تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: در خواست راهنمایی فوری از تمام اساتید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض در خواست راهنمایی فوری از تمام اساتید

با سلام

دوستان من برنامه NetLimiter Pro v2.0.9.1 روی ویندوز سرور 2003 نسخه اینترپرایز نصب کردم و می خواستم برای کنترل ترافیک تستش کنم امه برنامه ازم زیستات خواست و وقتی ریستارت کردم دیگه سرور بالا نمیاد و تو قسمت applying service میمونه و دچار یه مشکل خیلی بزرگ شدم که باید حتما تا شنبه شروع کار اداری راش بندازم .

ایا میتونم مثل xp وارد safe mod بشم و برنامه را پاک کنم ( چطور وارد safe mod بشم چون با f8 یا f5 وارد نمیشه)

دوستان خواهشم راهنمایی کنید . به شدت دچار مشکل شدم . هر راهی به ذهنت میرسه الا نصب مجدد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من منتظرم لطفا راهنمایی کنید ایا با repair به نتیجه میرسم و برنامه هایی که نصب هست دوباره بدون اسیب کار می کنه.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام

دوستان من برنامه NetLimiter Pro v2.0.9.1 روی ویندوز سرور 2003 نسخه اینترپرایز نصب کردم و می خواستم برای کنترل ترافیک تستش کنم امه برنامه ازم زیستات خواست و وقتی ریستارت کردم دیگه سرور بالا نمیاد و تو قسمت applying service میمونه و دچار یه مشکل خیلی بزرگ شدم که باید حتما تا شنبه شروع کار اداری راش بندازم .

ایا میتونم مثل xp وارد safe mod بشم و برنامه را پاک کنم ( چطور وارد safe mod بشم چون با f8 یا f5 وارد نمیشه)

دوستان خواهشم راهنمایی کنید . به شدت دچار مشکل شدم . هر راهی به ذهنت میرسه الا نصب مجدد.
    سلام

اگه بتونید از طریق safe mode وارد ویندوز بشید میتونید با ریپیر کردن ویندوز مشکل ورود به ویندوز را حل کنید .

با ریپیر کردن ویندوز هیچ اسیبی به برنامه های نصبی شما وارد نمی شه و فایلهای معیوب شما باز سازی می شه .

برای وارد شدن به حالت safe mode کلید اصلی همون F8 هست ولی توی بعضی سیستم ها از کلیدهای دیگه هم استفاده می شه .
    مطمئن بشید که کلید F8 قفل نشده باشه . چون بعضی از کیبوردها دکمه ای دارند برای on یا off کردن دکمه های F1 تا F8

البته کیبورهای جدید این قابلیت را دارند .

اگه موفق بشید از طریق safe mode وارد ویندوز بشید می تونید از طریق سیستم ریستور هم تاریخ سیستم را به قبل از نصب اون برنامه ببرید

موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزی ممنون که جواب دادین دقیقا مشکل اینجاست که نمی تونم وارد safe mod بشم و با f8 صفحه ای برای انتخاب باز نمی شه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •