه نمیده. پس کپی رایت مشکلی رو حل نخواهد کرد.
    100% تایید میشه
    وقتی میریم سراغ موتور بازیهای کانتر استریک عهد دقیانوس یا همین nfsug معلومه که بازیها فروش نمیره و اگر هم بره به زور هستش
    با این وضع بازیسازی و داستانهای بی خودی که برای بازیها میسازن فعلا همین اش و همین کاسه است
    تازه شما ببین هر ساله توی ایران چقدر تورم وجود داره...بعد به نظرت چطور میشه قانون کپی رایت رو رعایت کرد؟؟
    فعلا برای این کار خیلی زوده ...فکر کنم شاید دارم میگم شاید چند دهه اینده عملی بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •