تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 57

نام تاپيک: مشاوره برای خرید Macbook Apple

داره خودمونی میشه dghost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز درست شنیدی ویندوز به راحتی میتونی نصب کنی سرعتشم خیلی عالیه مخصوصا ویستا ولی اگه میخوای با وین کار کنی چرا مک میگیری؟

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

روی Macbook Pro ویندوز ویستا نصب میشه و عملکرد خیلی خوبی هم داره. ولی اینکه سریعتر از هر لپ تاپ دیگه ای ویستا رو اجرا کنند یک حرف بازاریه و اصلا جنبه فنی نداره.

----
    گذاشتن لینک سایت های فروش لپ تاپ ممنوع است، پست شما ویرایش شد.
    مشکل فقط این بود که آیا روش ویندوز نصب میشه یا نه که حل شد . ممنون !
    سریع و کند بودش زیاد مهم نیست.

---------

اصلاً عمدی نبود . عذر می خوام .
    باز هم متشکرم .

دوست عزیز درست شنیدی ویندوز به راحتی میتونی نصب کنی سرعتشم خیلی عالیه مخصوصا ویستا ولی اگه میخوای با وین کار کنی چرا مک میگیری؟
    نه صرفاً اپل رو برای ویندوز نمی خوام . از مک هم خوشم میاد و دوست دارم باهاش کار کنم . ولی در درجه ی اول از اپل خوشم میاد . مهم نیست مک روش نصب باشه یا وین
    تا جایی با مک کار می کنم که یک روزی مجبور بشم برای انجام یه کار فوق العاده حیاتی ، از وین استفاده کنم .
    دلیل دیگه ام هم اینه که تا بحال با هر کسی مشورت کردم اپل رو بهم پیشنهاد داده ( اگه منظورتون از سوال این بود که " چرا اپل می خرم در حالی که می خوام با وین کار کنم ")
    Last edited by علیرضا; 10-10-2008 at 23:26.

پروفشنال behradsn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمت در چی رنجیه ؟

مدل های مختلفش که تو ایران هست منظورمه

داره خودمونی میشه dghost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همه مدلهاش هست از 1300 داره تا 3000

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

سلام به همه
    امروز پایتخت بودم از سه چهار جا لیست قیمت گرفتم . یکی دوتاشون که قیمت فوق العاده بی شرمانه می دادن !
    (مثلاً مک بوک 15 اینچ رو 3 میلیون و 150 می دادن !!!)

فقط تونستم دوتا قیمت از تو این مجتمع گیر بیارم . اول مشخصات مک بوک مورد نظر رو می نویسم :
    Apple Mac Book Pro 17" (MB512LL/A به این مدل معروف بود )
    CPU : 2.6 core Due
    Memory : 2GB
    H.D.D: 200Gb SATA هیچ کدوم به 7200 یا 5200 rpm بودن این هارد اشاره ای نکردن و نظری هم نداشتن .
    بقیشون مهم نیستن .
    یک جا قیمت 3 میلیون و یکجا دیگه 3 و 200 میداد !

این دویست تومن اختلاف ، چه معنی ای می تونه داشته باشه ؟
    راه بهتری برای خرید مک بوک هست ؟
    مثلاً سفارش دادن مستقیم از سایت اپل برای یکی از اقوام یا دوستان خارج کشور و بعد دریافت محموله از اون فرد و ... ؟

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    از قرار ۱۴ اکتبر قراره مدل های جدید مک بوک (مدل های آلومینیومی ) واحتمالا مدل های نازک تر مک بوک پرو معرفی بشن پس کمی صبر کنید شاید اومدن این مدل ها کمی از قیمت قبلی ها کم کنه البته اگه بخواین از همین جدید ایی که می خواد معرفی بشه بگیرید که تو ایران باید یه مدتی صبر کنید
    جهت اطلاعتون تو خرید مک بوک پرو به صفحه نمایش هم دقت کنید دو مدل glossy و antiglare داره که من antiglare رو می پسندم

اینجا رو هم که مطالعه کردید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درضمن یه سری از کارت گرافیک مک بوک پرو ها ایراد داره که باعث خاموش شدن لپ تاپ می شه این رو هم در نظر داشته باشید

کد:
    Last edited by Nine; 13-10-2008 at 21:57.

7. این کاربر از Nine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

با سلام
    از قرار ۱۴ اکتبر قراره مدل های جدید مک بوک (مدل های آلومینیومی ) واحتمالا مدل های نازک تر مک بوک پرو معرفی بشن پس کمی صبر کنید شاید اومدن این مدل ها کمی از قیمت قبلی ها کم کنه البته اگه بخواین از همین جدید ایی که می خواد معرفی بشه بگیرید که تو ایران باید یه مدتی صبر کنید
    ما هم بی صبرانه منتظریم شاید فرجی حاصل بشه و بتونیم یک عدد مک بوک ایر یا پرو ابتیاع کنیم

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ما هم بی صبرانه منتظریم شاید فرجی حاصل بشه و بتونیم یک عدد مک بوک ایر یا پرو ابتیاع کنیم
    با سلام
    به نظر من که ایر خریدن نوعی پول دور ریخته همون پرو خیلی بهتره همونو ابتیاع کنید

10. این کاربر از Nine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

با سلام
    جهت اطلاعتون تو خرید مک بوک پرو به صفحه نمایش هم دقت کنید دو مدل glossy و antiglare داره که من antiglare رو می پسندم

اینجا رو هم که مطالعه کردید

کد:
    درضمن یه سری از کارت گرافیک مک بوک پرو ها ایراد داره که باعث خاموش شدن لپ تاپ می شه این رو هم در نظر داشته باشید

کد:
    Nine عزیز خیلی خوب راهنمایی کردی .
    من فکر می کردم Glossy بهتره . میشه دقیقاً بگید فرقشون چیه ؟ تو سایت اپل نوشته بود که Glossy کمی شفاف و پر نور تره . و اینکه چرا شما antiglare می پسندی ؟

جالب بود . اگه یه موقع خدایی نکرده گرافیک یکی از مک بوک هایی که از ایران می خریم مشکل دار یا Affected از آب در بیاد ... ؟ اپل بدون دریافت هیچ هزینه ای لپ تاپ رو تعمیر می کنه حتی اگه مدت گارانتیش تموم شده باشه ولی هزینه ی فرستادنش با خودمونه .. درست میگم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Nine عزیز خیلی خوب راهنمایی کردی .
    من فکر می کردم Glossy بهتره . میشه دقیقاً بگید فرقشون چیه ؟ تو سایت اپل نوشته بود که Glossy کمی شفاف و پر نور تره . و اینکه چرا شما antiglare می پسندی ؟

جالب بود . اگه یه موقع خدایی نکرده گرافیک یکی از مک بوک هایی که از ایران می خریم مشکل دار یا Affected از آب در بیاد ... ؟ اپل بدون دریافت هیچ هزینه ای لپ تاپ رو تعمیر می کنه حتی اگه مدت گارانتیش تموم شده باشه ولی هزینه ی فرستادنش با خودمونه .. درست میگم ؟
    با سلام
    glossy آره شفاف تر و درخشان تره در واقع برای بار اول به نظر قشنگ تر می آد و تصویر رو ظاهرا خوش رنگ و لعاب تر نشون می ده به دوستان می گم برای اینکه فامیل ببینند و بگن چه قشنگه خیلی خوبه
    البته برای دیدن فیلم تا حدودی مناسبه اما مهمترین ایرادش انعکاس نوره فکر کنم قبلا تو لپ تاپ های دیگه هم دیده باشی که تصویر خودت رو می تونی دقیق تو صفحه نمایش ببینی حالا اگه کار و جات طوری باشه که کمی نور (لامپ یا خورشید) داشته باشی دیگه مکافاته

اما antiglare یا مات در نگاه اول تصویر رو به اون رنگ و لعاب glossy نشون نمی دن اما بازتابش نور ندارن و برای کارهای روز مره خصوصا کار با متون چشم رو کمتر اذیت می کنند و از دیدن تصویر خود و دیگران در صفحه نمایش راحت می شید همچنین کارهای گرافیکی که نیاز است که مونیتور رنگ واقعی رو نشون بده بهترن
    ضمنا توجه کنید تنها در سری پرو است که شما حق انتخاب بین glossyو antiglare دارید وگرنه تمام لپ تاپ های مک بوک و مک بوک ایر تنها مدل glossyدارند وشما نمی تونید antiglareرو داشته باشید

بله درست می گید البته فکر کنم منظورتون مک بوک پرو باشه نه مک بوک چون این مشکل برای مک بوک پرو و کارت های گرافیک انویدیا است البته امیدوارم اینطوری نشه
    امشب ساعت ۱۰ مدل های جدید مک بوک (آلومینیومی و احتمالا مولتی تاچ و باز هم احتمالا با کارت گرافیکی انویدیا به جای x3100) مدل های نازک تر مک بوک پرو ( همرا با حذف400-FireWire )
    و احتمالا ilife09 , iwork09 معرفی خواهند شد
    قیمت ها نسبت به قبل کمتر خواهد شد احتمالا حدود ۱۰۰ دلار کاهش داریم
    ببینیم کدوماش به واقعیت بدل می شن ؟؟؟
    Last edited by Nine; 15-10-2008 at 06:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •