تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 62

نام تاپيک: "علي كريمي" ‌از تيم ملي فوتبال ايــران خداحافظي كرد

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

کار علی کریمی اصلا خوب نبود.
    خیلی هم کارش خوب بود دمش گرم اصلا تیم ملی نره جام جهانی روی بعضی ها کم بشه !

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اره شما راست میگید!
    من دیگه بحث را ادامه نمی دم اما برای من مسائل ملی خیلی مهم تر از کل کل بین استقلال و پرسپولیس هست. چون میدونم موفقیت تیم ملی انچنان نتایجی برای کشور داره که خیلی چیزها را تغییر میده!
    فعلا این شما هستید که به جریان علی کریمی دارید رنگی نگاه می کنید!
    اگر این اتفاق برای یک بازیکن استقلالی و یا سپاهانی افتاده بود شما بازهم اینطور حرف می زدید؟ چطور وقتی کریمی در قطر بود و دعوت نمیشد شما صداتون در نمی امد؟
    چطور برای بازیکنی مثل مبعلی که دایی باهاش مشکل داره و دعوت نمیشه اینطور شلوغ نمیکنید؟
    جالبه يکم به سن بازيکنهاي تيم هاي ملي ديگه که اونها هم ميخوان برن جام جهاني و حتما بازيکن جوان هم دارن که بهش ميدان بدن توجه کنين بد نيست . ميشد اسم تمام بازيکناي ملي کشورهايي رو که الان دارن برا جام جهاني بازي ميکنن رو گذاشت ولي مشت نمونه ي خرواره ::::

اشلي کول 1980
    فرديناند 1978
    جرارد 1980
    زامبروتا 1977
    پيرلو 1979
    کامورانزي 1976
    دکو 1977
    گيلبرتو سيلوا 1978
    مارچنا 1978
    سنا 1976
    گالاس 1977
    هانري 1977
    زانتي 1973
    فرينگز 1976
    بالاک 1976
    دلپيرو 1974
    .
    .
    .
    علي کريمي ؟؟؟؟

خوب کاملا مشخص شده توي تيمهاي ديگه هم دارن جوونگرايي ميکنن تا با بودن ستاره ها يه وقت عرصه برا جوونا تنگ نشه !!!!!!!!!!!

يکم مطالعه بد نيست
    شما که خیلی اهله مطالعه هستید میشه به من بگید چه بازیکنان جوانی در زیر سایه این نامهایی که بردید وجود دارند؟
    الان چه بازیکن جوانی در ایتالیا در سطح زامبروتا و یا دل پیرو هست که مربی ایتالیا اونها را کنار گذاشته و از زامبروتا استفاده می کنه؟

حرف من خیلی سادست یک بازیکن مثل زیدان،زانتی،نستا باید بازی کنه چون هیچ بازیکن جانشینی در حد اونها و حتی نزدیک به اونها نیست و برعکس یک بازیکن مثل رائول به تیم ملی دعوت نمیشه چون بازیکنان جوان و مناسبی برای جایگزینیش هست!
    الان در تیم ملی یک بازیکن سن بالا مثل مهدویکیا باید حضور داشته باشه چون هیچ جایگزینی حتی نزدیک به اون نداریم و بر عکس یک بازیکن مثل کریمی دعوت نمیشه چون شجاعی، میداوودی ، جباری که جوان هستند و سطحشون هم نزدیک به کریمی هست حضور دارند!

خیلی از شما فکر الان را می کنید اما در جام جهانی چه؟ کریمی ایا مثل الانش خواهد بود؟ اگر کریمی دعوت میشد و بازیکنی بود که با نیمکت نشینی جنجال درست نمیکرد بله اون وقت دعوتش کار عقلانی بود اونطوری تا حدامکان از بازیکنان جوان استفاده میکردیم و وقتی که در یکجا نیاز به تجربه داشتیم از کریمی استفاده می کردیم اما کریمی ایا بازیکنی هست که به نیمکت نشینی راضی بشه؟
    یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم

اگر قرار باشه هر بازیکنی که به اوج پختگی و تجربه میرسه
    بخواهیم به بهانه بها دادن به جوانها کنارشون بزاریم
    واقعا شایسته نیست
    و ضرر بزرگی به تیم ملی مون میزنه

پس اینطوری باید همون داستان علی دایی را تکرار کنیم که تا اخر عمر می خواست بازی کنه!
    من قبول دارم که 30 سال سن یعنی بهترین دوران یک فوتبالیست اما باید به فکر جانشینش هم بود اگر یک بازیکن مثل کریمی دعوت بشه به خاطر اسم بزرگی که داره و نیمکت نشین کردنش برای تیم حاشیه درست می کنه مربی از ترس حاشیه نیمکت نشینش نمیکنه و در نتیجه بازیکنان جایگزینش که میدون نمی بینند افت هم می کنند!
    همون اتفاقی که با دعوت دایی در تیم چند سال پیش رخ داد وقتی دایی دعوت شد به خاطر اسم بزرگش بازیکنان جایگزینش مثل عنایتی ،خطیبی روی نیمکت دوخته شدند و در اخر هم دیدید چه شد!
    علی دایی میتونست به جای رضایی مسعود شجاعی را در خط حمله بزاره
    و علی کریمی را در خط هافبک
    و در کل به نظر من علی کریمی و جواد نکونام در خط هافبک ثابت هستند و بقیه بازیکن ها باید فکری به حالشون شود
    مجتبی عزیز این همون مسئله ی هست که گفتم به خاطر حضور یک اسم بزرگ باید بازیکنان جوان را تغییر پست بدیم و در نتیجه اون توانایی خودشون را نشون نمیدند و این به تیم و اون بازیکن ضربه میزنه!
    الان رضایی بهترین گلزن تیم هست اون وقت شما میگی نیمکت نشین بشه؟
    به نظر من نکونام هم نباید در هر بازی فیکس باشه!
    از الان باید به برخی بازیکنان جوان دیگر مثل مازیار زارع،کاظمی و چندتا هافبک دفاعی جوان دیگه میدون داد که چند روز دیگه اگه نکونام مصدوم شد و یا به هر دلیلی نتونست بازی کنه یک جانشین براش داشته باشیم!

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مشکل از گيرندست

شما ميگي حرف من سادست و ... ولي يه حرف ساده رو نميپذيري !!!

شما خيلي خوش باوري که از الان به فکر جام جهاني هستي و فکر کنم که حتي سيدبندي هم کردي

پسري اين حرفي رو که تو با اطمينان ميزني و ميگي امثال کريمي توي جام جهاني به کار نميان ما هنوز صعود نکرديم که تو اينقدر مطمئن ميگي ما توي جام جهاني با اينا به مشکل بر ميخوريم

متاسفانه همه پستها رو نخوندي يا نديد گرفتي

مقابل قزاقستان انگليس با چه ترکيبي اومد ؟؟

اون ليست رو که ديدي همه دارن الان بازي ميکنن : يعني توي انگليس و هلند و فرانسه و ... ديگه اينقدر عقلشون نميرسه که بازيکنايي که الان 31 به بالا دارن در صورت صعود به جام جهاني به کارشون مياد يا نه

قبلا گفتم باز هم ميگم يکم فکر پشت ادله ات اگه باشه بد نيست

ما اگه مقابل عربستان با اون شيوه ي مسخره به گل نميرسيديم و موقعيتهاي عربها اگه گل ميشد که وضعيت بدتر هم ميشد

مقابل کره شمالي اونقدر ميترسيم که ميگيم بايد گل اول رو ما بزنيم وگرنه ...

يادت باشه ما هنوز به جام جهاني صعود نکرديم و کار دشواري هم داريم

بديت اينه که تو واسه خودت يه خطي رو ايجاد کردي و نه اينور خط و نه اونور خط رو نه ميبيني و نه ميشنوي

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

فکر کنم شما منظور من را درست نمیگیرید
    من میگم تیم ایران برای صعود به جام جهانی باید از حداکثر نفرات استفاده کنه
    شما هم میگید با امدن کریمی حاشیه به وجود می اید که این هم درسته
    من هم میگم دایی میتونست با یه دلجویی ساده این مشکل را حل کنه

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بابا دعوا نکنید.
    خود کارشناسان فوتبال هم گفتن که تیم ملی جایی نیست که یه بازیکن بخواد بیاد تازه تجربه کسب کنه !!!
    امروز تو روزنامه خوندم حاج رضایی گفته بود.

واقعا هم راست گفته.
    یه جوون بیاد تا بخواد تجربه کسب کنه 1000 تا موقعیت از دست بده بعد بگیم داره تجربه کسب میکنه؟؟؟؟

اونوقت علی کریمی و کریم باقری نیان چون سنشون بالاست؟؟؟
    همون روزنامه نوشته بود هرچقدر هم مقطعی باشه باز هم که به درد تیم ملی میخورند. پس باید ازشون استفاده کرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

جناب عليرضا جان
    يه بار يه مربي برزيلي اومد تو فوتسال جوونگرايي كنه ، فوتسالمونو به گند كشيد و رفت
    در مورد جايگزين كريمي ، ميتونم شجاعي رو قبول كنم ولي ميداوودي و جباري(بعد از اون مصدوميتش) اصلا در سطح كريمي نيستند
    كريمي فعلا يه استثناست
    و همچنين زمان خود علي دايي ، عنايتي و خطيبي در حد دايي نبودن
    همونطوري كه تو جام ملتها ثابت كردند
    در مورد مبعلي شخصا خيلي بازيشو دوست دارم ، ولي الان بحث كريميه كه به تيم دعوت شده
    البته كم نيستن از اين بازيكناي شايسته
    يه سوال از شما دارم:
    به نظر شما الان از بين جوونا ، شايسته ها دعوت شدند؟

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر کنم شما منظور من را درست نمیگیرید
    من میگم تیم ایران برای صعود به جام جهانی باید از حداکثر نفرات استفاده کنه
    شما هم میگید با امدن کریمی حاشیه به وجود می اید که این هم درسته
    من هم میگم دایی میتونست با یه دلجویی ساده این مشکل را حل کنه
    دايي و دلجويي
    كار علي خوب بود. نبايد ميرفت. دمش گرم.

داره خودمونی میشه par30an_hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    cg

پيش فرض

من که خوشم اومد از این حرکت کریمی ، خیلی حال کردم دلم خنک شد . امیدوارم اصلا ایران جام جهانی نره تا این علی دایی مغرور و ... حالش جا بیاد .
    اینطوری که بوش میاد علی دایی می خواد تیم ملی را صاحب در بیاد .

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بابا دعوا نکنید.
    خود کارشناسان فوتبال هم گفتن که تیم ملی جایی نیست که یه بازیکن بخواد بیاد تازه تجربه کسب کنه !!!
    ا.

بحث دعوا نيست

توي تاپيک وقتي کسي نظر ميده بايد منتظر نظرات ديگرها هم بمونه

با اين تبادل نظر مشخص ميشه که نظرش درست بوده يا غلط

البته اگه پشت هر نظري يه ادله ي دقيق باشه اگه هم اون نظر غلط باشه ميتونه ديگرون رو مجاب کنه

به هر طريق قبول بعضي از نظرات براي بعضيها دشواره حتي وقتي به واقعيتش هم برسن قبول نميکنن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تیتر یکی از روزنامه ها:

کریمی دایی را برد ولی به یک ملت باخت!
    .بهتر چیزی که میشه گفت همین بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •