سلام
آقا من امروز داشتم تو فصل نقل و انتقالات بازیکن میخریدم که بعد از خرید سه تا بازیکن پیغام داد و گفت هفت هزار دلار کم داری و الان game over میشی.
از نقل و انتقالات هم همش یه هفته مونده !!
حالا چیکار کنم درست بشه ؟؟؟![]()
سلام
آقا من امروز داشتم تو فصل نقل و انتقالات بازیکن میخریدم که بعد از خرید سه تا بازیکن پیغام داد و گفت هفت هزار دلار کم داری و الان game over میشی.
از نقل و انتقالات هم همش یه هفته مونده !!
حالا چیکار کنم درست بشه ؟؟؟![]()
پوشه کیت سرور رو تو این بخش می ریزی
بعد setup ش رو فعال می کنی ( قبلش pes2009 رو از رید اونلی در بیار)
فایلها رو تو این پوشه می ریزی
امیدوارم به درد خورده باشه
اگه auto save ت روشن بوده که خدا بیامرزتت
اگر نه یه بار دیگه لود کن از قبلش بیار
و یا یه کار دیگه اون بازیکنان رو نخر
سلام دوستان من در هفته 11 become a legend که میخواو شروع به بازی کنم از یه ارور اپدیت از اینترنت میده و میاد بیرون اگه بشه یه کمکی در این مورد برا من بکنین ممنون میشم راستش حالم بد جوری گرفته شد.
بچه ها کسی پچ کونامی رو نصب کرده که مشکلش حل بشه؟؟؟؟؟
دوست من چون این پچ برای بازی اصلی است و همه ما از بازیهای کرک دار استفاده می کنیم باید منتظر باشیم که کرک بشه
من نصب کردم گفت DVD اصلی رو بزارید
[quote=mehdi_vsgh;3101976]شما از کجا شنیدید؟؟
مطمئن باشید این نسخه pc نسخه 100درصد کامله
نه اين نخه كامل نيست
چون اول اينكه تيمها پيرلهن اصلي ندارن و هيچ نقل و انتقالي انجام نشده.
تو اين بازي كه من دارم كلي مشكل داره.
شما وقتي داشتتي ويندوز نصب مي كردي كارت گرافيك شما به صورت خودكار نصب مي شه در xp.
ولي شما بايد درايور كارت گرافيك خود تونو نصب كنيد. تا رم كرافيگ براي سيستم تعريف بشه.
آقا بنده بازی را در 2 دی وی دی تهیه کردم - راستی روبینیو هنوز تو رئاله هااااا ! چرا ؟؟؟
[QUOTE=mosolim;3103667]این نسخه کامل بازیه.هر سال هم همین موقع بیرون میاد.هر کی میگه کامل نیست مزخرف گفته.
من الان یک فصل تموم کردم.از دیروز تا الان!الانم تو اسپانیولم.ولی آخر به من لیست تیمای لیسانس نشده ی اسپانیا رو ندادیدا.بابا من پچ نمیخوام.فقط لیست تیما رو بدید.
بابا یه آپشن فایل بریز خودتو خلاص کن دیگه.حجمش یه مگ هم نمیشه.همه لباسها و پرچمها و اسمها و نقل و انتقالات رو هم درست میکنه.من خودم از یکی استفاده میکنم خیلی توپه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)