اره بابا از دمو مرد گرفتم تعمیری نبوداز جای مطمئن خریدی؟
شاید تعمیری بوده
اره بابا از دمو مرد گرفتم تعمیری نبوداز جای مطمئن خریدی؟
شاید تعمیری بوده
وااااا من که 1 سال و3 ماه که دارم از اول بهار تا آخر شهریور هم روزی 6-12 ساعت باهاش بازی کردم ایستاده میزاشتمش جولوی باد کولر هیچ خنک کننده ای هم نداشت آخ هم نگفت البته الان 1 ماه که مدرسه بهش مرخصی دادهتازه مادر بردش هم زیفون هست فقط درایورش پوکید دادم سرویس لنز درست شد
![]()
سلام به همه دوستان عزیز
من کنسولم رو پارسال اول تابستون خریدم از اون موقع تا 1 ماه پیش هم یه سره دارم بازی میکنم حتی 14 ساعت بدون خاموش کردن دستگاه gears بازی میکردم (چون خودم مطمعن بودم هیچیش نمیشه!!!) اما 1 ماه پیش دیگه بنده خدا ترکید (3 چراغ) دادم درستش کردن گفت 2 ساعت پشت سر هم بیشتر باش بازی نکن من هم که جوابم رو نمی داد الان دارم روزی 6 ساعت بازی میکنم حالا جدیدن بعد از چند ساعت هنگ میکنه البته سیستم خونک کنندگیش هم به میزان کافی تقویت شده!!) میخواستم از استاد تر ها(!!) یه کمک بگیرم ببینم مشکل چیه مرسی
عزیز من یک راه به شما پیشنهاد میکنم !!!!!
یه قبر واسش تو بهشت زهرا بگیرید دمه مرگه سرطان داره
بدبخت پوکیده بیخیالش نمیشی ؟؟( یکی نیست به من بگه ))
وقتی که مشکل جی پی یو پیدا میکنید لحیم از فرط گرما خمیری میشه و پی یو ترک برمیداره که اگر هم درستش کنی 2-12 ماه بیشتر دووم نمیاره بستگی داره چه جوری ازش کار بکشی از اون جا که شما هم مثل من خیلی ازش کم کار میکشید تا چند وقت دیگه مرخص میشه
مرحله اول : افد فریم بعد از 1-2 ساعت بازی کردن مرحله دوم - هنگ کردن دستگاه بعد از 1-2 ساعت بازی کزدن مرحله سوم : بهشت زهرا
استاد !!!!!!!!! ما نوچه هم نیستیم :د ی
بگو خدا نکنه!
نه بابا مشکل از GPU و CPU و اینا نبود کدش رو گرفتم البته الان یادم نیست ولی یادمه اون موقع تو سایت نگاه کردم کدش ناشناخته بود ولی کد خرابی های GPU و CPU رو نوشته بود
نمی دونم ولی امیدوارم اینجوری که گفتی نشه![]()
اقا جان من یکی بگه این ارور E 65 واسه چیه؟ با یه چراغ قرمز!!
هنگم میکنه![]()
به نظر من که هرکی 360 می گیره باید خیلی دل و جرات داشته باشه و یه جورایی بی خیال باشه. چون هر 360 بالاخره می میره. PlayStation نیست که نمیره. اما PS1 من یه زمون سوخت!
اینا مال قبلنه
الان که فالکن اومده میشه گفت مشکل حل شده و دیگه اون ریسک رو نداره (البته احتمال خرابی تو هر وسیله ی
الکتریکی هست و این نیست که بگی فالکن دیگه عمرا خراب بشه حتی ps3 هم ممکنه خراب بشه هر وسیله
ای که الکتریکی باشه هر لحظه ممکنه خراب بشه)
پس لطفا الکی بقیه رو نترسونید![]()
ببین تمامی فیش ها و اتصالات سفتن ؟
اگه درست نشد روشن نکن بده یه تعمیرکار یه نگاهی بهش بندازه![]()
همونطور كه dark fear هم اشاره كردن
اصلا اين طور نيست
من خودم به شخصه تو اين 8 ماه اخير اين اولين كنسول falcon بوده كه دارم ميشنوم مشكل پيدا رده
كه اون هم مشخص نيست از چي بوده
در ضمن اين تاپيك جاي fanboy بازي در اوردن براي خانواده ps نيست
شما ميتوني به تاپيك مربوط مراجعه كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)