sus2 خیلی ممنون عکس های بیسیار عالی بود واقعا عکاس بودن خیلی مهمه با 2مگاپیکسل خیلی خوب عکاسی میکنید واقعا عالیه
اخر سر تونستم ریسایز کنم:
![]()
sus2 خیلی ممنون عکس های بیسیار عالی بود واقعا عکاس بودن خیلی مهمه با 2مگاپیکسل خیلی خوب عکاسی میکنید واقعا عالیه
اخر سر تونستم ریسایز کنم:
![]()
Last edited by Punisher_2008; 24-10-2008 at 13:20.
جناب مهران خان چند بار تذكر داده شده...عكس ها رو ريسايز كنيد و بعد آپلود كنيد...
اقا یونس شرمنده عکاسی ریسایز میردم uplod نمیشد به جز یک عکس اونا رو حذف کردم شرمنده بنده میدونم و همیشه عکاسمو ریسایز میکردم بازم از تذکرتون ممنون بنده در حال ویرایش پست بودم متوجه پست شما شدم
با سلام
این یکی با 5610 اتوماتیک
حالا همون عکس با همون محیط با ان 78--اتوماتیک
این هم یه عکس از 5610 با تنظیمات اتوماتیک
![]()
Last edited by tc1000; 24-10-2008 at 13:16.
اگه جلو لنز 5610 رو تمیز میکردی باعث فوکوس بهتر و شفافیت بیشتر میشد اثر انگشت روی شیشه لنز باعث کمتر شدن دقت دوربین و فوکوس رو درست نمیتونه انجام بده و تصاویر کمی مات میشه دقیقا مثل عکس اولی مثلا این دو عکس زیر رو ببینید
این عکس من فقط روی شیشه جلو لنز فقط اثر انگشت هست که یکبار فقط انگشتم رو زدم رو لنز و برداشتم
این عکس در شیشه لنز تمیز کردم
تفاوت رو میبینی؟ شفافیت چه قدر فرق داره یکی از معایب 5610 نداشتن در پوش لنز هست ولی در کل 5610 موزیک فونه نه کامرا فون فوقش برای یک عکاسی در لنز رو سریع تمیز میکنیم در ضمن در روز چندان اثر انگشت تاثیر نمیزاره
در کل خیلی ممنون عکاسی خوبی گذاشید مخصوصا اخری از دریا
راستی اقا یونس شما قبلا خیلی عکس های شاهکار با انواع گوشی ها میگذاشتید مخصوصا n82 ولی حالا خیلی کم و به ندرت مزارین
Last edited by Punisher_2008; 24-10-2008 at 13:40.
سلام
این عکس را داداشم با 5610 گرفته همین ماه پیش از گوشیش بلوتوس کردم
تنظیماتش نمی دونم چیه اما عکس را با تنظیمات داغون گرفته به هر حال شاید موضوع عکس خیلی بهتر از خودشه
گردو 26 قلو
![]()
N82 - Automatic - میدان امام اصفهان - عمارت عالی قاپو
![]()
N70
![]()
Last edited by sus2; 25-10-2008 at 11:34. دليل: تعویض عکس ....
اينو با N73 تو شب گرفتم با ISO MEDIUM به نظرتون خوب انداخته؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)