تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 349 از 3195 اولاول ... 2492993393453463473483493503513523533593994498491349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,481 به 3,490 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

از جای مطمئن خریدی؟
    شاید تعمیری بوده
    اره بابا از دمو مرد گرفتم تعمیری نبود

اگه نباشه جاش خالی می مونه farazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تو جوب

پيش فرض

من تو هفته 3 / 4 روزش بازی میکردم اونم بیشتر از 3 / 4 ساعت نمیشد 2 ماه هم گرفته بودم
    وااااا من که 1 سال و3 ماه که دارم از اول بهار تا آخر شهریور هم روزی 6-12 ساعت باهاش بازی کردم ایستاده میزاشتمش جولوی باد کولر هیچ خنک کننده ای هم نداشت آخ هم نگفت البته الان 1 ماه که مدرسه بهش مرخصی داده تازه مادر بردش هم زیفون هست فقط درایورش پوکید دادم سرویس لنز درست شد

داره خودمونی میشه hamidreza_b91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز
    من کنسولم رو پارسال اول تابستون خریدم از اون موقع تا 1 ماه پیش هم یه سره دارم بازی میکنم حتی 14 ساعت بدون خاموش کردن دستگاه gears بازی میکردم (چون خودم مطمعن بودم هیچیش نمیشه!!!) اما 1 ماه پیش دیگه بنده خدا ترکید (3 چراغ) دادم درستش کردن گفت 2 ساعت پشت سر هم بیشتر باش بازی نکن من هم که جوابم رو نمی داد الان دارم روزی 6 ساعت بازی میکنم حالا جدیدن بعد از چند ساعت هنگ میکنه البته سیستم خونک کنندگیش هم به میزان کافی تقویت شده!!) میخواستم از استاد تر ها(!!) یه کمک بگیرم ببینم مشکل چیه مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه farazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تو جوب

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز
    من کنسولم رو پارسال اول تابستون خریدم از اون موقع تا 1 ماه پیش هم یه سره دارم بازی میکنم حتی 14 ساعت بدون خاموش کردن دستگاه gears بازی میکردم (چون خودم مطمعن بودم هیچیش نمیشه!!!) اما 1 ماه پیش دیگه بنده خدا ترکید (3 چراغ) دادم درستش کردن گفت 2 ساعت پشت سر هم بیشتر باش بازی نکن من هم که جوابم رو نمی داد الان دارم روزی 6 ساعت بازی میکنم حالا جدیدن بعد از چند ساعت هنگ میکنه البته سیستم خونک کنندگیش هم به میزان کافی تقویت شده!!) میخواستم از استاد تر ها(!!) یه کمک بگیرم ببینم مشکل چیه مرسی
    عزیز من یک راه به شما پیشنهاد میکنم !!!!!
    یه قبر واسش تو بهشت زهرا بگیرید دمه مرگه سرطان داره
    بدبخت پوکیده بیخیالش نمیشی ؟؟( یکی نیست به من بگه ))
    وقتی که مشکل جی پی یو پیدا میکنید لحیم از فرط گرما خمیری میشه و پی یو ترک برمیداره که اگر هم درستش کنی 2-12 ماه بیشتر دووم نمیاره بستگی داره چه جوری ازش کار بکشی از اون جا که شما هم مثل من خیلی ازش کم کار میکشید تا چند وقت دیگه مرخص میشه
    مرحله اول : افد فریم بعد از 1-2 ساعت بازی کردن مرحله دوم - هنگ کردن دستگاه بعد از 1-2 ساعت بازی کزدن مرحله سوم : بهشت زهرا
    استاد !!!!!!!!! ما نوچه هم نیستیم :د ی

داره خودمونی میشه hamidreza_b91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عزیز من یک راه به شما پیشنهاد میکنم !!!!!
    یه قبر واسش تو بهشت زهرا بگیرید دمه مرگه سرطان داره
    بدبخت پوکیده بیخیالش نمیشی ؟؟( یکی نیست به من بگه ))
    وقتی که مشکل جی پی یو پیدا میکنید لحیم از فرط گرما خمیری میشه و پی یو ترک برمیداره که اگر هم درستش کنی 2-12 ماه بیشتر دووم نمیاره بستگی داره چه جوری ازش کار بکشی از اون جا که شما هم مثل من خیلی ازش کم کار میکشید تا چند وقت دیگه مرخص میشه
    مرحله اول : افد فریم بعد از 1-2 ساعت بازی کردن مرحله دوم - هنگ کردن دستگاه بعد از 1-2 ساعت بازی کزدن مرحله سوم : بهشت زهرا
    استاد !!!!!!!!! ما نوچه هم نیستیم :د ی
    بگو خدا نکنه!
    نه بابا مشکل از GPU و CPU و اینا نبود کدش رو گرفتم البته الان یادم نیست ولی یادمه اون موقع تو سایت نگاه کردم کدش ناشناخته بود ولی کد خرابی های GPU و CPU رو نوشته بود
    نمی دونم ولی امیدوارم اینجوری که گفتی نشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه kod89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اقا جان من یکی بگه این ارور E 65 واسه چیه؟ با یه چراغ قرمز!!
    هنگم میکنه

داره خودمونی میشه AliyerEdon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

به نظر من که هرکی 360 می گیره باید خیلی دل و جرات داشته باشه و یه جورایی بی خیال باشه. چون هر 360 بالاخره می میره. PlayStation نیست که نمیره. اما PS1 من یه زمون سوخت!

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به نظر من که هرکی 360 می گیره باید خیلی دل و جرات داشته باشه و یه جورایی بی خیال باشه. چون هر 360 بالاخره می میره. PlayStation نیست که نمیره. اما PS1 من یه زمون سوخت!
    اینا مال قبلنه
    الان که فالکن اومده میشه گفت مشکل حل شده و دیگه اون ریسک رو نداره (البته احتمال خرابی تو هر وسیله ی
    الکتریکی هست و این نیست که بگی فالکن دیگه عمرا خراب بشه حتی ps3 هم ممکنه خراب بشه هر وسیله
    ای که الکتریکی باشه هر لحظه ممکنه خراب بشه)
    پس لطفا الکی بقیه رو نترسونید

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اقا جان من یکی بگه این ارور E 65 واسه چیه؟ با یه چراغ قرمز!!
    هنگم میکنه
    ببین تمامی فیش ها و اتصالات سفتن ؟
    اگه درست نشد روشن نکن بده یه تعمیرکار یه نگاهی بهش بندازه

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

همونطور كه dark fear هم اشاره كردن
    اصلا اين طور نيست
    من خودم به شخصه تو اين 8 ماه اخير اين اولين كنسول falcon بوده كه دارم ميشنوم مشكل پيدا رده
    كه اون هم مشخص نيست از چي بوده

در ضمن اين تاپيك جاي fanboy بازي در اوردن براي خانواده ps نيست
    شما ميتوني به تاپيك مربوط مراجعه كني

11. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •