تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 375 از 1081 اولاول ... 275325365371372373374375376377378379385425475875 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,741 به 3,750 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام دوست عزیز
    من میخوام بدونم که این فایلهای قرمز رنگ ایا ویروس بودن یا نه
    و در پاسخ سوال شما باید بگم که فلش مموری بود
    راستی یه سوال دیگه ای هم داشتم که چجوری اون بک اب ها رو حذف کنم که اصلا بک ابی هم نباشه
    وقتی کسپرسکی تهدیدی را شناسایی میکند چنانچه در حالت خودکار باشد ، بصورت خودکار پاکسازی میکند

اما اگر در حالت دستی قرار گیرد ، درباره هر تهدیدی به شما پیام میدهد تا فایل را حذف یا تایید کنید

گزینه دیگری هم با نام Skip در هشدار کسپرسکی قرار داده شده تا شما بعدا در مود آن تصمیم بگیرید

وقتی شما از گزینه Skip استفاده می کنید ، تهدید رفع نمی شود بلکه از دید کسپرسکی شما در مورد تهدید در زمان دیگری اقدام خواهید کرد

بخاطر همین تهدید مزبور را همواره به رنگ قرمز مشخص کرده و بر روی آن عبارت Postponed را مشخص میکند

Postponed در لغت به معنی موکول شده به زمان دیگر می باشد

با توضیحات بالا پس علت قرمز بودن تهدید فوق را متوجه شدید اما سوالات شما

1- همانطور که در تصویر گذاشتید ، کسپرسکی به فایل های داخل فلش مشکوک شده و بعنوان یک تروجان شناسایی کرده

در ضمن شما ابتدا در زمینه هشدارهای کسپرسکی از گزینه Skip استفاده کردید اما سرانجام اجازه پاک کردن را به کسپرسکی صادر کردید

همانطور که می بینید در گزارش کسپرسکی تهدیدات Deleted شده اند

2- در زمینه پاکسازی فایلهای اضافی در پست زیر پاسخ داده شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن اگر میخواهید مثلا فایلی را از قسمت بک آپ و یا قرنطینه کاملا پاک کنید ، کافیه بر روی آن کلیک کرده و گزینه Delete را انتخاب کنید

اما غیرفعال کردن بخش بک آپ و قرنطینه اصلا توصیه نمیشه

چون احتمال داره کسپرسکی اشتباها یک فایل اساسی شما رو پاک کنه و بعد دیگه هیچ ....

2. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یه مشکل عجیب دارم با اینترنت سکوریتی تا اجراش میکنم سند رسیو اینترنت منو قطع میکنه.
    اینترنت من وایرلس و با V...p...n به اینترنت وصل میشم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شما از کدام ورژن استفاده میکنید ؟ آیا برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟

شما به مسیر زیر رفته

Settings --> System Security --> Firewall --> Settings ... --> Networks

حال بر روی کانکشن خود رفته و تنظیمات را برروی Public network و یا Trusted network قرار دهید (همانند تصویر زیر)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما از کدام ورژن استفاده میکنید ؟ آیا برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟

شما به مسیر زیر رفته

Settings --> System Security --> Firewall --> Settings ... --> Networks

حال بر روی کانکشن خود رفته و تنظیمات را برروی Public network و یا Trusted network قرار دهید (همانند تصویر زیر)

از ناد 32 استفاده میکنم.
    همه اینکارارو کردم بازم کاره خودشو میکنه اما تا برنامارو میبندم درست میشه
    دیونم کرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام

4 تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید.
    (من از ویندوز xp سرویس پک 3 استفاده میکنم و از اینترنت سکیوریتی 2009 ورژن 8.0.0.454 )

1. من بازی کرایسیس رو تهیه کردم و قبل از نصبش خواستم که dvd بازی رو اسکن کنم. حدود 45 دقیقه گذشت و همچنان کسپر dvd یک این بازی رو داشت اسکن میکرد و هنوز اسکن تمام نشده بود.میخواستم بپرسم که چرا اسکن بعضی از دی وی دی ها مثل بازی ها اینقدر طول میکشه؟

2. 80 پارت فایل که به صورت rar شده هستند(پسورد هم ندارند) و با اکسترک کردنشون یک فایل کامل dvd-video میده ,رو دانلود کردم . قبل از اکسترکت کردن فایل ها با کاسپر اسکن کردم. اما زمانی زیادی گذشت (حدودا 1 ساعت ) ولی اسکن تموم نمیشد و به ناچار اسکن رو cancel کردم. و البته یک نکته جالبه هم این بود که در حین اسکن فایل های RAR , از میزان فضای خالی درایو ویندوز(C) مرتب کم میشد می خواستم علت رو بدونم.

3. یک از بازی هام رو زمانی که با کسپر هردو سی دی رو اسکن میکنم, کاسپر چیزی پیدا نمیکنه ولی بعد از نصب بازی و موقع اجرا کاسپر هشدار داد که این بازی یک key loger داره و اجازه اجرا نداد؟

4. وقتی که بازی میخریم و یا از اینترنت فایلی رو دانلود میکنیم مثل dvd-video و یا موزیک ( که به صورت rar هست و پسورد هم نداره) آیا نیاز هست که قبل از استفاده اسکن بشن ؟ و یا اگر آلوده باشند کسپر بدون اسکن میتونه جلشون رو بگیره؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام

محصول 2009 کاسپر اسکای Key Data داره ؟
    اگه داره لطفا برام قرار بدید .

من بلد نیستم چه جوری باید این Key Data ها رو وارد کرد .

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام

محصول 2009 کاسپر اسکای Key Data داره ؟
    اگه داره لطفا برام قرار بدید .

من بلد نیستم چه جوری باید این Key Data ها رو وارد کرد .
    بله محصولات 2009 كاسپر داراي key جهت فعال سازي محصول ميباشه كه براي اين منظور به پست اول تاپيك كرك و سريال كاسپر در همين انجمن كه جزء تاپيكهاي مهم نيز ميباشه مراجعه كنيد.

در مورد سوال دوم شما و نحوه وارد كردن Key مشابه روش زير عمل كنيد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام

4 تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید.
    (من از ویندوز xp سرویس پک 3 استفاده میکنم و از اینترنت سکیوریتی 2009 ورژن 8.0.0.454 )

1. من بازی کرایسیس رو تهیه کردم و قبل از نصبش خواستم که dvd بازی رو اسکن کنم. حدود 45 دقیقه گذشت و همچنان کسپر dvd یک این بازی رو داشت اسکن میکرد و هنوز اسکن تمام نشده بود.میخواستم بپرسم که چرا اسکن بعضی از دی وی دی ها مثل بازی ها اینقدر طول میکشه؟

2. 80 پارت فایل که به صورت rar شده هستند(پسورد هم ندارند) و با اکسترک کردنشون یک فایل کامل dvd-video میده ,رو دانلود کردم . قبل از اکسترکت کردن فایل ها با کاسپر اسکن کردم. اما زمانی زیادی گذشت (حدودا 1 ساعت ) ولی اسکن تموم نمیشد و به ناچار اسکن رو cancel کردم. و البته یک نکته جالبه هم این بود که در حین اسکن فایل های RAR , از میزان فضای خالی درایو ویندوز(C) مرتب کم میشد می خواستم علت رو بدونم.

3. یک از بازی هام رو زمانی که با کسپر هردو سی دی رو اسکن میکنم, کاسپر چیزی پیدا نمیکنه ولی بعد از نصب بازی و موقع اجرا کاسپر هشدار داد که این بازی یک key loger داره و اجازه اجرا نداد؟

4. وقتی که بازی میخریم و یا از اینترنت فایلی رو دانلود میکنیم مثل dvd-video و یا موزیک ( که به صورت rar هست و پسورد هم نداره) آیا نیاز هست که قبل از استفاده اسکن بشن ؟ و یا اگر آلوده باشند کسپر بدون اسکن میتونه جلشون رو بگیره؟

ممنون

اول اين که در موقع نصب بازی ها سعی کنيد برنامه امنيتی رو غير فعال کنيد تا تمام فايل های مربوطه به خوبی نصب شوند (البته اگه بازی ها رو از شرکتی خريداری ميکنيد)، چون اين بازی هايی که در اختيار ما هستند همگی کرک شده هستند و چون ORG نيستند امکان داره نرم افزار امنيتی به بعضی فايل های کرک يا کيجن يا تغيير يافته گير بدهند، (البته اين در مورد نرمافزار امنيتی آويرا بيشتر هست)
    درضمن نيازی نيست که وقتی يک بازی ميگيرين اول بشينين اسکن کنيد! اگر باز شک دارين موقع نصب آنتی ويروس رو فعال نگاه داريد و مطمئن باشين موقع نصب بازی تمام فايل ها رو چک ميکنه، که ديگر نيازی به چک DVD نيست درمورد مدت زمان طول کشيدن بازی کرايسيس هم بايد بگم که اين بازی شامل 2 DVD بازی هست که اون هم بصورت فشرده!! پس نرم افزار امنيتی با حجم عظيمی از فايل ها درگير ميشود...
    درمورد فايل های بازی همونطور که گفتم اين فايل ها بصورت فشرده و استاندارد شرکت سازنده ميباشد که امکان داره در فايل فشرده که اگه ظرفيت 600 مگ داشته باشه موقع باز شدن حجمی بالغ بر 2 برابر پيدا کند، پس نيازی به باز کردن فايل نيست، چون اين کار يک کار بی معنی هست!
    درمورد اخطار کسپر همونطور که گفتم چون ما از بازی های اصل استفاده نميکنيم، اکثر اين بازی ها حاوی کد های کرک هستند که اين کدها بعضی مواقع توسط نرم افزار امنيتی آلوده تشخيص داده ميشه، که اين امکان هست که اون فايل به خاطر تغيير در نسخه بازی آلوده نباشه...!
    در آخر هم بايد بگم که چون محصول کسپرسکی و همچنين بيشتر محصولات امنيتی چون دارای گارد فعال یا حالت Self-Defense هستند، اگر هم سي-دي يا DVD اسکن نکنيد ،موقع اجرا تک تک فايل ها رو چک ميکنند، و در بعضی مواقع همين که سي-دي رو قرار ميدين فايل اجرايی رو چک ميکنند که اگه آلوده باشه تشخيص ميدن، پس نيازی نيست که هروقت سي-دي گرفتين اقدام به اسکن کنيد

10. این کاربر از Markus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از ناد 32 استفاده میکنم.
    همه اینکارارو کردم بازم کاره خودشو میکنه اما تا برنامارو میبندم درست میشه
    دیونم کرده
    دوست عزیز احتمالا تداخل شدید ناد32 با گارد کسپرسکی این مشکل را ایجاد کرده ... شما ناد32 را پاک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

در آخر هم بايد بگم که چون محصول کسپرسکی و همچنين بيشتر محصولات امنيتی چون دارای گارد فعال یا حالت Self-Defense هستند، اگر هم سي-دي يا DVD اسکن نکنيد ،موقع اجرا تک تک فايل ها رو چک ميکنند، و در بعضی مواقع همين که سي-دي رو قرار ميدين فايل اجرايی رو چک ميکنند که اگه آلوده باشه تشخيص ميدن، پس نيازی نيست که هروقت سي-دي گرفتين اقدام به اسکن کنيد
    ممنون از جوابتون.

من کاسپر رو طبق تنظیماتی که در تاپیک مورد نظر هست , تنظیم کردم. با توجه به اون تنظیمات, حالت Self-Defense که فرمودید, فعال هست(و با این تنظیمات در موقع اجرا تک تک فایل ها رو چک میکنه؟) و یا باید تنظیمات خاص دیگری رو انجام بدم???

--------------------------------------
    قسمت دوم این سوال رو هم دوستان راهنمایی بفرمایید:

2. 80 پارت فایل که به صورت rar شده هستند(پسورد هم ندارند) و با اکسترک کردنشون یک فایل کامل dvd-video میده ,رو دانلود کردم . قبل از اکسترکت کردن فایل ها با کاسپر اسکن کردم. اما زمانی زیادی گذشت (حدودا 1 ساعت ) ولی اسکن تموم نمیشد و به ناچار اسکن رو cancel کردم.

و البته یک نکته جالبه هم این بود که در حین اسکن فایل های RAR , از میزان فضای خالی درایو ویندوز(C) مرتب کم میشد می خواستم علت رو بدونم؟؟؟.
    و بعضی وقت ها هم در زمان اسکن مثلا همین dvd بازی , از مقدار فضای خالی درایو ویندوز (C) کم میشه. لطفا در این باره هم توضیح بدید؟؟

چند تا سوال دیگه هم دارم, دوستان لطفا راهنمایی کنید :

1. برای قسمت Scan کسپر یکسری تنظیمات گفته شده که مثلا هوش مصنوعی روی حالت Deep Scan باشه و دوقسمت Signature scan of vulnerabilities و deep scan تیک بخورد . آیا میشه این تنظیمات رو در مورد قسمت Full Scan هم اعمال کرد؟

2. در قسمت اسکن کسپر گزینه ای وجود داره به نام Scan password -protected archive , این گزینه چه کارانجام میده ؟ و در قسمت زیر این گرینه قسمت دیگر وجود داره به نام Additional و در داخل این قسمت هم عبارتی وجود داردکه تیک نخورده به نام do not unpack compound files largerthan و در زیرش هم یک حجمی وجود داره . لطفا در مورد کارایی این بخش توضیح بدید و نحوه استفادش؟؟؟؟

خیلی ممنون
    Last edited by chopolino; 06-11-2008 at 11:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •