روی درب کیس زیاد کاراییی خوبی نداره...
توی جعبه نبود؟ برو از فروشنده بگیرشاون فن برای هیتسینک های مدار تغذیه ست و عملکرد خوبی برای واتر داره در غیر اینصورت فایده نداره و گردش هوا رو به هم میزنه...من امتحان کردم با aircooling این فنه جواب نمیده...
روی درب کیس زیاد کاراییی خوبی نداره...
توی جعبه نبود؟ برو از فروشنده بگیرشاون فن برای هیتسینک های مدار تغذیه ست و عملکرد خوبی برای واتر داره در غیر اینصورت فایده نداره و گردش هوا رو به هم میزنه...من امتحان کردم با aircooling این فنه جواب نمیده...
اقا فن هیت سینک چقدر تاثیر داره
من وقتی فن هیت سینک روی تراشه شمالی نصب می کنم از روش میفته چیکار کنم با هر پیچی هم امتحان کردم ؟
برای بار چندم میگم
اگر سیستم شما داره خوب کار میکنه نیاز به هیچ فن اضافه ندارید
مگر اینکه بخواهید اور کنید که با این حال باز نیازی به خنک کننده چیپست مادربرد نیست
دلیل این کار شمارو من به شخصه درک نمیکنم !
دوستان سرعت استاندارد فن چقدر میباشد؟
فن من 1230 دور در دقیقه بود
اما جدیدا شده 2230 دور دلیلش چیه ؟
دور فن ثابت نیست
نسبت به دمای سی پی یو تغییر میکنه
اون زمان که شما دیدی 1230 دور بوده خنک تر از زمانی بوده که 2230 دور بود
خیالم راحت شد فکر میکردم فن کامپیوتر خرابه
در ضمن چجوری میشه سرعت فن و دمای هسته های cpuرو در کامپیوتر دید
ببین دوست عزیز برنامه زیاده از جمله این برنامه های مانیتورینگ میشه cpu ID speed fan
رو نام برد
سلام مهران عزیز :
من خودم از cpu_z استفاده می کنم![]()
گفتم اینو بزارم وضعیت کولینگ سیستم منه، سرعت فن من 840 rpm دمای cpu هم 35 درجست البته اینا در حالتیه که CPU مو نزدیک 25% اورکلاک کردم، یعنی از 2.66 به 3.2GHZ اینم عکس uGuru.
البته اینم یادم نره بگم که فنم Thermaltake BlueOrb 2 هست و مینبورد Abit Ip35-pro و CPU هم E6750.
![]()
با سلام خدمت این دوست عزیزیم من خودم از 3dgalaxy که مال شرکت گیگابایت است استفاده می کنم با قیمت 150000 تومان وتا زمانی که اور کلاک نکردی اصلا نترس من خودم چون اور می کنم از نیتروژن مایع نیز استفاده می کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)