تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 755 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام من یه پرینتر hp deskjet f380دارم الان 2 ساله که خریدم وهمش هم شارژ میکردم
    که یه دفعه ارور داد که مشکل از کارتریج هستش حالا من نمیدونم باید چی کار کنم شارژ هم کردم درست نشد
    ممکنه بعد مدتی کارتریج خراب بشه؟
    راستی توی چاپگر گوشه سمت راستش خیلی کثیفه و جوهر از چاپگر زده بیرون لطفا کمک کنید خیلی سریع

داره خودمونی میشه alireza_mafia2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ببخشید من یک پرینتر hp 1018دارم و حالا هر چی نصبش می کنم پرینت نمی کند

داره خودمونی میشه raminrt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام و خسته نباشيد
    يه مدتيه ميخوام يه پرينتر سه کاره بخرم تو نت خيلي از مدلهاشو نگاه کردم و در آخر 4 مدل پرينتر ديدم که بدرد من ميخوره ميخواستم شما هم منو راهنمايي کنيدکه از کدوم نوع پرينتر و با چه مارکي استفاده کنم و در ضمن آيا اين پرينترها شارژ مي شن يا دوباره بايد يه کارتريج جديد بخرم و اگه شارژ ميشن مبلغ شارژ چقدره
    سامسونگ مدل SCX- 4521f
    سامسونگ مدل SCX- 4725 fn
    HP مدل 3052
    کانن مدل MF- 4150
    فقط دوستان لطف کنن من میخوام برای کارهای اداری در حد وسیع از این پرینتر ها استفاده کنم

سلام دوست عزیز
    من راجع به سامسونگ چیزی نمیدونم و نظر هم نمیدم متاسفم ولی با 3052 کار کردم پرینتر خوبیه و بدرد اکثر کارای اداری میخوره و فکر میکنم کانون هم پرینترای خیلی خوبی تولید میکنه که بعضیاش حتی کارتریجش هم با بعضی اچ پی های هم رده یکی هست ولی بهتره ری ویو های توی اینتر نت رو هم بخونی تا یه مقایسه کامل ین این چهار تا داشته باشی
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام من یه پرینتر hp deskjet f380دارم الان 2 ساله که خریدم وهمش هم شارژ میکردم
    که یه دفعه ارور داد که مشکل از کارتریج هستش حالا من نمیدونم باید چی کار کنم شارژ هم کردم درست نشد
    ممکنه بعد مدتی کارتریج خراب بشه؟
    راستی توی چاپگر گوشه سمت راستش خیلی کثیفه و جوهر از چاپگر زده بیرون لطفا کمک کنید خیلی سریع

دوست محترمم
    متاسفم من بارها هم گفتم شما تاموقعی میتونید کارتریج رو شارژ کنید که کارتریج خطا نداده باشه لحظه ای که کارتریج ارور داد اگر از اتصالات نباشه دیگه اون از رده خارجه و باید یکی جایگزینش کنید متاسفم ولی وقتی کارتریج سوخت دیگه شارژش اثر نداره
    در مورد کثیفی سرویس استیشن هم خوب از اونجای که این پرینترا جوری ساخته شدن که قابل سرویس نباشن
    بهتره خودتون با پارچه نم دار اونجارو تمیز کنید ولی به قطعات فشار نیارد چون ممکنه بشکنند و دستگاه از کار بیفته
    موفق باشی

5. این کاربر از raminrt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

پرينتر HP C4200 Series دارم و شماره كاتريجهاي آن 140 مشكي و 141 رنگي مي باشد روي هر كاتريج 5 عدد سوراخ وجود دارد لطفا نحوه شارژ آن را بهم بگوئيد .
    متشكرم
    دوست عزیز
    اگر برای اولین بار این کار رو انجام میدید بهتر یه کیت شارژ تهیه کنید توی اون دستور عمل شارژ رو هم کذاشتن و می تونید از اون استفاده کنید ودر ضمن وسایل لازم رو هم داره حالا بعدش میتونید برید و جوهرای بیست لیتری بخرید

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ببخشید من یک پرینتر hp 1018دارم و حالا هر چی نصبش می کنم پرینت نمی کند
    دوست عزیز ممکنه مشکل کابل داشته باشید به احتمال 80 درصد ویا توی ( device Manager )این پرینتر بد تعریف شده باید اونو دیلیت کنید ودوباره نصب کنید درضمن اول نرم افزار رو نصب کنید منظورم درایوره وبعد کابل اتصال یو اس بی رو بزنید
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من دیروز یک hp deskjet f4185 , all in one خریدم زمانی که داشتمدفترچه اون را می خوندم دیدم برای کاتریج هایی که میشه استفاده کرد این شماره ها را نوشته 21 مشکی و 22 سه رنگ که این دوتا توی کارتن بود و 58 عکس نوشته این اخری قضیه اش چیه من اگر اون را بگیرم کیفیتم مثل photosmatr ها میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کسی نیست جواب بده؟

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    من دیروز یک hp deskjet f4185 , all in one خریدم زمانی که داشتمدفترچه اون را می خوندم دیدم برای کاتریج هایی که میشه استفاده کرد این شماره ها را نوشته 21 مشکی و 22 سه رنگ که این دوتا توی کارتن بود و 58 عکس نوشته این اخری قضیه اش چیه من اگر اون را بگیرم کیفیتم مثل photosmatr ها میشه؟
    سلام دوست عزیز
    در واقع کارتریج 58 که به کارتریج فوتو هم معروفه یه کارتریج مشکیه که علاوه بر مشکی دو رنک فیروزه ای روشن یا
    Light Cyan و ارغوانی روشن یا Light Magenta رو همراه داره و وظیفه این دورنگ پشوندن فاصله بین رنگهای قرمز و آبی تا رنگهای مکمل هستش
    بله تا حدودی کیفیت کارتون بهتر میشه ولی بگذارید این موضوع رو هم بهتون بگم که توی پستای قدیمی تر همین تاپیک هم میتونید بخونید که وقتی از این کارتریج استفاده میکنید مشکیتون به صورت خاکستری چاپ میشه
    یعنی حتی متن سیاه هم با 6 رنگ چاپ میشه
    و در کل شما نباید انتظار کیفیت یه فوتو اسماتو از این دستگاه داشته باشید
    ولی کارتریجای 21 و 22 هم بی کیفیت نیستن
    موفق باشی

11. این کاربر از raminrt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

سلام
    من میخواستم 1 پرینتر سه کاره جوهر افشان بگیرم تا قیمت 100000 تومان.
    به نظر شما چی بگیرم؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •