سلام دوستان من شماره سریال ورژن pro7.0.3.1.3 رو می خوام
مرسی
سلام دوستان من شماره سریال ورژن pro7.0.3.1.3 رو می خوام
مرسی
سلام! من هم این مشکل را داشتم، بعد از خارج کردن از نصب، مسیر درایو دیگری بهش دادم، مشکلم حل شد! البته معلوم نیست دوام داشته باشه![]()
Name: BetaMaster
Serial: P275WR5MGX6VBCQKBHCCME5GHQWDZ3U5
سلام
من قبلا بابيلون ورژن 7 داشتم
بعد از چند روز خراب شد و خواستم پاك كنم
اصلا پاك نمشد
حالا بزور و زحمت پاك كردم ولي براي نصب ورژن جديد اين ايراد رو ميگيره
چيكار كنم با اين مشكل
سلام دوستان.
من قدیمها از بابیلون 5 استفاده میکردم و با زون الارم جلوی وصل شدنش به اینترنت رو گرفته بودم. خیلی خوب هم کار میکرد. یه روزی زون الارم رو پاک کردم و فوری بابیلون به اینترنت وصل شد و دیگه کار نکرد.
چند وقت پیش ورژن 7.0.0 رو از بازار گرفتم و نصب کردم و تا مدتی خوب کارکرد. یه روز بی هیچ دلیلی مشکل زیر برام پیش اومد.
برنامه در ظاهر سالمه. روی هر لغتی هم که با فشار کلید کنترل، کلیک میکنم بالا میاد. لیست دیکشنریها رو هم نشون میده. اما کادری که کنار browse هست (همون که شبیه فلش روبه پایینه - Show result) باز نمیشه که نمیشهبرنامه رو uninstall کردم و دوباره install کردم دیدم درست شد! یکی دو هفته کار کرد باز همین اتفاق افتاد!
حالا به نظر شما چیکار کنم؟
متشکرم![]()
سلام دوستان عزیز:
من بابیلون خودمو پپچ کرده بودم ولی امروز این پیام خطا را داد:
میشه منو راهنمایی کنید؟؟؟
از این لینک دانلود کنید و ابتدا طبق عکس فایل لایسنس رو توسط برنامه باز کنید و بعد پچ را در محل نصب برنامه اجرا کنید ! البته قبلش از Babylon خارج بشید و از Tray خارج کنید !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از باز کردن فایل لایسنس از شما میخواهد که اجازه دانلود رو بدید بعد برنامه دیکشنری های معروف و معتبر رو دانلود میکنه !
مشکلی نداره ! همین الان تست کردم !
پ.ن:به مسیر فلش دقت کنید !
![]()
Latest Patch for Babylon 7.0.3.26 Pro By UnREaL RCE - AlphaPatcher
http://rapidshare.com/files/170447659/Babylon_Patch_7.0.3.26_UnREaL.rar
سلام
در این پست کرک ورژن های قبلی بابیلون رو میذارم تا پست اول شلوغ نشه...
ممنــون
موفق باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)