با سلام خدمت دوستان !
با اجازه بازی را نقد میکنم !
نقد بازی ! (البته خیلی کلی)
بازی قشنگی را شاهد بودیم ! هر دو تیم به یه اندازه مستحق برد بودند ولی جدا باید به چند نکته توجه کرد که برتری استقلال را نشون میده!
1- یک پنالتی مسلم برای تیم استقلال
2- برتری مسلم دفاعی تیم استقلال
3- به این نکته دقیق دقت کنید : موقعیتهای استقلال خیلی بهتر بود (نه اینکه بیشتر بود) ما توسط همین برهانی که 1 گل زد 3 تا تک به تک را از دست دادیم! و واقعا با موقعیتهای گل پرسپولیس اصلا قابل مقایسه نیست!
4-...
درسته که تیم پیروزی زیاد حمله کرد (که اکثر حمله سانتر بود و نه کار ترکیب و ....) ولی دفاع استقلال کمتر دچار تزلزل شد! و گل رو هم رو اشتباه محض طالب لو خوردیم (هر چند نباید از بازی تأثیر گذار و خوبش بگذریم)
حالا چرا گل تقصیر وحید بود ؟ چون وقتی سانتر شد با شک و تردید خارج شد (که یا باید خارج میشد یا میموند تو دروازه ، که به نظر من تمام بیرون میومد میتونست توپ را تصاحب کنه) بعد برگشت سر جاش وقتی برگشت روبروی سر کرم ایستاد در صورتی که مشخص بود کریم نمیتونه مستقیم ضربه بزنه و بعد که کریم با هد پاس داد دیگه عمرا نمیتونست به توپ برسه و همین شد که گل خوردیم)
به نظرم تعویضهای قلعه نوعی خیلی دقیق نبود یعنی اکبر پور را نباید بیرون میکشید چون خیلی خوب هم دذفاع میکرد و هم حمله و اصلا حا نمیموند!
و واقعا تساوی را به تیم پرسپولیس تبریک میگم بسیار شانس آوردند!
از دوستان هوادار هر دو تیم ملتمسانه خواهش دارم که تحت هیچ شرایطی تعصبی عمل نکنند و به تیم و هوادرانش توهین نکنند و مهمتر اینکه واقع بین باشند !
مثلا کارشناس داوری میگه فلان صحنه خطاست یا نه دیگه قبول کنید ! دیگه زشته واقعا فرهنگ سازی کنید خودتون !
قربانتان: مصطفی عشقی

جواب بصورت نقل قول
  جواب بصورت نقل قول

جدول امتیاز پیش بینی ها تا پایان هفته نهم
 جدول امتیاز پیش بینی ها تا پایان هفته نهم

.gif)

نوشته شده توسط sanr
 نوشته شده توسط sanr