سلام . آیا می شه توی ویستا نارسیس نصب کرد؟ من نصب کردم ولی اجرا نمی شه ... در ضمن چطورسی می تونم uninstallکنم ؟ چون توی آیکنش توی program and feature نرفته ...
سلام . آیا می شه توی ویستا نارسیس نصب کرد؟ من نصب کردم ولی اجرا نمی شه ... در ضمن چطورسی می تونم uninstallکنم ؟ چون توی آیکنش توی program and feature نرفته ...
یه سوال دیگه ...
چطوری می شه توی ویستا اینترنت کانکشن رو توی دسک تاپ آورد
ممنون
كسي جواب مارو نميده
خودم فهمیدم: مشکل از درایور مودم بود که برای XP بود و تو ویستا کار نمیکرد.من مشکل CRASH کردن موقع Shutdown و یا Restart رو دارم.
بیشتر اوقات صفحه ابی میاد.
ویندوز جدید نصب کردم ولی بعد از نصب درایور mainboard و Graphic این مشکل پیش میاد.
تو یکی از تاپیکها نوشته شده بود ویندوز رو Repair کنید.
لطفا کمک کنید.
اینو یکی کمک کنه...ویندوز من SP1 هست و LogOn Screen اون رو تغییر دادن. چطوری میشه به پیش فرض برگردوند.
لطفا اگر میشه یکی Log on Screen خودشو با Tuneup بک آپ بگیره بده تا من نصب کنم. آخه خیلی زشته.
ممنون
سلام من توی disk cleanup تیک هایبرنت رو برداشتم الان دیگه هایبرنت نمیشه .ممنون میشم راهنمایی کنین چجوری برش گردونم. ممنون
اگر برداشته باشین که مشکلی نداره. اگر بزارین مشکل داره.سلام من توی disk cleanup تیک هایبرنت رو برداشتم الان دیگه هایبرنت نمیشه .ممنون میشم راهنمایی کنین چجوری برش گردونم. ممنون
تو Control Panel وارد power Options بشین و از چپ Choose What the power buton does را بزنید و بعد Hibernate رو انتخاب کنید.
کالا با زدن کلید Power چه از روی کیس و یا از روی کیبورد، سیستم Hibernate میشه.
ممنون
سلام ولی گفتم اصلا هایبرنت ندارم هیچ جا برای سلیپ هایدرا میخوامش ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام دوستان
من تازه رفتم سراغ ویستا ولی موقعی که میخوام نصبش کنم تو مرحله دوم Expanding فایل رو 27% یه ارور میده بعدش ریست میشه و وقتی دوباره میرم بقیه مراحلو انجام میده ولی Expanding رو 27 میمونه دوباره ریست میشه وقتی میاد بالا همینجوری رو Please Wait میمونه ....
اگه می شه یکی جواب بده ...
سلام چون کسی جواب نداد با هزار بد بختی پیداش کردم. الان اینجا راه حلشم مینویسم شاید بدرد بقیه هم بخوره.
اول start رو باز میکنید و در قسمت Start Search این رو تایپ میکنید command بعد روی Command Prompt راست کلیک کنید و Run as administrator رو بزنید بعد اگر ادمین هستین که ادامه ررو میزنید وگرنه رمز رو وارد میکنید. حالا توی برنامه باز شده تایپ کنید powercfg /hibernate on .
دوم: ... نداره همین بود. تمام
این برای کسایی هست که برای اینکه به هارد دستگاه نیاز داشتن hibernate غیر فعال کردن ( چون hibernate به اندازه رم روی هارد جا میگیره) و حالا دوباره به اون نیاز دارن ومی خوان برش گردونن.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)