باسلام آیا این مین از نظر کارائی (قدرت وسرعت وکیفیت نه امکانات ) نسبت به مادربرد p35ds3l در سطح خیلی بالاتری قراردادرد یا تفاوت خیلی نیست؟ باتشکر
باسلام آیا این مین از نظر کارائی (قدرت وسرعت وکیفیت نه امکانات ) نسبت به مادربرد p35ds3l در سطح خیلی بالاتری قراردادرد یا تفاوت خیلی نیست؟ باتشکر
بله ! اون برد p35ds3l از رده خارج شده و من اگه جای شما باشم P5Q-E میخرم که قیمتش 175 تومن هست و کاراییش تقریبا اندازه ی DELUXE هست .
بردهای P35 دیگه ارزش خرید ندارن و هیچگاه با بردهای P45 مقایسه نمیشن !
فرق p5q deluxe با 5q-e در چیست؟ باتشکر
مین سیستم من p35ds3l میباشد آیا ارزش ارتقا به مین p5q-e را دارد ؟
نه. نمی ارزه که هزینه کنی. ارتقا رو بزار برای سال دیگه و زمانی که پردازنده های نهالم می ان.
سری Deluxe کارایی بالاتری نسبت به سریهای دیگه دارند این مدل هم در خنک کننده ها خودش بهتر نشون میده و همچنین برای اورکلاکینگ![]()
من خودم deluxe دارم و به نظر من بهتر از p5q-e هست چون 16 فازه تو اورکلاکینگ هم بهتر و پایدارتره میمونه
سلام دوست عزیز . مادربرد دیلوکس حداکثر تا 520 مگاهرتز اورکلاک می شه و p5q_e رو خودم تا 518 به صورت کاملأ پایدار اورکلاک کردم.
مطمئنأ هیچ کدوم از پردازنده های فعلی برای تغذیه نیاز به 16 فاز توان رسان ندارند.
درسته که زیاد بینشون فرق نیست ولی کلا در مادربوردهای asus سری deluxe کمی از بقیه بهتر هستن
چه از نظر خنک کنندگی چه از نظر اورکلاکینگ!!!
خوب مطمئنأ اگه قراره یکی بهتر باشه ، دیلوکس بهتره چون ایسوس اون رو در سطح بالاتری ساخته . اما واقعیت اینه که اختلافشون خیلی خیلی کمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)