دوست عزیز متشکرم اما این رم به درد من نمیخوره چونddr3هستش
میشه از رم های شرکتoczبا فناوری خنک کننده ی خوب با باس 1066 معرفی کنی
قیمت رو هم بگزار
با تشکر
دوست عزیز متشکرم اما این رم به درد من نمیخوره چونddr3هستش
میشه از رم های شرکتoczبا فناوری خنک کننده ی خوب با باس 1066 معرفی کنی
قیمت رو هم بگزار
با تشکر
در ضمن مادربرد من giga p35 هستش و ddr2ساپورت می کنه
سلام دوستان :
مادر بورد من : GA-EP31-DSL3L هست .کارت گرافیک هم 9600GSO ASUS - NVIDIA و سی پی یو هم 3.2 هست .
برای این سیستم چه نوع رم باید استفاده کنم که برای بازی عالی باشه ؟ البته قیمت مناسب .
G.skill 2x1GB 800 CL4 PK series = 62
منظور از قیمت مناسب چیه ؟
راهنمایی کلی در ذیل :
شما اگر بودجه کمی دارید و نمیتونید رم با تایمینگ پایین بخرید بهتره بجای 2 گیگابایت رم با تایمینگ پایین 4 گیگابایت رم با تایمینگ استاندارد باس 800 بخرید
به دلیل اینکه میزان بافرکردن اطلاعات در ویندوز ویستا 64 بالامیره و سیستم خیلی راحت تر به نقل و انتقال اطلاعات بازی های سنگین میپردازه و در نهایت پرفورمانس شما تا حد زیادی بالامیره، البته این در بازی های سنگین صادق هست و 2 گیگابایت رم با تایمینگ پایین در دیگر برنامه ها و ویندوز و ... پرفورمانس بیشتری از 4 گیگابایت رم تایمینگ استاندارد داره
اما اگر بودجه زیاد دارید 4 گیگابایت رم با تایمینگ پایین باس 800 بگیرید
ولی در مورد سیستم شما متاسفانه چون کارت گرافیکی شما ضعیف است تفاوت نوع رم ها تفاوت محسوسی در پرفورمانس بازی نمیتونند داشته باشند بنابراین بهتره همون 2 گیگابایت رم با تایمینگ پایین بگیری که پرفورمانس کل سیستم رو میبره بالا....
بیشتر تاثیر سرعت و تایمینگ رم ها در بازی با کارت های گرافیکی High-End میباشد...
Last edited by behradsn; 22-10-2008 at 13:37.
دوستان فرق cl4 با cl5چیه میشه یه توضیح بدید ؟
یه رم با باس 1066رو هم معرفی کنید از شرکت oczبا تاخیر cl5و 1 گیگ بایتی یا 2 گیگ دوال باشه
رم کروشیال tracer1066 بگیر از ocz سرتره و با تایمینگ 10-4-4-5 کار میکنه!!! خودم تست کردم
کروشیال بی رقیبه ! ولی خودمونیم ، بوفالو رمهای خوبی میزنه ! ولی حیف تو ایران نیست !!!
تست خوبیه ولی زیاد کاربردی نیست چون نوع چیپ های هر سری رمها اکثر مواقع تغییر می کنه و بالطبع رفتارشون توی اورکلاک متفاوته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)