فرشاد جان اين حرفهايي كه ميزني با اون بي ام دبليو كه جلو خونتون پارك كردي اصلا جور در نمياد
فرشاد جان اين حرفهايي كه ميزني با اون بي ام دبليو كه جلو خونتون پارك كردي اصلا جور در نمياد
شتر در خواب بیند پنبه دانه.عمرا قیمتش بشه100تومن
![]()
اون که بله. آخه اصلا نوکیارو حساب نکردم. اون که مدتهاست گوشی خفن نداده بیرون که ببینیم بازم افتضاحی مثل N95 میشه یا نه.نه سعید جون این حرفا چیه استندبای گوشی های نوکیا به زور به 250 ساعت میرسه و تو این زمینه سونی اریکسون و بالاخص x1 از همه سرتره
ولی دیگه گمون نکنم اون قضیه تکرار بشه. نوکیا هم به فکر باطریاش افتاده
----------------
من فکر کنم تو باطیه x1 اورانیوم غنی شده گذاشتن که اینقد ردیفه.
فرشاد منظورت از این حرف اینه که به محض ورودش به ایران میخریش دیگه؟ آره؟من به کیبرد کامل علاقه زیادی دارم. واسه همین صبر میکنم تا بشه 100 هزار تومن و من هم یکی بخرم. (البته اگه بتونم تا اون موقع 100 تومن جم کنم)
این bmw که مال ما نیست!!
من یکم دیوونه هستم. واسه همین هر ماشین نسبتا خوبی میبینم عکس میندازم.چه خیابون باشه چه هر جای دیگه. اینم در یه نمایشگاه بود.
ما یه پیکان داشتیم اونم فروختیم
با این تورمی که الان هست، شتر هم حتی دیگه تو خواب پنبه دانه نمیبینه.
نه سعید جون، منظورم اینه به محض خروجش از ایران (انقراضش) من یکی میخرم.
===========
من فقط عشق همه چیو دارم، وگرنه خودشونو ندارم.
اینو هم من اضافه کنم که علاوه بر محتوی جعبه از لحاظ اندازه اونو با یه htc تاچ پرو مقایسه کرده.
به نظر میاد سرعت تعویض زاویه صفحه نمایش از عمودی به افقی، وقتی که کیبرد رو میکشه بیرون (و بالعکس)، کمی کم باشه.
![]()
Last edited by Farshadd; 04-10-2008 at 16:26. دليل: به جای تاچ پرو نوشته بودم دیاموند که اصلاح شد
دوستان بالاخره کی وارد بازار ایران میشه؟
کمتر از 1ماه دیگه![]()
چوخان نگو بیشتر طول میکشه ... ولی خوب تا یه ماه دیگه حتما دبی میاد دیگه ..دبی ؟ ! ! ! آهااااااااااااااااا بیا... دبی دبی( رو کلمه دبی بچه حساسن )
![]()
بچه ها برید تو کف امضا.
من خيلي با اين تيكه دبي دبي حال مي كنم
از يه لحاظم حرصت مي كنم
خيلي مي خندم با اين تيكه
ولي به نظر من 40 روز ديگه تو ايرانه حتما
آره از اون چشمکت فهمیدم.نه سعید جون، منظورم اینه به محض خروجش از ایران (انقراضش) من یکی میخرم.
بچه ها سعی کنید تا زمانی که به صورت رسمی وارد بازار خاورمیانه نشده نخریدش. به جا خودم اینا چنان قیمتی میزارن روش که اشانتیون یه پراید 80 باش میدن!(البته به جان خودمو الکی گفتم، به جان فرهوده و userex)
*** اینو از کجا آوردیبچه ها برید تو کف امضا.
البت دیگه x1 خز شد. باید عکس هیکارو یا اون 12مگاپیکسلیرو گیر بیاریم بکنیم تو خفت امضا!
Last edited by SAEED_BARCELONA; 04-10-2008 at 19:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)