دوستان روش سیو کردن یوزر و پسورد در مودم سفید رنگasus am602 چجوریه؟ اصلا نمیشه رفت داخل تنظیمات مودم کسی می تونه کمک کنه
ممنون
دوستان روش سیو کردن یوزر و پسورد در مودم سفید رنگasus am602 چجوریه؟ اصلا نمیشه رفت داخل تنظیمات مودم کسی می تونه کمک کنه
ممنون
من یه ارور دارم هی پایین تاسک میاد ببینید چیه من که چیزی نمیفهمم اصلا نمیدونم از کجا ایراد میگیره که برم درستش کنم
این ارور رو میده :
windows - system error
there is an Ip address conflict with another system on the network
توی یه مرورگر ( هرچی که عشقته ! ) تایپ کن : 192.168.1.1
بعد یه یوزر پسورد ازت میخات جفتشو بزن admin .
اینجوری میری تو قسمت تنظیمات مودم.
صفحه دومش هم جای وارد کردن یوزر پسورد شرکتته.
اگه وارد کنی کانکشنت اتومات میشه. اگه وارد نکنی دستی مثل دیال آپ.
فکر میکنم منظور سوال شما اتومات وارد شدن بود که اگه اینطوره باید یوزر و پسوردی که شرکت به شما داده رو وارد کنی.
دوست عزیز مشکل من اینه که 192.168.1.1 رو که می زنم هیچی نمیاد و ارور میده قبلا اون دو تا یوزر و پسورد می اومدن ادمین اما الان نمیاد مشکل از کجاست مودم رو هم چند بار ریسیت کردم اما بازم نمیشه
دقت کن مرورگرت آفلاین نباشه. کاری به مودم نداره.
مودم من d-link بعضی موقع ها با IE همینجوری میشه و چیزی نمیاره ولی با اپرا یا فایرفاکس مشکل نداره با یه مرورگر دیگه تست کن ببین چی میشه
دوست عزیز فقط نوشتن آی پی 192.168.1.1 کافی نیست باید توی کانکشن (لن) و قسمت tcp/ip آی پی باد ست بشه.
میشه بیشتر توضیح بدین
سلام دوستان من میخوام خط تلفن رو از بیرون خونه بکشم خودم عوض کنم یا زنگ بزنم به شرکتی که ازش سرویس میگیرم ؟
eco 128
این مال ویستا هست ولی توی ایکس پی و کانکشن لن قسمت tcp/ip این اعداد باید ست بشن تا بتونی وارد پنل مودم بشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)