تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: سوال: ایا امکانه اجرای بازی هایی که به سیستم عامل vista احتیاج دارند روی XP هم وجود داره؟ اگه هست چه طور؟ ?!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hsnti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نظرم شما Dx10 رو تو ایکس پی نصب کن بازیهای مخصوص ویستا رو تو ایکس پی میتونی بازی کنی
    مثلا"lost planetDx10 و crysis رو با با اخرین تنظیمات گرافیکی مربوط به ویستا تو ایکس پی اجرا کردم

Dx 10 ایکس پی رو هم با یه سرچ ساده تو گوگل پیدا میکنی با حجم 10.5مگابایت هستش
    شما تو گوگل این عبارات رو تایپ کن

DirectX 10 NCT Release 2 for Windows XP Final

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

مرسی

آخه اصلا کار به direct x نمیرسه!

این از همون اوله install ارور میده و نمیتونه نصب کنه

یعنی از install shield هست!×!

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واویلا !!!!! این داریوش جان هر چند وقتی میاد یه حال کلی میده به تاپیک بازی ها و بعد میره ! حالا من نمی دونم تو کدوم بخش داره فعالیت می کنه ! ؟ ! ولی اگه اینجا بود می دونستم چی کارت کنم !
    ================================================== =======
    از آب بگزریم .....
    آقا فقط همین HALO 2 مسخره هست که همچین مسئله ای داره ! هیچ بازه ی دیگه من که ندیدم ! به DX10 هم نیازی نداره ! یه پچی گرفتم واسه بازی که تو XP اجرا شد ! ولی پس از عبور از 700 خان رستم باید این بازی رو تو XP اجرا کنی که پدرت در میاد !
    در نتیجه ....
    بابا یه vista هم بندازی گوشه سیستمتت به جایی بر نمی خوره ! (به جایه اون فیلم هایه DVD و HD اجنوی ... فقط به یکیشون حتی ! یه ویندوز بریز خلاص !!! به قول اون عربه آخر بازی ایران عربستان ...... الواحد . واحد .. خلاص !!! یعنی XP .. Vista خلاص
    بی خود هم دنبال اون پچه نباش که الاف میشی ! بعد از 700 خان هم دیگه اعصابی نداری واسه بازی کردن ! در مجموع همون که گفتم ...
    حالا بازم خود دانی ....
    صلاح کار خویش را داریوشان دانند !
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    چقدر حرف زدم .......

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقا فقط همین HALO 2 مسخره هست که همچین مسئله ای داره ! هیچ بازه ی دیگه من که ندیدم ! به DX10 هم نیازی نداره ! یه پچی گرفتم واسه بازی که تو XP اجرا شد ! ولی پس از عبور از 700 خان رستم باید این بازی رو تو XP اجرا کنی که پدرت در میاد !
    دو تا بازي اين مشكلو دارن يكي Shadowrun يكي هم Halo 2 كه هردوتاشونم هك شدن و همونطوري كه گفتي با نصب يه پچ مشكل حل ميشه حالا اين 700 خان رستم چيه؟
    بنظر من كه ارزش نداره واسه دو تا بازي آدم ويستا نصب كنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ماراتون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    یزد - اردکان

پيش فرض

آره راست میگه من خودم به راحتی نصب و اجرا کردم با همون کرک معروف از همون اول اجراش میکنی و میگذاری باز باشه. البته دی.وی.دی رو بزار داخل درایو باشه خودش راهنمایی میکنه.
    این هم فرومی که میتونه بهت کمک کنه خیلی راحت فقط با یک کلیک:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم فروم مربوط به رفع 4 مشکل Halo 2 که ممکنه به علت نصب روي XP پيش بیا ید:
    کد:

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

واویلا !!!!! این داریوش جان هر چند وقتی میاد یه حال کلی میده به تاپیک بازی ها و بعد میره ! حالا من نمی دونم تو کدوم بخش داره فعالیت می کنه ! ؟ ! ولی اگه اینجا بود می دونستم چی کارت کنم !
    ================================================== =======
    از آب بگزریم .....
    در نتیجه ....
    بابا یه vista هم بندازی گوشه سیستمتت به جایی بر نمی خوره ! (به جایه اون فیلم هایه DVD و HD اجنوی ... فقط به یکیشون حتی ! یه ویندوز بریز خلاص !!! به قول اون عربه آخر بازی ایران عربستان ...... الواحد . واحد .. خلاص !!! یعنی XP .. Vista خلاص
    بی خود هم دنبال اون پچه نباش که الاف میشی ! بعد از 700 خان هم دیگه اعصابی نداری واسه بازی کردن ! در مجموع همون که گفتم ...
    حالا بازم خود دانی ....
    صلاح کار خویش را داریوشان دانند !
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    چقدر حرف زدم .......
    دهه!
    بچه شلوغ نکن!×!
    چیه مگه؟ یه تاپیک هم نمیتونیم سالی یه بار بزنیم؟
    دو تا بازي اين مشكلو دارن يكي Shadowrun يكي هم Halo 2 كه هردوتاشونم هك شدن و همونطوري كه گفتي با نصب يه پچ مشكل حل ميشه حالا اين 700 خان رستم چيه؟
    بنظر من كه ارزش نداره واسه دو تا بازي آدم ويستا نصب كنه
    من shadowrun رو گرفته بودم مشکلی نداشت و خودش تو xp نصب و اجرا شد بدونه مشکل
    شاید ورژنه دیگه ای داشته

آره راست میگه من خودم به راحتی نصب و اجرا کردم با همون کرک معروف از همون اول اجراش میکنی و میگذاری باز باشه. البته دی.وی.دی رو بزار داخل درایو باشه خودش راهنمایی میکنه.
    این هم فرومی که میتونه بهت کمک کنه خیلی راحت فقط با یک کلیک:

کد:
    این هم فروم مربوط به رفع 4 مشکل Halo 2 که ممکنه به علت نصب روي XP پيش بیا ید:
    کد:
    مرسی

حالا خوبه خیلی بازیه دندون گیری هم نیستا این همه مکافات داره
    میزارم 3-4 سال دیگه اگه ویستا ریختم!

آخه مشکل اینجاس این اصلا نصب نمیکنه

مرسی از همگی

یه 10-15 تا دی وی دیه دیگه هم دارم که اصلا تست نکردم

فرصتش نمیشه اصلا

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •