درایور کیه دیگه
داره با لن وصل میشه
وااااااا دایل اپ مگه میشه؟؟33 کیلوبایت در ثانیه من که دی اس ال دارم سرعتم انقدر نیست
این سرعتت کاظبه واقعی نیست
منظور شما چیه یعنی مودمو هک کردی و سرعتتو 1مگ کردی؟؟
درایور کیه دیگه
داره با لن وصل میشه
وااااااا دایل اپ مگه میشه؟؟33 کیلوبایت در ثانیه من که دی اس ال دارم سرعتم انقدر نیست
این سرعتت کاظبه واقعی نیست
منظور شما چیه یعنی مودمو هک کردی و سرعتتو 1مگ کردی؟؟
اقا بالاخره تونستم با حالت PPPOE کانکت بشم...
حالا یه سوال دوستان به نظرتون کانکت شدن در حالت بریج بهتره یا pppoe؟؟؟
صد در صد نه!
هزار درصد pppoe بهتره.
موفق باشید
Last edited by tohidkh; 14-10-2008 at 22:52.
فکر کنم اونایی که برای شبانه پسورد جداگانه دارن حالت بریج براشون مناسبتره.....
ولی فکر کنم برعکس گفتی ها؟؟؟ چون معمولا تو ایران از حالت بریج استفاده میکنن
اساتید میشه در مورد این بریج و pppoe یک توضیح بدید؟
حالت بریج ینی مثل دایال آپ یه کانکشن میسازی و با اون کانکت میشی
حالت pppoe ینی اینکه کانکشن خودتو روی مودم تعریف میکنی در این حالت به محض اینکه کامپیوترت روشن بشه تو اینترنتی دیگه نیازی نیست دستی کانکت بشی و نیازی به ساخت کانکشن نیست
درسته! اشتباه نوشتم .
باید در سطر آخر pppoe مینوشتم که بریج نوشتم. (الان ویرایشش میکنم.)
ممنونم که گفتید چون اصلا متوجه نبودم . . .
ولی به نظر من pppoe خیلی خیلی بهتر از bridge هست.
موفق باشید![]()
مرسي از كمكت دوست عزيز
سرويس پك من 2 هستش!
مشكل من اين بود كه با مودم خودم(USRobotics 9115) نمي تونستم به اينترنت وصل بشم و حتما مي بايست از مودم شركت لايزر كه Huawei هست استفاده مي كردم!! يه روز دوباره مودمم رو امتحان كردم و ديدم در عين ناباوري وصل شد ولي نتونستم برم تو كانفيگش با آي پي 192.168.1.1 ! يه بار مودم رو به طور كامل ريست كردم(10 ثانيه دكمه ي ريستش رو گرفتم) و وقتي دوباره امتحان كردم كه برم تو كانفيگش،به راحتي رفت! ولي از بعد از اون ديگه نرفت! نمي دونم چرا؟!!
از وقتي كه من از اين مودم استفاده مي كنم يه بار هم چراغ WAP اون روشن نشده!!
اگه كمكم كنيد ممنون ميشم
نميدونم آي پي استاتيك چيه دوست من!!!
.ip static هستی؟
2.اصلا مطمئنی ip مودمت همونه؟
3.از کانکشنت properties بگیر برو تو internet protocol(tcp/ip) ای پی ادرسو بکن 192.168.1.2 سابنتم بکن 255.255.255.0 حالا برو تو internet explorer یا هر جا که میری هی پیتو بزن
تو دفترچه ي مودم اين آي پي رو نوشته!
وقتي اين آي پي رو تو پراپرتيز زدم و تاييدش كردم،در اينترنت اكسپلورر آي پي 192.168.1.1 رو زدم ولي رفت و Home page م رو باز كرد و در properties پيغام داد كه اين آي پي داره با يه Network ديگه كار مي كنه و آي پيت رو عوض كن!!![]()
Last edited by farhad_s5; 16-10-2008 at 00:39.
کاملا برعکس گفتی
توی pppoe مثل دایل اپ باید کانکت شی نه تو Bridge
خب اره دیگه شما گفتی میخوای بری تو کانفیگ مودم منم گفتم
ببین اینجوریه یا حداقل من اینکارارو میکنم: موقعی که میخوای بری تو صفحه مودمت باید اون کارایی که گفتم بکنی طبیعیه که اگه این کارارو بکنب خب نمیتونی کانکت شی اول کانفیگ کن بعد برو ای پیهارو درستشون کن بعد برو تو نت
من خودم اینجوریم نمیتونم همزمان هم کانفیگو داشته باشم هم کانکت باشم به شما هم همینو گفتم پس تعجب نکن چون اون کارا فقط برای کانفیگ مودمه
پس بالاخره شما میگی pppoe بهتره؟؟چرا؟؟همه اکسرن از bridge تستفاده میکنن و همیشه به نت وصلنو با بالا اومدن سیستم وصل میشن خوب بهتره دیگه پس bridge
pppoe برای کسایی خوبه که اکانت شبو روزشون فرق میکنه که هی میخوان یوزرو پسو عوض کنن
در ضمن منم دوست دارم با یک بار با pppoe وصل شم ولی یوزرو پسوردو ازین چیزا ندارم فقط 5 تا ipدارم
چجوریاست حالا؟؟![]()
ای بابا!
من که از pppoe استفاده میکنم.
یه بار مودم رو روشن میکنم.
کانکشن هم ندارم.
مودمم رو هم سه چهار روز یه بار خاموش میکنم.
باور نمیکنید؟
ببینید:
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)