تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 940 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300350750 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

البته من این مشکل گزینه Wait For Vsync رو با PES2008 ندارم فقط PES2009 این طوریه
    برای من هم توی 2009 خاموشه فکر میکنم به خاطر ساپورت نکردن کارت گرافیک روی این بازی باشه (البته بعیده)

با چه دکمه ای میشه پیراهن بازیکنها رو کشید ؟
    اگه گیم پد داری همون دکمه سرعت LB باید نگه داری اگه لباسش بیرون از شورتش باشه میکشه

با چه دکمه ای میشه تظاهر به خطا کرد در محوطه جریمه حریف برای گرفتن پنالتی؟
    همزمان 3 تا دکمه LB + RB + LT باید بزنی تا خودش رو بندازه ، البته اکثرا داور میفهمه و بهت کارت میده

با چه دکمه ای میشه یک دو کرد؟
    اول خودت رو در شرایط یک و دو قرار میدی بعدش LB رو نگه میداری و پاس رو میدی ، در این لحظه بازیکن پاس دهنده به سرعت به عمق دفاع میزنه تو هم باید اون پاس فرار رو بهش که همون 2 میشه رو براش بفرستی

البته پاس فرار هوایی هم باید LB رو نگه داری بعدش پاس فرار رو بدی ، این جوری وقتی پاس دهنده فرار کرده پاس عمقی از روی سر مدافعین بهش میرسه که معمولا موقعیت تک به تک با دروازه بان میشه و بعدش گل (حواست باید به آفساید گیری مدافعین هم باشه)

-------------------------------

همه چیش خوبه بازی
    فقط یکم شادی تماشاگرا بعد گل طول می کشه
    ماله بقیم همین طوریه ؟
    یه چزه دیگه
    اعصابم داغون شد
    من با آنالوگ نمی تونم زیدانی بزنم
    چرا ؟؟
    زیاد طول نمیشه در واقعیت هم همینه ، مگه استادیوم آزادی نرفتی ببینی بعد گل تا 5 دقیقه شارژ هستی و سر و صدا هستش

من هم با آنالوگ نتونستم زیدانی بزنم شاید باید اون تنظیمات button setting رو قسمت آخرش برای تنظیمات آنالوگه رو روی type های مختلف تست کرد

دوستان این جریان زیاد شدن توانایی بازیکن بعد از هر بازی در become a legend چیه ؟

چرا اون توانایی ها که یکیش سبزه و یکیش قرمز هر چی پر میشه ولی باز هم اون عدد ها ثابته ؟

در ضمن وسط بازی های نمیشه درجه بازی رو آورد روی regular ؟ آخه واقعا سخته با یه بازیکن ضعیف رو top player یا pro بازی کرد اصلا نمیشه گل زد

من امروز بازی اورجینال رو خریدم10000 تومن.بعدش نصبش کردم و رفتم داخل بازی.بعدش بر خلاف گفته های دوستان از من تمام ترنسفرها انجام شده از جمله روبینهو برباتوو شوچنکو و........><
    الن هم دارم مد جدید رو میرم که توی بازی اول 8.5 امتیاز گرفتم.بعدش تیم های آزاکس مارسی و یوونتوس به من پیشنهاد دادن.منم رفتم یوونتوس الان هم تو تمرینات دارم شرکت می کنم><

<dvd من بدون کرک بود>orginale orjinal
    از کجا و چه جوری خریدی؟؟!!! چند تا dvd هستش ؟ منظورت از اورجینال اون هایی که خارجی ها میخرند ؟ یا از این اورجینال های ایرانی که فقط اسم اورجینال رو یدک میکشند ؟

مال خود konami هستش یعنی ؟ درجه سختی بازی رو روی چی گذاشته بودی که 8.5 داده بهت من 11 تا توی یه بازی گل زدم 8 بالاتر نداد ، چقدر سوال کردم
    Last edited by beauty; 19-10-2008 at 19:55.

2. 2 کاربر از beauty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یکی از بچه ها یک پچ خیلی خوب گذاشت که لباس تیمهای انگلیس را کامل درست کرد والان لیگ انگلیس خیلی پایه شده!
    یک چند صفحه به عقب بری پیداش میکنی حجمش هم کم بود
    علیرضا منظورت این هست؟؟؟
    خصوصیات پچ بالا:
    • نصب آسان بدو نیاز به AFS
    • منو ها آپدیت شده که شامل لیگها هم میشه(عکسشونو پایین گذاشتم .این مورد بیشتر برای کسانی که از منو ایراد میگرفتن مناسبه)
    • موزیک Horrible جایگزین موزیک official FIFA میشه
    • لیگ بوندسلیگا
    • اسمهای واقعی تیمها
    طریقه نصب :
    1-این پچو تو پوشه PES نصب کنید.
    2-به پوشه KITSERVER برید و SETUP.EXE رو اجرا کنید.
    3-pes2009.exe رو انتخاب کنید و روی install کلیک کنید.
    4-در صورت اجرا نشدن فقط کافیه فایل PES2009_EDIT01.bin که توی کامپیوترتون در این مسیر قرار داره کپی کنید:Pro Evolution Soccer 2009/Gamingaccess Patch folder to My Documents / Konami / Pro Evolution Soccer 2009 / save.

نقل قول:
    کد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منظورت این نبود میشه صفحه را نام ببری؟؟
    من می خوام لیگ انگلیس و لیگ اسپانیا لباسها و نام هاشون درست بشه تیم ملی المان و اگه شد ایران هم بشه خوبه!!!یا اضافه شدن بایرن مونیخ
    اگه صفحه اش را بگی ممنون میشم

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

من هنوز بازی رو نگرفتم !
    یکی به من بگه تو این نسخه Lan هم میشه بازی کرد ؟

ويرايش :

بازي رو گرفتم !
    از همه لخاظ عالي تر شده
    ولي همچنان قابليت بازي Lan رو نداره
    Last edited by Morteza4SN; 25-10-2008 at 04:10.

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

یکی گفته بود بازی رو 10000 تومان خریده . راسته ؟ نسخه ی اصلیه کونامیه یا الکیه ؟
    من که با 500 تومان این بازیو کرایه کردم .
    بعد بازی 2 dvd هست و به صورت rar هست اول
    بعد setup اصلی رو میریزه تویه PC بعد نصب میشه .
    کسی میدونه ماله کدوم شرکته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

Burgum Patch for PES 2009 0.15

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2.00 Mb

* All real team names and logos
    * All real stadium, league & cup names
    * England Premier League 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
    * Bundesliga in place of Other B Teams
    * All real player names for National teams (except Asian countries, for now)
    * All national players moved to their respected teams (duplicate players renamed and moved to 'Unaffiliated')
    * Hajduk and Slaven Belupo teams in place of PES Utd and WE Utd. (player names only, for now)

How to install:

1. Copy and install kitserver in your game folder.
    2. Copy and overwrite option file in your My Documents/KONAMI folder.

---------------------------------------------------

PES 2009 Saved Games Bugs

Become a Legend Saved Games Files Fix

46 kb

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    This tool could help you to fix your corrupted Become a Legend Game Saved files. Anyway most users still have problems after they have used this tool. Unfortunately I´ve found out that the extent of the damage to the saved files is bigger than I thought. Not only the player data has been overwritten by junk data but also the teams lineups!!!!! And depending on the extent of the damage your team could be affected or not ( that's why sometimes it works while you are still training and not included in the team). Unfortunately the magnitude of this error is so so so big that it can not be fixed. This error does not only happen you play Become a Legend. Master League, Champions League and Leagues also generate corrupted saved game files randomly. Konami should take care of these issues and fix the problems as soon as possible.

7. 2 کاربر از beauty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دستت درد نکنه Beauty جان ولی عکس تیم ارسنال را گذاشته بود که مال فصل قبل بود!!!!
    من مال فصل 2008 _2009 را میخوام!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

12 من عذر میخوام

واقعا الان خواستید چیو ثابت کنید با این پستتون!!!!نمیدونم خواستید خوش مزگی کنید یا یک چیز دیگه هدفتون بود!!!
    وقتی من میگم هنوز بازی به شهرستان ما نرسیده درکش اینقدر سخته!!!!!!
    مطمئن باش اگه میرسید حتی 20000 تومان هم بود میخریدم که دیگه اینقدر خواهش نکنم از این و اون!!!!!شما الان فکر کردید من برای پولش بازیو نمیخرم به خودتون نگاه نکنید 1 ساعت تو شهرتون بازی پخش میشه!!!
    من باید 10 یا 15 روزی صبر کنم!!!
    از این به بعد هم دیگه اصلا نمیخوام از بازی توضیح بدین
    من قصد توحین ندارم من فک کردم تهرانی ببخشید اشتباه کردم من خواستم بگم که بابا
    برو نخسه اصلی رو بخر این همه منتظر نباشالبته اون موقع نمیدونستم
    واقعا از صمیم دل از شما عذر میخوام من خیلی زود تصمیم میگیرم بازم میگم تمام بچه های این فروم رو دوستدارم
    حلالم کنید اگه اشتباهی از من دیدید

10. 2 کاربر از aseman e ghermez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

اموزشی چیزی برای این فوتیال هم اومده بزارین اموزش صورت باشه چه بهتر

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    من رفتم بازی رو گرفتم و نصب کردم اما ارور میده...میگه رمت در این حدا نی!! من رم 512 دارم با کارت گرافیک 7300 Gforce ,
    بعد اون پیام رو ایگنور میزنم میره تو بازی اما صفحه سیاهه فقط پایین سمت چپ 6 تاس تاره هی روشن خاموش میشن! همونجا می ایسته!
    حالا حتما باید برم رم بگیرم!؟ 1 گیگ رم چی بگیرم ارزون در بیاد ؟! مادر برد من MsI هست...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

12

یکی گفته بود بازی رو 10000 تومان خریده . راسته ؟ نسخه ی اصلیه کونامیه یا الکیه ؟
    من که با 500 تومان این بازیو کرایه کردم .
    بعد بازی 2 dvd هست و به صورت rar هست اول
    بعد setup اصلی رو میریزه تویه PC بعد نصب میشه .
    کسی میدونه ماله کدوم شرکته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من هم گرفتم همینطور بودrar بود اسم دیویدی مدرن بود راست و درو غش پای خودشون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •