تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 940 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284324374774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به دوستان گل
    اقايون من با سيستم :
    cpu:intel quad-q6600
    ram :geil 2 gb ddr2-800
    vga:sapphire 3870hd -512mb gddr5
    m.b:abit ip35 pro xe
    h.d.d:samsung 320 sata 2
    monitor:lg-19-lcd-w1952s
    بايد اين بازي رو بتونم حتي بالاتر از هاي هم بازي كنم
    ومن مشكلي كه دارم اين است كه بزي تو هر سه حالت يه موجي توي بازي هستش من اين مشكل رو تو بازي پرو 2008 هم داشتم اما اونجا وقتي هر سه تيك بخش ستينگ رو روشن مي كردم وبازي رو روي 16.9 ورزولوشن 1024*768 ميذاشتم درست مي شد و بدون هيچ مشكلي وبا نهايت كيفيت وروني بازي مي كردم
    ولي من الان با ستينگ اين بازي مشكل دارم يعني هر كاري مي كنم نمي تونم اين خطي كه وسط صحفه مياد رد مي شه وبازي رو كند ميكنه رو درست كنم من خودم فكر مي كنم به خاطر وايد بودن مونيتور وعدم دسترسي به اون گزينه وسطي تو ستينگ باشه
    حالا دوستان هر كدوم از شما كه مونيتور وايد 19 دارين لطفا بگين ستينگ رو چطوري تنظيمش كنم تا بازي خوب وبدون اون خط وسط بازي اجرا بشه ؟اگر دوستان بطونند ستينگ خودشون رو واسه من اينجا بذارند ممنون مي شم اميدوارم تونسته باشم مشكلم رو خوب بيان كنم
    منتظر كمك هاتون هستم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در كل دوستان من بهترين تنظيماتو براي مونيتور هاي وايد 19 اينچ واسه اين بازي تويستينگش رو مي خام يعني تنظيما بايد چطور باشند در ضمن دوستان چرا تو ستينگ بازي اون گزينه وسطي غير فعال هستش راهي براي غعال كردنش هست ؟ چون فكر كنم مشكل با اون درست بشه

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

رو تاپ پلیر بیشتر طول میکشه البته اگه پستت مهاجم باشه زودتر به چشم میای

به نظر من دلیل نمیشه هر جا بیشتر پول بده بری اونجا برا مثال اگه رئال 300 تا پیشنهاد بده ولی اوساسونا 500 تا من با کله میرم تو رئال
    دوست عزیز به نظرم اینکه بازیکن در حال پیشرفت هستش و آمارش پایینه درست نیست بره تو یه تیم مثله رئال و بخاد با مثلا نیستلروی رقابت کنه
    اونجوری کمتر بازی میکنی و پیشرفتت کم میشه
    باید تا 20 سالگی تو باشگاههای متوسط توپ بزنی تا به یه حد از پیشرفت برسی و بعد ..... BECOME A LEGEND

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

دوست عزیز به نظرم اینکه بازیکن در حال پیشرفت هستش و آمارش پایینه درست نیست بره تو یه تیم مثله رئال و بخاد با مثلا نیستلروی رقابت کنه
    باید تا 20 سالگی تو باشگاههای متوسط توپ بزنی تا به یه حد از پیشرفت برسی و بعد ..... BECOME A LEGEND

خوب معمولا اگه رو تاپ پلیر یا پروفشنال بازی کنی تا 3-4 فصل تیم بزرگی بهت پیشنهاد نمیده اما من مثال زدم و گفتم نباید به پول نگاه کنی باید به تیم نگاه کنی دوست عزیز

5. این کاربر از david23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

6

در كل دوستان من بهترين تنظيماتو براي مونيتور هاي وايد 19 اينچ واسه اين بازي تويستينگش رو مي خام يعني تنظيما بايد چطور باشند در ضمن دوستان چرا تو ستينگ بازي اون گزينه وسطي غير فعال هستش راهي براي غعال كردنش هست ؟ چون فكر كنم مشكل با اون درست بشه
    دوست عزیز منم کارت 8800GT XFX دارم و واسه منم همین مشکل بودش
    مانیتورم 19 واید ال جی هست
    ولی بعد از آپدیت درایور کارت گرافیکم اون گزینه فعال شد و الان هم مشکلی ندارم ولی در کل فکر نکنم زیاد مربوط به اون گزینه باشه
    درایورت رو آپدیت کن احتمال زیاد حلـــــــــــــــــــــــ ـــه

7. این کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

نمی دونم یه چیز هست تو این بخش اینکه پس از یه مدت می ری تو ترکیت اصلی الان من تو بولتون به جای رائول بازی میکنم تو ترکیب اصلی رائل جانشین منه

تاريخ عضويت
    Apr 2007

13

خوب معمولا اگه رو تاپ پلیر یا پروفشنال بازی کنی تا 3-4 فصل تیم بزرگی بهت پیشنهاد نمیده اما من مثال زدم و گفتم نباید به پول نگاه کنی باید به تیم نگاه کنی دوست عزیز
    بله موافقم
    من اصلا به این فکر نکردم که رئال مادرید یه بچه 17 ساله فسقلی رو میخاد چیکار
    ولی آخه تو چند صفحه قبل یکی از دوستان گفته بود که بعد از 2 فصل اونم رو تاپ پلیر (!!!!!!) رفته منچستر و اونجا هم داره بازی میکنه و تیم ملی هم .......!!!!! این واسم خیلی جالبه
    احتمالا این دوستمون یه پدیده هستش

آخر فروم باز Ehsan Studio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

دوست من این فایل رو دانلود کن فایلش رو بریز تو بخش My Documents ، Konami ، pro 2009 ، save بعد اسم فایل become a legend رو وارد بخشی که گذاشته بزار بعد دکمه fix رو بزن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان من این فایل و دانلود کردم و کارایی که گفته شده بود انجام دادم.
    ولی وقتی میرم تو بازی تمام اسم بازیکنا به اسم تیمم شده و تو زمین بازی همشون باهم میرن دنبال توپ.
    کسی Patch دیگه ای نداره این مشکل و حل کنه.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز منم کارت 8800GT XFX دارم و واسه منم همین مشکل بودش
    مانیتورم 19 واید ال جی هست
    ولی بعد از آپدیت درایور کارت گرافیکم اون گزینه فعال شد و الان هم مشکلی ندارم ولی در کل فکر نکنم زیاد مربوط به اون گزینه باشه
    درایورت رو آپدیت کن احتمال زیاد حلـــــــــــــــــــــــ ـــه
    دوست من ممنون اگر ممكنه يك به يك نوع تنظيمات رو بنويس تا من هم وارد تنظيمات بازي خودم بكنم ؟ يعني:
    اسكرين شات - رزولوشن - گواليتي - اپشن
    اگه لطف بكني اين تنظيمات رو كه خودت الان باهش بازي مي كني ومشكلي باهاش نداري رو اينجا بنويسي ممنونت مي شم
    اگه ممكنه اين بخش رزولوشن رو باجزييات دقيق بنويس

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

دوستان من این فایل و دانلود کردم و کارایی که گفته شده بود انجام دادم.
    ولی وقتی میرم تو بازی تمام اسم بازیکنا به اسم تیمم شده و تو زمین بازی همشون باهم میرن دنبال توپ.
    کسی Patch دیگه ای نداره این مشکل و حل کنه.
    ممنون.
    من هم این پچ رو اجرا کردم اما به مشکلی که شما گفتید بر نخوردم
    این پچ فقط مشکل save ، become a legend رو حل می کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •