اعتماد به نفس بالاي دروازه بان اشتوتگارت                                    
                                                                          لمان: در 39 سالگي احساس جواني مي كنم 

خبرگزاري فارس: دروازه بان سابق تيم ملي فوتبال آلمان گفت: در شرايط كنوني احساسي همانند يك بازيكن جوان را دارم و هرگز فكر نمي كنم 39 ساله شده و در پايان دوره ورزشي ام هستم. 

به گزارش خبرگزاري فارس، ينس لمان در برنامه شبكه تلويزيوني ZDF آلمان كه روز دوشنبه بصورت زنده پخش شد، شركت كرد و از مسئولان اين شبكه، گزارشگران و مجريان برنامه و نيز مردم علاقمند كه در جشن تولد 39 سالگي خود سهيم شدند، تشكر كرد. 
لمان كه روز دوشنبه قدم در 39 سالگي گذاشت، به اين خاطر مورد توجه برنامه ورزشي شبكه تلويزيوني مذكور قرار گرفت و در جشن تولدي كه بصورت زنده برايش تدارك ديده شده بود، شركت كرد. 
وي كه در مسابقات جام ملت هاي اروپا، از دروازه تيم ملي آلمان محافظت كرد و بعد از آن كناره گرفت، بيان كرد: در شرايط حاضر بخاطر داشتن شور و نشاط به چيزي به اسم خاتمه فوتبال فكر نمي كنم. 
دروازه بان سابق تيم هاي آرسنال انگليس، آ.ث.ميلان ايتاليا و بروسيادورتموند آلمان عنوان داشت: قراردادم با اشتوتگارت تا يك سال ديگر است؛ اما با توجه به شرايط خوب بدني كه دارم احتمال دارد بازهم آن را تمديد كنم.