سلام
بچه ها من وقتی بازی رو تموم کردم با همچین پیغامی ظاهر شدم
که فکر کنم میگه قفل مرحله باز نشد
البته بازی تموم شد ولی بدون گرفتن مدال
![]()
سلام
بچه ها من وقتی بازی رو تموم کردم با همچین پیغامی ظاهر شدم
که فکر کنم میگه قفل مرحله باز نشد
البته بازی تموم شد ولی بدون گرفتن مدال
![]()
سلام
نه عزیز، نوشته Authentic Difficulty Unlocked ... یعنی باز شده.
موفق باشی
هيتلر جان اين ميگه كه شما تونستي درجه ي سختي Authentic رو آزاد كني كه اين درجه با تموم كردن بازي در يكي از دو درجه ي Veteran و Casual آزاد ميشه . حالا اگه بتوني و بخواي بازي رو تو اين درجه ي سختي ( Authentic ) بري ، با تموم كردن هر مرحله يه مدال افتخار بهت ميده .
برا دوستانی که با گرافیک سری 4800 مشکل داشتند
hotfix جدید که این مشکل رو حل کرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Brothers In Arms: Hell's Highway
Developer: Gearbox Software
Publisher: Ubisoft
Engine: Modified Unreal Engine 3
Platform: Xbox 360, PlayStation 3, Microsoft Windows
Genre: First-person shooter, Tactical shooter
Mode: Single-player, Multiplayer
Rating: +18
سلام
بعد از یه ماه نگیمیدن نشستیم پا دستگاه و رفتیم سراغ BIA. درست زمانی که گرم شده بودم و کاملا رفتم تو جو بازی بازی تمام شد یه جورایی مثل MOH:AB در اوج به اتمام رسید.
انصافا خیلی کوتاهتر از اون چیزی بود که انتظار میرفت. بعد از دو سه سال، انتظار بازی طولانی تری میرفت. اما به نظرم یوبی سافت همون سیاستی رو که در قبال R6:vegas اعمال کرد در مورد BIA هم اعمال بکنه. چون به نظرم صرف این همه زمان و پول برای چنین بازی کوتاهی عاقلانه نیست و به احتمال قوی نسخه ی بعدی نهایت تا تابستان آینده و با گرافیکی مشابه عرضه بشه. آخر بازی هم با عنوان تو بی کانتینیو مواجه میشیم(مانند vegas1) که این حدس رو محتمل تر میکنه.
خوب بریم سراغ بازی...
BIA:HH شروع بسیار جالبی داره...مانند برخی فیلم های سینمایی ابتدا یک روایت ناقص از بخشی از داستان رو به نمایش میذاره و بعد شما رو به چند روز عقب تر از اون ماجرا میبره و شما رو به اصطلاح تو کف میذاره!
شما رفته رفته در داستان پیش رفته تا به اون بخش میرسید و بعد داستان جلوتر از اون بخش رو هم روایت میکنه...به نظرم ایده جالبی بود و داستان رو جذاب تر کرد.
از اونجایی که این اولین BIA بود که بازی کردم خیلی از داستان چیزی سر در نیاوردم چون خیلی به گذشته فلاش بک میزد و یکم رو روان بود. حتی یادمه توی ریویوی gamespot هم به این مسئله به عنوان یه نکته منفی اشاره شده بود.
مت بیکر خیلی خوب شخصیت پردازی شده...مت بیکر یه انسان دلسوز و خوش قلب وقبل از اون که فرمانده جوخه باشه یه جورایی پدر جوخه است و خودش رو مسئول تمام اتفاقاتی میدونه که برای افراد جوخه اش ممکنه رخ بده و رابطه ی دوستی عمیقی با سربازانش داره. اما یه نکته ای اینجا وجود داره...برای نشان دادن افسردگی مت بیکر دیالوگ های خیلی کمی برای او نوشتن و بعضی وقتا این حس به من القا میشد که گنگه!! و قادر به تکلم نیست...بیشتر با حرکات دست و 2صورت با یارانش تعامل داره!
در همون ابتدای بازی با دیدن کاشی های بیمارستان متروکه و انعکاس زیبای محیط در اون سرجاتون خشکتون میزنه! کیفیت بافتها و جزییاتشون واقعا عالیه اما گهگاه و در بعضی نماها شاهد بافتهای بی کیفیت هم بودم که توی ذوق میزد. مثلا بافت لباس زیر سربازها و چادر هاشون که انگار اصلا برای تیم سازنده اهمیت نداشتن در صورتی که در کاتسنس ها زیاد به نمایش درمیان.
مشخصه که مدل سازی شخصیت ها بسیار با دقت و وسواس انجام شده و تمام لوازم و ادوات اونها با دقت ساخته و در جای مناسب به لباسشون وصل شده. در آخرین مرحله بازی با اصابت تیر دشمن کلاه مت از سرش افتاد که خیلی برام جالب بود. چهره ها هم خیلی خوبه ولی حرکات چهره ها زیاد جالب نیست.
زیباترین و جذاب ترین بخش بصری بازی به عقیده من جلوه ی آتش اون است!! به حدی آتش های BiA عالی کار شده که لحظات زیادی رو تنها صرف تماشای اون میکردم. زبانه کشیدن های زیبای آتش واقعا زیبا بودند به علاوه رنگ خاص و حس حرارتی که با تغییر حالت اطراف آتش به من به من دست میداد رو در هیچ بازیی تجربه نکرده بودم. واقعا بزرگراه جهنمی اسمی شایسته و درخور این بازی است. مراحل در شب واقعا داغ و پرحرارت بودن و گاهی نور آتش به حدی زیاده که چشم شمارو میزنه... سوختن وسایلی چون مبل و تخته و چوب به زیبایی به تصویر کشیده شده که باز هم باید بگم در هیچ بازیی ندیدم. حتما تا حالا یه تخته چوب گداخته رو دیدید که با برخورد جریان هوا سرخ تر شده و دوباره تیره میشود، در BIA ما شاهد یکی زیباترین سوختن ها !! در تاریخ بازیهای ویدئویی هستیم! (حتما باید ببینید)
محیط طبیعی بازی هم زیباست...درخت ها و چمنزار به خوبی کار شدن ولی من چمن و علفزار CoD 3 بیشتر میپسندم چون حرکات طبیعی تری داشتند. اما جلوه آب خیلی خوبه و شاهد رودهای زیبایی هستیم. با شلیک تیر به آب قطرات آب به زیبایی به دوربین پاشیده شده و از آون سرازیر میشوند...البته این مورد در مورد خاک هم صدق میکنه و خاک با اصابت تیر به نزدیکی شما، به دوربین پاشیده میشه. مرحله ای که در شب هست و باران شدیدی میبارد هم یکی از خوش ساخت ترین مراحل بازی است. باران شدید به زیبایی به اجساب برخورد میکنه و روی زمین روانه میشه... چیزی شبیه به باران GeoW 1 .
فیزیک بازی نسبت به خیلی از بازیهای روز یک سر و گردن بالاتره. سنگرها در هنگام اصابت گلوله توپ یا توسط نارنجک نخریب میشن و جالب اینکه بقایای اونها برجای میمونه. با شلیک مداوم به جعبه ها یا حصارها میتونید اونهارو بشکنید و پناهگاه دشمن رو از بین ببرید(البته این اتفاق برای شما هم میفته پس در هنگام سنگر گیری به جنس سنگر توجه داشته باشید : دی) همچنین آجرها کنده شده و به روی زمین میفتن و گل و لای به هوا پرتاب میشه و در کل اکثر آبجکت ها تخریب پذیر هستن یا جلوه ای از تخریب پذیری رو به نمایش میذارن. منظورم از به نمایش گذاشتن اینکه اون آبجکت با یه آبجکت تخریب شده عوض نشه و خودش تخریب شده و بقایایش در بازی بمونه. مثلا در بازی BF:Bad Company شاهد تخریب پذیری خیلی خوب ساختمان ها هستیم اما سازنده ها تمهیدی اندیشیده بودن که در هنگام شلیک یه نارنجک تفنگی به یک ساختمان مدل اون با مدل یک ساختمان تخریب شده تعویض میشه!(البته طوری که شما متوجه نمیشید)
گیم پلی بازی یکی از مهمترین خصایص این سری است که اون رو از عناوینی چون CoD وMoH جدا کرده. در کمتر مرحله ای شما خود رو تنها میبینید(در بعضی مراحل که باید مکانی مثل خانه یا بیمارستانی را پاکسازی کنید). در ابتدای هر مرحله مسئولیت هدایت جوخه هایی به شما سپرده میشه که تعداد اونها از سه تجاوز نمیکنه و هر جوخه شامل سه سرباز میشه. این جوخه ها هر کدام توانایی و قابلیت هایی دارن که بسته به نوع اون سرعت و برد آسیب رسانی اونها متفاوته.شما قادرید به سادگی با فشار یک دکمه اونها رو به مکانی بفرستید یا از اونها بخواید دنبال شما بیان و در کل کنترل اونها ساده است. میتونید از اونها بخواید که به سنگر یا تانک مشخصی آتش کنند. البته میتونید اونهارو عقب نگه داشته و تنهایی به دل دشمن بزنید اما اگر کمی خلاقیت داشته باشید و با چینش مناسب جوخه ها بسته به نوع آسیب رسانیشان و همچنین جایگیری مناسب خودتون،لذت بازی صدچندان میشه و شاهد لحظات و صحنه های نبرد فوق العاده ای خواهید بود.
به شخصه از جوخه بازوکا زن خیلی خوشم اومد. وقتی در بالای کلیسایی تیربار زنی شما رو زیر آتش گرفته کافی است به این جوخه فرمان آتش به بالای برج رو بدید تا شاهد تخریب کامل برج کلیسا باشید یا اگر از داخل خانه ای به شما شلیک میشه با شلیک یک موشک بازوکا کل اتاق رو برای دشمن به جهنم تبدیل کنید.
سیستم کاور گیری به سبک بازی GeoW و Vegas هست که در این حالت دوربین بازی به از اول شخص به حالت سوم شخص در میاد و به لطف دوربین نسبتا خوب بازی در این وضعیت تسلط کافی رو روی محیط دارید و میتونید دستورات لازم رو داره و یا به سمت دشمن آتش کنید. در وضعیت راحت تر از وعیت عادی میتونید نارنجک پرتاب کنید. طریقه پرتاب نارنجک هم به نحوه که وقتی دکمه مربوطه رو میگیرید یه دایره روی زمین نقش میبنده و میتونید اون رو جابجا کنید و جای دقیق افتادن نارنجک رو تعیین کنید.
مانند GeoW در بیرون از سنگر شما عملا شانس زیادی ندارید و باید سنگر به سنگر پیش رفته و با حوصله مقاومت دشمن رو در هم بکوبید.
نبردها در انتهای بازی نفس گیر میشن ولی قبل از اون شلوغ و پر التهاب نیستن...در این بازی مثل CoD دشمنها از در دیوار روی سر شما نمیریزن و در سنگر های خودشون هستن و کمتر پیش میاد که به سمت شما بیان.
هوش مصنوعی بازی در مورد دشمنان خوب کار شده و کمتر پیش میاد که اعمال احمقانه ای رو از اونها شاهد باشیم. وقتی نارنجک میندازید فرار میکنن و خیلی خوب سنگر گیری میکنن و به نوبت از پشت سنگر بیرون میان و شلیک میکنن و در کل هوش مصنوعی در این بخش خوبه اما در مورد یاران شما قضیه فرق میکنه و گهگاه بیشعور میشن و جلوی راه شما رو صد میکنن! اما خیلی خوب از پس دشمن بر میان و نشانه گیری بدی ندارن. یه مسئله دیگه هم که برام جالب بود این بود که تیربار زنها و تانکها و از این دست دشمن ها مانند بازیهای دیگر فقط قصد کشتن شما رو نداشتن و تنها سمت شما نشانه روی نمیکردن و بسته به موقعیت شما یا یارانتان و اینکه کدام یک خطرناک تر هستید اون رو هدف میگرفتن،این به نظرم به ریل شدن بازی خیلی کمک کرده.
مت بیکر تنها میتونه بشینه و دراز کشیدن تو کارش نیست که البته خیلی هم نیازش رو حس نمیکنید ولی اگر بود بهتر بود مخصوصا مواقعی که در حال رسیدن به سنگر جدید هستید و حتی با نشستن سر شما در خطره، با دراز کشیدن میشد کاملا از تیرس دشمن خارج شد.(البته در MoH:AB هم این نقیصه وجود داشت)
شما میتونید برای نشانه گیری بهتر مانند CoD تا حدی زوم کنید و از نشانه گر اسلحه روی دشمن نشانه روی کنید.
مراحل از جذابیت کافی برخوردارن شما ماموریت ها متنوعی رو پست سر میذارید که پاکسازی منطقه از دشمن، مقاومت، نابودی اهداف خاصی مانند توپخانه ها یا تانک ها، مراحل تانک سواری، مراحل تک نفره ...
هدشات کردن تو این بازی واقعا فاجعه است ... وقتی سر دشمن رو هدف قرار میدید دوربین روی دشمن زوم کرده و به زیبایی متلاشی شدن مغزش رو نشون میده. این نمای سینمایی در زمانی که نارنجک رو به داخل یک سنگر بندازید هم فعال میشه و دشمنان رو میبینید که به هوا پرتاب شده و دست و پاهاشون به همراه کیسه های شن به اطرف پرتاب میشه! البته اگر با گلوله توپ به دشمنان شلیک کنید شاهد نصف شدن سربازان دشمن هم خواهید بود!
البته یک بار شاهد این بودم که یک طرف صورت دشمن به طور کلی رفته بود!!! در کل تیم Gearbox خیلی تلاش کردن تا بازی رو هر چه بیشتر سینمایی کنن تا تاثیر گذاری بیشتری داشته باشه و باید گفت که تا حد زیادی موفق شدن. البته در یکی از تریلرهای بازی مت بیکر رو میدیدم که وقتی سربازی در کنارش تیر میخوره بازی به حالت سینمایی دربیاد و اون سرباز رو در آغوش بگیره ولی برای من که پیش نیومد! کات سنس های بازی هم خوب و سینمایی کار شدن فقط یکم طولانی هستن!
HUD بازی در قسمت سمت راست بالا جوخه ی انتخاب شده رو نشان میده و در قسمت سمت چپ پایین مکان یاب وضعیت(نشسته یا ایستاده) شما و در سمت راست پایین هم وضعیت خشاب نقش میبنده. وضعیت سلامتی هم مانند اکثر بازیهای شوتر حال حاظر که از CoD2 الهام گرفتن بازگشتی است. وقتی تیر زیادی میخورید صفحه بازی قرمز شده و باید سریعا در جایی پناه بگیرید تا زنگ صفحه به حالت عادی برگرده.
خوب دیگه مسئله قابل ذکر دیگه ای به ذهنم نمیرسه...
در کل بازی جذابیه ولی میتونست بهتر از این باشه.
امتیاز بازی:امیدوارم از خواندن این مطلب خسته نشده باشید و براتون مفید بوده باشه...
گرافیک: 9
گیم پلی: 8
داستان: 9
صداگذاری: 9
امتیاز کل: 8.75
با تشکر (ح.ن) Sam fisher 08
دانلود ویدئوی ریویوی بازی از سایت GT
دانلود با کیفیت HD و حجم 164.9MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود با کیفیت SD و حجم 58.5MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امتیازات سایتها و مجلات معتبر:
Eurogamer 70%
TeamXbox 81%
Official Xbox Magazine U.S. 90%
Official Xbox Magazine UK 80%
Computer and Video Games 79%
Video Gamer 80%
PC Gamer UK 85%
PSM3 70%
Game Reactor 70%
IGN 76%
X-Play 3/5
Gamespot 8.5
XGReviews.com Magazine 8/10
GameTrailers 8.3/10
Gamer.no 8/10
PC Zone 86%
ME 87%
اقای سام فیشر عزیز بهتر بود این نقد رو میزاشتی صفحه اول تا هر کی برای بار اول بیاد داخل ببینه
حسین امتیاز نمیدی ؟
من بهش 8.9 میدم ...
یادم رفت امتیازهارو اضافه کنم...
8.75
----
به پست اول هم اضافه شد!
سلام دوستان
جاتون خالی پریروز تموم شد
بسی لذت بردیم.
واقعن یکی از امتیازات عالی شرکت Ubisoft این داستان پردازی خارق العادشه.
خلاصه خیل قشنگ بود به قول دوستمون سام فیشر جان قسمت های هد شات و سنگر گیری که بی نهایت عالی بود.
ما هم با این که آماتوریم و خیلی بازی خور نیستیم ولی پر رویی می کنیم امتیاز میدیم:9
موفق باشید
این بازی به نوع خودش محشر بود
ولی انتیاز 9 زیاده
8.5
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)