تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برای آخرین با ر:amd یا intel????????????????

راي دهنده
115. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • intel

53 46.09%
  • amd

62 53.91%
صفحه 24 از 34 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 332

نام تاپيک: براي آخرين بار:intel يا amd

در آغاز فعالیت mahdi66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام به همه كساني كه تم اين تاپيك حضور داشتن و تلاش كردن
    من بعد از خواندن كل 24 صفحه باز چندا سوال داشتم كه از آقا ايمان ميخوام در صورت امكان بهم جواب بده
    من يه cpu athlon 3000+ 64 دارم و main bord albatron k8sli حالا سوالام رو ميپرسم
    1. دماي cpu من 44 درجه است و سرعت فن هم بيشتر اوقات 3800 rpm است كه نصبت به مال شما زياد است تازه اين در زماني هست كه زياد ازش كار نميكشم. آيا از مادر برد است يا ...؟
    2. مادربرد من خوبه يا نه؟
    3. من از تبديل 20 به 24 پين براي مادر بردم استفاده كردم به نظر شما من اگه همون 20 پين رو به مادر بردم وصل كنم بهتره چون تو يه عكس ديدم كه بهش همون 20 پين وصل كرده و بقيش خاليه؟
    4. من وقتي cpu رو overclock ميكنم با اجراي يه برنامه سيستم ريست ميشه در حالي كه من با برنامه dr.speed كه همراه mainbord بود استفاده ميكنم و اين برنامه خودش cpu رو oc ميكنه و تست ميكنه و بهترين حالت رو انتخاب ميكنه كه 2200 است اما من وقتي 1800 رو به 2000 ميرسونم باز هم سيستم ريست ميشه.
    5. سوال آخرم هم اينه كه اگه يه بازي براي اجرا به intell 3000 ghz نياز داره من ميتونم اين بازي رو اجرا كنم با توجه به اينكه سي پي يو من 1800 ghz يا نه؟ چرا؟

منتظر پاسخ هستم

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

Peeedan جان فكر نكنم تاپيك رو كامل خونده باشي . حداقل اگه ميخواي از اينتل طرفداري كني سعي كن
    اطلاعاتت بروز باشه . اينتل پردازنده هاي با كش 4 مگ هم زده كه 65 نانومتري هم هست (مثل Pentium D 930
    و هسته هاي Presler و Cedar Mill ) و ِAMD Athlon 4400 X2 هم 2MB L2 Cache داره . يه نگاهي به بنچماركها هم
    بنداز.

mahdi66 فكر نميكنم مادربرد شما براي overclock مناسب باشه . اگه بعد از over دماي cpu روي 44 هست حتما
    ولتاژ cpu بيشتر از مقدار نرماله (احتمالا توسط همون برنامه دكتر...) .ريست شدن هم احتمالا بخاطر اينه كه فقط
    FSB رو تغيير ميدي و ولتاژ ها رو ثابت نگه ميداري كه از يك مقدار به بالا باعث Unstable شدن سيستمت ميشه .

داره خودمونی میشه IBM is GOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

13

فقط Intel سي پي يو 64 Bit فعلا نداره ولي اگر توليد كنه ديگه AMD جايي تو بازار نداره همين طور كه تا دو سال پيش اينطور بود. اينم از سياست اينتل هست .

ارزان ترين سي پي يو intel EM64T) bit 64) مال اینتل هست مدل 336+ که حدود 60 هزار تومان قیمت داره >>>...

فکر نکنم بشه چیزی به این آقا گفت .آبرو بقیه طرفدار های اینتل رو هم برد

من همین جا از طرفدار های ای ام دی خواهش میکنم که کلا پست های این آقا رو نادیده بگیرن

در آغاز فعالیت mahdi66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ممنون از جوابت arbh جان ولي اين برنامه ولتاژ رو هم نشون ميده و اگه كو يا زياد بشه اخطار ميده. در ضمن اين برنامه قابليت over voltage هم داره تازه گاهي اوقات ولتاژ پايين مياد و من با ov درست ميكنم. درضمن اين برنامه مخصوص مادربردمه پس بايد با مادربردم سازگاري داشته باشه.

اگه برنامه ديگه اي براي اين كار سراغ داريد معرفي كنيد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

mahdi66 عزيز البته فكر ميكنم جاي اين بحث اينجا نباشه . مادربردت امكانات خوب و زيادي
    از جمله براي اوركلاك داره و ميتوني كنترل ولتاژها رو داشته باشي . شايد مشكل Reset
    شدن مربوط به اينها باشه :

( Watch Dog Timer (auto-reset system when it can not handle overclock configurations
    ( Special design for CPU Over Temperature Protection.( OTP

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام.بعد از مدت ها به اين تاپيك يك سري زديم.باز شروع شد.جناب اقاي peeedan چرا چيزي رو كه براش دليل نداري مطرح مي كني.تو كه ابروي طرفداران اينتل رو هم بردي.باز حر فهاي ديگر دوستان جاي جواب دادن داشت ولي شما حرفهاي كاملا بي منطقي زدي.لطفا بعد از اينكه كل 25 صفحه را خوانديد بعد نظر بدهيد.ما جواب هاي شما را قبلا داديم.طلا چيه ديگه؟!!!!!!!!! چي داري ميگي؟ از مهدي خان هم معذرت مي خواهم كه نمي تونم جوابشون رو بدم به خاطر اينكه هنوز حالم خوب نيست.جواب اين اقا رو هم به خاطر اين دادم كه زياد از حد ..... گفت.ممنون.خداحافظ.

پروفشنال sentimental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه پول داري Xeon Intel.

پروفشنال sentimental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمن Xeon 64 بیتیه.

داره خودمونی میشه IBM is GOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

پايم danger_boy_sh

زنون خوب بيد.

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

اصلا با زنون کار کردین ؟ زنون سی پی یو قوی و خوبی هست ولی نه برای کار شخصی و خونه . مثل اینه که بیای amd Operton رو ببندی برای خونه . اینا مخصوص سرور هست ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •