تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 356 از 3195 اولاول ... 2563063463523533543553563573583593603664064568561356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اره خیلی چیزه خوبیه.بعد از اینکه 6 ساعت گزاشتی شارژ 25 ساعت کار میده در کل چیز خوبیه

2. این کاربر از mehdi_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون از توضیحات شما ه چند تا سوال دیگه هم داشتم
    قضیه این ادیشن ها چی ؟ چنئ نوع جود داره
    من بخوام بخرم از کجا بخرم که بهم نندازن و خوب باشه من تهرانم
    راستی ی 2 یا 3 ماه پیش از وست گیم پرسیدم قیمت گفت 450 تمن فکر کنم گفت پرمیوم
    هنگام خرید باید به چه چیزای توجه کرد؟؟؟؟
    راستی هارد دستگاه به چه درد هایی می خوره سیو بازی ها یا مخثلا ریختن آهنگ؟ اون مدل هایی که هارد ندارن پس چی می شه
    یادمه ی جا خونده بودم قضیه این 3 چرا دیگه حل شده فقط هنگام خرید پشت جعبه نگاه کنید تاریخ تولیدش 6/2007 به بعد باشه؟؟؟؟!!!!!!!!! سه چراغ کارش چطوری (ببخشید که زیاد سوال پرسیدم چون من از دستگاه اطلاعات زیادی ندارم ممنون می شم راهنماییم کنید)
    ------------
    راستی بازی های یکس باکس رو یم خوای بازی کنی دی وی دی رو می زاری توی و بازی می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟
    قضیه این هک شدن چی؟؟؟؟؟؟ که می گن کی خواد هک بشه؟؟؟
    Last edited by starn; 05-11-2008 at 20:33.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

راستی هارد دستگاه به چه درد هایی می خوره سیو بازی ها یا مخثلا ریختن آهنگ؟ اون مدل هایی که هارد ندارن پس چی می شه
    یادمه ی جا خونده بودم قضیه این 3 چرا دیگه حل شده فقط هنگام خرید پشت جعبه نگاه کنید تاریخ تولیدش 6/2007 به بعد باشه؟؟؟؟!!!!!!!!! سه چراغ کارش چطوری (ببخشید که زیاد سوال پرسیدم چون من از دستگاه اطلاعات زیادی ندارم ممنون می شم راهنماییم کنید)
    ------------
    راستی بازی های یکس باکس رو یم خوای بازی کنی دی وی دی رو می زاری توی و بازی می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟
    من خودم اشنا داشم برام از WEST گرفت قيمتاشم فكر كنم از همه جا كمتره.هارد برا همه چي استفاده مي شه.اهنگ. فيلم.SAVE بازي و ...
    الانم كه يه DASHBOARDE جديد اومده كه مي شه بازيو ريخت رو هارد.بازيم تا بزاري مياد بالا و راحت بازي مي كني
    اون 3چراغم تا اونجايي كه من مي دونم حل شده با اين برداي FALCONE .هك شدنم فكر كنم همين سري جديد كه اومد كپي خور نبود كه كپي خور شد

5. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون از جوابتون ولی بعضی از سوالات می جواب موند!!!!!!!!!
    ------------
    اگه مثلا ایکس باکس هارد نداشته باشه چی می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ------------
    کسی قیمت های تهران رو داره؟
    Last edited by starn; 06-11-2008 at 09:13.

تاريخ عضويت
    May 2008

12

------------

قضیه خاصی نداره.خیلی بهش فکر نکن

اینی که من بهت قیمت دادم یه بوشهریه هست که تو بازی سنتر فروشگاه دارهقیمتش هم ارزون تر از جاهای دیگه هست اگه خواستی بگو تا شمارشو بهت بدم.یکی دیگه هست تو تهران اون هم تو بازی سنتر فروشگاه داره قیمت هاش هم خوبه یه 10 / 20 تومن اختلاف قیمت داره با آقا پیام که اگه شما بخوای از بوشهر سفارش بدی 10 تومن پول پست میشه .شما میتونی بری پیشش ازش خرید کنی .مغازه نداره باید بری دمه خونش ازش تحویل بگیری .اسمش هم مجید شامی هست . اگه خواستی بگو شمارشو بهت بدم.تا حالا هر کی ازش خرید کرده راضی بوده

هنگام خرید به تاریخ ساخت کنسول که الان تمام کنسول های آقا مجید 2008 هست و خیالت از بابت فالکون بودن راحت باشه

هارد اگه نداشته باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد .شما اگه ارکد بخری یه مموری 256 روش هست که میتونی برا سیو بازی ها ازش استفاده کنی.اگه هارد داشته باشی میتونی با اومدن داشبورد جدید که اومده میتونی بازی ها رو رو هارد بریزی که اینطوری کنسولت صدای کمری میده کمتر داغ میکنه و درایورت عمرش زیاد میشه در نتیجه باید هارد داشته باشی یه چیز ضروریه

هک شدن هم به زودی فک کنم هک شه اگه نشه هم میتونی با یه درایور دسته دو عوض کنی درایور رو .

8. این کاربر از mehdi_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بازم ممنون
    این درايو هاش چند مارک داره و کدومش بهتره
    یک یک چیز دیگه ما در نظر می گیریم که من مثلا از یک جای دیگه خریدم آیا پشت جعبه دستگاه تاریخ نزده؟ یا نزده که مادربردش فالکون
    آیا رو جعبه ریجن رو مشخص میکنه؟؟؟؟؟
    پس اینجور که شما می گید هارد داشتن ضروری هر بازی x box چند گیگ فضا می گیره؟؟؟؟ (الان وضعیت ملی زیاد مناسبی ندارم اینجور که شما گفتید بدون هارد به درد نمی خوره)اونای که مموری می خوره همین از این رم های معمولی؟؟؟(sd- m2-pro) (عمر دستگاه هایی که هارد ندارن چقدر و اونایی که هارد دارن چقدر؟؟)
    داشبورد جدید دیگه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی این دستگاه های اقا مجید ریجنش چی؟؟؟
    (خیلی خیلی شرمنده چون می خوام هنگام خرید اطلاعاتم کامل باشه اینقد سوال پرسیدم بازم ممنون)
    Last edited by starn; 06-11-2008 at 10:53.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بازم ممنون
    این درايو هاش چند مارک داره و کدومش بهتره
    یک یک چیز دیگه ما در نظر می گیریم که من مثلا از یک جای دیگه خریدم آیا پشت جعبه دستگاه تاریخ نزده؟ یا نزده که مادربردش فالکون
    آیا رو جعبه ریجن رو مشخص میکنه؟؟؟؟؟
    پس اینجور که شما می گید هارد داشتن ضروری هر بازی x box چند گیگ فضا می گیره؟؟؟؟ (الان وضعیت ملی زیاد مناسبی ندارم اینجور که شما گفتید بدون هارد به درد نمی خوره)اونای که مموری می خوره همین از این رم های معمولی؟؟؟(sd- m2-pro) (عمر دستگاه هایی که هارد ندارن چقدر و اونایی که هارد دارن چقدر؟؟)
    داشبورد جدید دیگه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی این دستگاه های اقا مجید ریجنش چی؟؟؟
    (خیلی خیلی شرمنده چون می خوام هنگام خرید اطلاعاتم کامل باشه اینقد سوال پرسیدم بازم ممنون)
    خواهش میکنم داداش شما هر سوالی داشتی بپرس
    3،4 تا درایور هست .سامسونگ ، هیتاچی ،بنکیو و لایتون همین که کپی خور نشده
    الان بنکیو خوبه ، هیتاچی هم که همه تعریفش میکنن

باید با توجه به تاریخ ساختش بفهمی که فالکونه یا نه شما تاریخ 2008 بگیر مطمین باش که فالکونه

روی جعبه ریجن رو مشخص کرده

مموری مخصوص هست
    هر بازی 360 چیزی حدود 6 تا 7 گیگ فضا میگیره
    الان بهترین انتخاب پرمیوم 60 گیگ قیمتش هم چیزی حدود 360 تا 380 هست
    ارکد هست بدون هارد قیمتش 260 تا 270

هیچی شما داشبورد جدید رو که نصب کنی میتونی بازی ها رو روی هارد بریزی که گفتم چقد مزیت داره

بیشتر دستگاه ها الان پال هست چون هم قیمتشون ارزون تره هم ترانس تبدیل نمیخواد و هم بازی های زودتر براش میاد

هر سوال دیگه ای داشتی بپرس داداش

11. این کاربر از mehdi_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

با تشكر از كربر mehdi_360 كه تاپيك رو خوب دارن جلو ميبرن و به سوالات به صورت صحيح جواب ميدن
    من مدتي كم پيدا بايد بشم ولي در اسرع وقت دوباره در خدمت دوستان خواهم بود
    خيالم راحت شده كه كاربران خوبي براي راه انداختن كار كاربرها حضور دارن

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بازم ممنون از توضیحاتتون
    ----------------
    اگه من بخوام بخرم از یارو بپرسیم 2008 یارو الاکی می گه آره ولی از گجا مطمئن شم
    ارکد اگه آدم بخر بعدا می شه هارد بهش اضافه کرد؟؟؟ (هاددس که اضافه می کنی باید بزاری کنار دستگاه یا باید دستگاه باز بشه؟؟؟
    و اما درایور دستگاه چطور باید بفهمی که چه مارکی؟؟؟؟
    راستی الان ارکد و پرمیوم هر دوشون سفیدن؟
    توی جعبه همراه دستگاه 1 دسته می ده یا 2 تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خواهش میکنم آقا پدرام من حالا حالاها باید شاگردی شما رو کنم

بازم ممنون از توضیحاتتون
    ----------------
    اگه من بخوام بخرم از یارو بپرسیم 2008 یارو الاکی می گه آره ولی از گجا مطمئن شم
    ارکد اگه آدم بخر بعدا می شه هارد بهش اضافه کرد؟؟؟ (هاددس که اضافه می کنی باید بزاری کنار دستگاه یا باید دستگاه باز بشه؟؟؟
    و اما درایور دستگاه چطور باید بفهمی که چه مارکی؟؟؟؟
    راستی الان ارکد و پرمیوم هر دوشون سفیدن؟
    توی جعبه همراه دستگاه 1 دسته می ده یا 2 تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نمیخوام تبلیغ کنم ولی شما از آقا مجید بگیر هم با انصاف تر هست هم قیمتاش ارزونتر از جاهای دیگه هست شما که تهرانی هستی میتونی ازش حضوری خرید کنی خیلی آدم با انصافیه شما بهش بگو 2008 میخوام مطمین باش 2088 بهت میده

اره اگه شما ارکد بگیری بعد میتونی بهش هارد اضافه کنی..هارد 60 گیگ من میخوام بگیرم 70 تومن .هارد 120 گیگ هم پیام میده 160 ولی آقا مجید میده 220.هارد خودش یه جای مخصوص داره عکس ها رو پایین گزاشتم برات

هیچ راهی برای فهمیدن درایور وجود نداره غیر از اینکه درایور رو بیاری بیرون.به فروشنده بگی هم بهت میگه .الان دیگه درایور بنکیو کمیاب شده و بیشتر درایور ها لایتون

هر دوشون سفیده ولی الیت مشکی رنگه و هیلو سبز رنگ

توی جعبه یک دسته بیشتر وجود نداره.دسته هم سفید بیسیم 40 تومن و مشکی 55 تومن

15. 2 کاربر از mehdi_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •