تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 22 اولاول ... 4101112131415161718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 219

نام تاپيک: ✔ تاپیــک جــامــع مبـاحـث مرتـبط با فــناوری اطلاعــات

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

هم مهندس عمران الاف داریم و هم مهندس IT الاف! همه چی بستگی به خودت داره. فرمایش دوست عزیزی که: رشته عمران از نظر علمی بالاتره رو قبول ندارم. از روی چه معیاری این حرفو میگین؟ شاید خودتون عمران خوندین! مهندسی IT در حال حاضر جز top level ترین رشته های دنیا به حساب میاد. از نظر درآمد هم باز بستگی به خودت داره چون یه مهندس IT باید قدرت تجزیه تحلیل و همینطور خلاقیت و قدرت مدیریت خوبی داشته باشه. از لحاظ بازار کار هم فعلا بله عمران بهتره اما متاسفانه به قول دوستمون اشباع شده چون ماشاالله شغل دوم همه شده ساخت و ساز!
    یه مهندس IT واقعا با سواد میتونه بهترین موقعیت های کاری رو داشته باشه. به نظر من IT و کامپیوتر برای کسی که به بی نهایت فکر میکنه بهترینه. ببین خودت به چی علاقه داری. کلا عمران رشته بازاری به حساب میاد و اکثر افرادی که وارد این رشته میشن فاکتور درآمد رو بالاتر از همه چی در نظر میگیرن. شما هم اگه فقط به پول فکر میکنی و دردسر و زحمت کمتری میخوای برو عمران. مهندس IT یا کامپیوتر همیشه باید بروز باشه و دائما در حال مطالعه و تحقیق.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

هم مهندس عمران الاف داریم و هم مهندس IT الاف! همه چی بستگی به خودت داره. فرمایش دوست عزیزی که: رشته عمران از نظر علمی بالاتره رو قبول ندارم. از روی چه معیاری این حرفو میگین؟ شاید خودتون عمران خوندین! مهندسی IT در حال حاضر جز top level ترین رشته های دنیا به حساب میاد. از نظر درآمد هم باز بستگی به خودت داره چون یه مهندس IT باید قدرت تجزیه تحلیل و همینطور خلاقیت و قدرت مدیریت خوبی داشته باشه. از لحاظ بازار کار هم فعلا بله عمران بهتره اما متاسفانه به قول دوستمون اشباع شده چون ماشاالله شغل دوم همه شده ساخت و ساز!
    یه مهندس IT واقعا با سواد میتونه بهترین موقعیت های کاری رو داشته باشه. به نظر من IT و کامپیوتر برای کسی که به بی نهایت فکر میکنه بهترینه. ببین خودت به چی علاقه داری. کلا عمران رشته بازاری به حساب میاد و اکثر افرادی که وارد این رشته میشن فاکتور درآمد رو بالاتر از همه چی در نظر میگیرن. شما هم اگه فقط به پول فکر میکنی و دردسر و زحمت کمتری میخوای برو عمران. مهندس IT یا کامپیوتر همیشه باید بروز باشه و دائما در حال مطالعه و تحقیق.
    خیر دوست عزیز، من نه عمران میخونم و نه IT. حرفتون رو قبول دارم که IT یکی از بهترین رشته های دنیاست، اما ما الان در ایران هستیم و معیارهای قیاس رشته خیلی فرق میکنه. من نگفتم IT رشته بدیه، گفتم عمران [به قول شما در ایران] رشته بالاتریه. اگه نگاهی به واحدهای این دو درس کنید (باز هم میگم توی ایران و نه کمریج) و یا اینکه با استادان هر دو رشته در یک دانشگاه معتبر (من از استادان دانشگاه شریف این موضوع رو تحقیق کردم که کلاً ترتیب رشته های دانشگاهی از نظر دانشگاهی چگونه است) صحبت کنید به حرفم میرسید.

داره خودمونی میشه farvehar_1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض فارغ التحصیلای رشته ی It مرحمت بفرمایین بیاین تو (راهنمایی میخوام )

سلام من امسال IT تبریز قبول شدم . به علت دور بودن شهرش میخوام انقد درس بخونم تا بتونم انتقالی بگیرم .میشه در این رابطه کمکم کنید اگه کسی تبریز همین رشته رو خونده دیگه چه بهتر .........!!!!!!!!!!!!!

ارادتمندیم...................

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به کدوم شهر انتقال بگیری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام من ترم 4 It ام. ولی یه مدتیه تو فکر عمرانم. از دروس هندسه و ریاضی بیشتر خوشم میاد. ولی الان کلا گیج شدم. لطفا منو راهنمایی کنین کدومو برم. هم از لحاظ درامد هم دروس هم وضعیت در ایران و ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام من ترم 4 It ام. ولی یه مدتیه تو فکر عمرانم. از دروس هندسه و ریاضی بیشتر خوشم میاد. ولی الان کلا گیج شدم. لطفا منو راهنمایی کنین کدومو برم. هم از لحاظ درامد هم دروس هم وضعیت در ایران و .....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

داداش يه باز نزني بياي بيرون!!!
    من كشاورزي خوندم به اميد همين آي تي انصراف دادم
    الان هم دارم ديپلم كامپيوتر ميگيرم بعد هم ميرم سربازي و بعد هم پيش بسوي آي تي...
    خدايي خيلي تحقيق كردم از لحاظ بازار كار تا چند وقت ديگه تو ايران خودمون به شدت به كارشناسان آي تي نياز دارن...
    ادامه بده داداش

يا حق (:

داره خودمونی میشه farvehar_1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض دانشجوهای It بیان تو

هدف از زدن این تاپیک بررسی مسائل مطرح در حوزه ی مهندسی فناوری اطلاعات در قالب فعالییت های آکادمیک میباشد . از دوستان ـ سروران و علی الخصوص دانشجویان این حوزه دعوت میکنم در این زمینه نظرات و پیشنهادات خود را مطرح فرمایند .......

با تشکر از توجه شما :: شروین

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

منم هستم

10. این کاربر از soheilsmart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •