والا من PCIMCI یا PC Experess کار نکردم ولی فکر کنم چون مستقیم به سیستم وصل میشن سرعتشون بالاتر باشه البته باید ببیند برای چه کارای میخواید
والا من PCIMCI یا PC Experess کار نکردم ولی فکر کنم چون مستقیم به سیستم وصل میشن سرعتشون بالاتر باشه البته باید ببیند برای چه کارای میخواید
بابا جون لپتاپ شما مشکل نداره مال همه این جوریه تا سوال نکنه اجازه دریافت نمیده تازه اگه انتی ویروس هم نصب باشه اون رو هم
خدا رو شکر که مشکل شما بعد 2 میلیون تا پست حل شد
سلام
من روی اچ پی 1110 فتوشاپ سی اس 3 ام ای نصب میکنم ولی بالا نمیاد! دلیلش رو کسی میدونه چیه؟
ورژن ویندوزش هم هوم پریمیوم هستش!
چه ربطی داره
برو بخش نرم افزار
ولی من هم بیسیک دارم مشکلی نداره
آقايون هيچ راهي نداره تا بتوان از vostro 1510 خروجي گرفت براي tv ..همان طور كه ميدانيد 1510 s-video ندارد
یه سوال دارم در مورده لپتاپ dell مدل d830 که تازه خریدم
سی دی ویندوز اورجینال باهاش هست می خواستم بدونم که احتیاج به ریکاوری گرفتن هم هست یا نه؟
و اگه با ید ریکاوری گرفت چطوری باید این کارو بکنم؟
خیر نیازی نیست لپ تاپ های دل همه چیز توی سی دی و دی وی دی شون هست
5 مدل مختلف از ورژن فتوشاپ از 5 شركت مختلف رو نصب كردم ولي بالا نمياد.
با سايت اچ پي با ايميل در مكاتبه بودم كه گفتند درايور گرافيك و بايوس را ارتقاء بده ولي فرقي نكرد. گفتند يوزر جديد بساز ولي فرقي نكرد. گفتند آپگريد يولتيميت كن ولي فرقي نكرد.
به خدا مستاصل شدم. چه كنم؟؟؟؟
سلام دوستان
میخواستم بدونم آیا چند مدل نوت بوک زیر رو میشه cpu رو عوض کرد اگه میشه چقدر هزینه داره و چه مدلی میشه استفاده کرد
اگه دوهسته باشه که چه بهتره
Acer Extensa 5220 و Acer AS 5715z البته ایم مدل خودش دوال کور داره و ACER ASPIRE 5720 وdell 500 , Fujitsu-Siemens ESPRIMO Mobile V-5535
هیچ لپ تاپی قابلیت تعویض سی پی یو رو نداره ... البته توی ایران انجام نمیدن چون قیمت سی پی یو دوال کور برابر خود این لپ تاپه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)