سلام دوستان .من می خوام یه مادربورد ،پردازنده و رم برام پیشنهاد بدین.
من از سیستمم استفاده های مختلفی دارم ، اصلی ترین کاربردم طراحی سایت و برنامه نویسی هستش.سیستم رو به هیچ عنوان برای بازی نمی خوام .
حالا با توجه به کاربردم چه سیستمی پیشنهاد می کنید ؟می خوام هم به روز باشه هم از لحاظ کارایی و قدرت مناسب و مطمئن باشه.از نظر قیمت هم می خوام متوسط و مناسب باشه.
مادربردی که پیشنهاد می کنید قابلیت پشتیبانی از پردازنده های 4 هسته ای و رم های 4 گیگ رو داشته باشه . ولی در حال حاضر می خوام 2 هسته ای بخرم و 2 گیگ رم.
نمی دونم اگه بگم مادربردی که پیشنهاد می کنید از DDR3 هم پشتیبانی کنه خیلی گرون میشه؟
لطفا راهنماییم کنید ببینم چی کار کنم.پیشنهادتون برای مادربرد،پردازنده ،رم و سایر قطعات چیه؟
قیمت قطعاتی که معرفی می کنید رو هم بگید
با تشکر

جواب بصورت نقل قول
.gif)

چیپ G31 الیت تو رنج خودش بدک نیست ولی من زیاد پیشنهاد نمی کنم!رم های کینگستون بازار همه تقلبی و شرکتی!هستند و اصلا سمتشون نرید!چون پاتریوت داره ارزون میشه و برای شما مناسبه اونو پیشنهاد دادم.چون کار گرافیکی خاصی ندارید اگه خواستید بگید مادربرد گرافیک آنبرد معرفی کنم.یا یه گرافیک متوسط- ارزون قیمت بخریدحدود 45 تومن.مثلا 8400GS !در ضمن مدل پاورتون چیه!؟یه پاور 480 گرین حدود 40 تومنه.باز اگه سوالی بود در خدمتم.(راستی چون دیر جواب میگیرید چون حتما دوستان سرشون شلوغه!وگرنه همکار انجمن و مدیر انجمن و ....از بهترین های سخت افزار هستند!.gif)
و سیستمی که امیر خان گفت هم نسبت به اون بودجه اولی خیلی مناسبه.)