تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1095 از 2376 اولاول ... 955959951045108510911092109310941095109610971098109911051145119515952095 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,941 به 10,950 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

گمانه زنى ها درباره بازى نكردن شماره ۸ مصدوم

باتلاق انزلى در كمين جبارى

از دست دادن مجتبى جبارى براى استقلال به خصوص امير قلعه نويى مثل كابوس مى ماند. اين روزها جبارى با توجه به مصدوميت جزيى اش به شدت ته دل قلعه نويى و دستيارانش را خالى كرده است. هر چند كه مصدوميت جبارى چيز خاصى نيست و به قول دكتر نوروزى با ۲ جلسه فيزيوتراپى بهبود مى يابد اما نمى توان به سادگى از كنار اين موضوع گذشت. قلعه نويى وقتى مى بيند قرار است پنج شنبه هفته جارى در باتلاق انزلى با ملوان بازى كند سعى مى كند تصميم عاقلانه اى بگيرد. او به بازى كردن و نكردن مجتبى جبارى از ابتداى مسابقه فكر مى كند و شايد در نهايت به اين نتيجه برسد كه بازى نكردن جبارى از ابتداى بازى مقابل ملوان خيلى بهتر از به ميدان فرستادن او باشد. احتمال وجود شرايط نامطلوب در انزلى و ناهموار بودن زمين تختى انزلى مهمترين دليل تصميم گيرى قلعه نويى درباره بازى ندادن به جبارى است از طرفى استقلال در ميانه ميدان روى كاكل جبارى مى چرخد و قلعه نويى از اين مى ترسد خلأ جبارى در دقايقى كه او در ميدان نيست تيمش را دچار مشكل كند. براى همين قلعه نويى به اين مى انديشد كه سياوش اكبرپور را يك خط عقب تر منتقل كند و از على عليزاده يا عليرضا عباسفرد در خط حمله استفاده كند تا به اين ترتيب جنگ فيزيكى را هم پيروز شود.

اين احتمال وجود دارد كه فابيو جانواريو هم از تركيب اصلى استقلال خارج شود اما در حال حاضر امير قلعه نويى هنوز به جمع بندى نهايى درباره اين دو نرسيده و شايد تا شب بازى با ملوان اين معادلات را در ذهنش مرور كند. البته، مى توان به درايت قلعه نويى در قبال بازيكنان كليدى اش صحه گذاشت و آن را تاييد كرد قلعه نويى اگر به اين دليل هافبك هاى خلاقش را از تركيب اصلى كنار بگذارد و در دقايق پايانى از آنها بازى بگيرد در واقع كار غلطى انجام نداده و در راستاى نتيجه گيرى و مصون نگه داشتن بهترين هاى تيمش از مصدوميت هاى شديد گام هاى درستى را برداشته است... .

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

واعظ شنبه در كميته انضباطى

ايران ورزشى- به دليل فحاشى هواداران استقلال در بازى مقاومت سپاسى، كميته انضباطى واعظ آشتيانى و ليدرهاى استقلال را احضار كرد.
    به همين دليل واعظ آشتيانى همراه ليدرهاى استقلال شنبه هفته آينده در كميته انضباطى حاضر مى شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مرفاوي: بازي سختي در انزلي داريم/ 5 يا 6 استقلالي در ليست جديد تيم ملي هستند

صمدمرفاوي به عنوان كمك اول استقلال صبح امروز تا لحظه آخر تمرين در كنار بازيكنان حضور داشت و نحوه فعاليتشان را زير نظر گرفت.

عبدالصمد مرفاوي به سوالات مختلف ما پاسخ داد. اظهارات مربي تيم فوتبال استقلال به شرح زير است :

* ناكامي تيم ملي فوتبال جوانان

به نظرم آنها خوب تدارك ديده نشدند و الان هم نبايد بدون كار كارشناسي آنها را محكوم كرد. اما واقعيت اين است كه من بعد از بازي تداركاتي با آنها خيلي خوشبين نشدم. اما به هر حال زحمت خودشان را كشيدند.اما چطور تيم نوجوانان، قهرمان آسيا شدند اما جوانان در مرحله اول حذف مي شوند اين دو مساله با هم مغاير است. من هم معتقديم نبايد حذف مي شدند و حتما يك جاي كار اشكال داشته است. تيم نوجوانان ما شخصيت قهرماني را داشت و از رده نونهالان روي آنها كار شده بود و هويت مشخصي را به دست آورده و با هم هماهنگ بودند.

* تغيير در زمان مسابقات ليگ و مشكلات استقلال

ما بعد از بازي با ذوب آهن مي دانستيم كه روز جمعه با ملوان در انزلي داريم و براي همين هم برنامه‌ريزي كرديم اما بعداً يك روز بازي ما را جلو انداختند، به هر حال اميدوارم حالا كه ليگ با نظم خوبي در حال برگزاري است اي كاش اين تغييرات هم از قبل پيش بيني شده باشد.

* بازي استقلال مقابل ملوان

شك نكنيد بازي سختي را در پيش داريم چرا كه ملوان يك تيم جوان و هماهنگ است و هميشه در زمين خود خوب بازي مي كند البته ما هم برنامه هايي براي اين بازي در نظر داريم.

* استقلالي ها در ليست جديد تيم ملي

من مطمئنم كادر فني تيم آماده‌ها را دعوت مي كند و بايد هم به سليقه و انتخابشان احترام گذاشت. من فكر مي كنم 5 و 6 بازيكن از ما مي توانند جايي در ليست جديد تيم ملي داشته باشند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حتما شنیدید که حجازی مربی ابومسلم شده!
    خوشحالم که بازی نیم فصل اولمون را در مقابل ابومسلم انجام دادیم مگر نه بازی کردن با تیم حجازی از اون بازیها بود که حتی برد در اون هم حاشیه ساز میشد!

حجازی استقلال را نابود کرد امیدوارم این بلا را بر سره ابومسلم نیاره!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بازيكن سابق تيم فوتبال استقلال: به خاطر هواداران شكايت نمي‌كنم
    بازيكن سابق تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به دريافت طلبش از باشگاه استقلال گفت: به خاطر هواداران از اين باشگاه شكايت نمي‌كنم و انتظار دارم هرچه زودتر با من تسويه حساب كنند.
    محمد نوازي روز دوشنبه با اشاره به دريافت نكردن طلبش از باشگاه استقلال تهران به خبرنگار ايرنا گفت: بعد از جدايي از تيم استقلال، هنوز تسويه حساب نكرده ام و ‪ ۷۰‬ميليون تومان طلب دارم.
    وي در مورد وعده‌هاي مسوولان باشگاه استقلال براي پرداخت اين مبلغ اظهار داشت: با اينكه چند ماه از جدايي من مي‌گذرد اما براي پرداخت پول امروز و فردا مي‌كنند. اين در حالي است كه مي‌توانم براي رسيدن به پولم شكايت كنم اما به خاطر هواداران از اين كار صرفنظر كردم.
    نوازي در پايان حرف هايش گفت: متاسفانه مسوولان فعلي باشگاه استقلال هيچ ارزشي براي من و ساير پيشكسوتان قائل نيستند و يادشان رفته است كه من و امثال من سالهاي متوالي با پيراهن آبي زحمالت زيادي را متحمل شده ايم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اسپانسر استقلال هفته آينده مشخص مي‌شود
    اسپانسر استقلال براي نيم فصل دوم هفته آينده اعلام مي‌شود، درحال حاضر دو شركت خواهان بستن قرارداد هستند كه مسوولان باشگاه استقلال اعلام كرده اند بعد از بررسي شرايط و پيشنهاد اين دو شركت جواب نهايي را هفته بعد خواهند داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این راسته یا شایعه ؟؟؟؟؟؟

فصل نقلو انتقال نیست که
    زیاد این حرفها را جدی نگیر!
    روزنامه ها از این تیترها زیاد می زنند!
    حتی اگه بره برای من که مهم نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •