تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 266 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 2659

نام تاپيک: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

OMG !

به شما پیشنهاد می کنم اینها رو حتما مطالعه کنی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تمام این کمپانی ها تایوانی هستند . تایوان هم هنوز به صورت رسمی جزئی از کشور چین محصوب میشه . کمپانی تولید کننده این محصولات در تایوان هست . چطور ممکنه ؟!! :

تایوان هم هنوز به صورت رسمی جزئی از کشور چین محصوب میشه .
    بله من میدونم ایسوز و گیگا تایوانی هستش به همین خاطر هم اسمش رو تو پست قبلیم آوردم . پستم رو درست نخوندی اگه تو پستم قبلیم دقت کنی من گفتم :
    کیفیت قطعات اصلی ساخت آمریکا - ژاپن - کره جنوبی و تایوان را به هیچ وجه نخواهد داشت .دقیقا تایوان رو به همین خاطر پس از آمریکا - ژاپن - کره جنوبی آوردم .
    ولی این رو نشنیده بودم که تایوان جزئی از چین باشه . حرف خنده داری بود. تایوان بطور مستقیم از تکنولوژی آمریکا استفاده میکنه این موضوع مهمی هستش و مطمئن باش هیچ جای دنیا جنس چینی رو به عنوان جنس درجه یک و اصیل نمیدونن . کیفیت قطعاتی که در تایوان تولید میشه یک دنیا با چین تفاوت داره دوست من . امروز به خاطر تحریمها دیگه قطعات تایوانی هم وارد نمیشه.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بله من میدونم ایسوز و گیگا تایوانی هستش به همین خاطر هم اسمش رو تو پست قبلیم آوردم . پستم رو درست نخوندی اگه تو پستم قبلیم دقت کنی من گفتم :
    کیفیت قطعات اصلی ساخت آمریکا - ژاپن - کره جنوبی و تایوان را به هیچ وجه نخواهد داشت .دقیقا تایوان رو به همین خاطر پس از آمریکا - ژاپن - کره جنوبی آوردم .
    ولی این رو نشنیده بودم که تایوان جزئی از چین باشه . حرف خنده داری بود. تایوان بطور مستقیم از تکنولوژی آمریکا استفاده میکنه این موضوع مهمی هستش و مطمئن باش هیچ جای دنیا جنس چینی رو به عنوان جنس درجه یک و اصیل نمیدونن . کیفیت قطعاتی که در تایوان تولید میشه یک دنیا با چین تفاوت داره دوست من . امروز به خاطر تحریمها دیگه قطعات تایوانی هم وارد نمیشه.
    ببخشید؟

میشه یک منبع معتبر درباره این صحبتتون بگذارید:
    تایوان بطور مستقیم از تکنولوژی آمریکا استفاده میکنه این موضوع مهمی هستش و مطمئن باش هیچ جای دنیا جنس چینی رو به عنوان جنس درجه یک و اصیل نمیدونن . کیفیت قطعاتی که در تایوان تولید میشه یک دنیا با چین تفاوت داره دوست من .

ممنون.

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

ببین دوست عزیز بنده برای تک تک جمله هایی که تایپ می کنم دلیل و مدرک دارم !

شما این جا رو مطالعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو همون صفحه ذکر شده که :

فکر می کنم همه چیز واضح باشه .

ضمنا شما هم بهتره برای تمام عرایضتون دلیل و مدرک معتبر ضمیمه کنید .

با تشکر .

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

لازم به منبع نیست . چیزی که عیان است ...
    معلومه کیفیت قطعاتی که در آمریکا و یا تایوان تولید میشه خیلی بالاتر از نمونه مشابه چینیش هست . یعنی این رو هم شما قبول نداری؟
    واقعا با این طرز تفکر ما ایرانی ها شایسته ی استفاده از قطعات چینی هستیم .

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

لازم به منبع نیست . چیزی که عیان است ...
    معلومه کیفیت قطعاتی که در آمریکا و یا تایوان تولید میشه خیلی بالاتر از نمونه مشابه چینیش هست . یعنی این رو هم شما قبول نداری؟
    واقعا با این طرز تفکر ما ایرانی ها شایسته ی استفاده از قطعات چینی هستیم .
    دوست عزیز شما یک سری مطالب رو عنوان کردید مثل:
    تایوان بطور مستقیم از تکنولوژی آمریکا استفاده میکنه
    بدون شک این صحبت نیاز به مدرک داره.
    مطمئن باش هیچ جای دنیا جنس چینی رو به عنوان جنس درجه یک و اصیل نمیدونن .
    شما همه جای دنیا رفتید و نظر همه رو پرسیدید؟ مسلما نه.
    پس اینجا هم نیازه منبع معتبری داشته باشید.

کیفیت قطعاتی که در تایوان تولید میشه یک دنیا با چین تفاوت داره دوست من .
    در کل شما به طور علمی نشون بدید کیفیت مادربرد ASUS ای که روش نوشته شده Made in Taiwan با مادربرد ASUS ای که نوشته شده Made in China چقدر تفاوت داره، صحبت های شما قبول!

6. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

اول از دوستان عذرخواهی میکنم چون تاپیک منحرف شد ولی به هر حال در جواب دوستان ، من هم باید از صحبتهای خودم دفاع کنم .
    تایوان مدت زمان زیادی هست که روابطش رو با چین قطع کرده و درپی استقلال کامل هست .
    متن زیر رو از سایت جام جم آنلاین براتون گذاشتم :

پس از 60 سال اولين پرواز مستقيم چين - تايوان انجام شد
    به گزارش خبرگزاري مهر ، اين پرواز از گوانجو در جنوب چين به تايوان صورت گرفت و صد توريست چيني مسافراين هواپيما به محض ورود مورد استقبال مردم و دولت تايوان قرار گرفتند.
    اين پرواز پس از انجام مذاکراتي در سطوح عالي بين دو کشور و به صورت يک قرارداد پرواز مستقيم براي تبادل گردشگر صورت گرفت.
    حدود 10 سال است يبن تايوان و چين مذاکراتي در اين سطح نبوده است و روابط بين دو طرف کاملا قطع شده و با خصومت همراه بوده است.
    چين، تايوان را جزئي از خاک خود مي داند، اما تايوان با حمايت آمريکا خود را کشوري مستقل معرفي مي کند.
    هرچند چين و تايوان روابط چندان خوبي را با يکديگرندارند، اما پس از آنکه در انتخابات مارس گذشته تايوان، حزب طرفدار چين "کومينتانگ" به رهبري "وو" توانست بر حزب طرفداراستقلال غلبه کند؛ سرديروابط دو کشور اندکي به گرمي گراييد.
    روابط مستقيم دو کشور از سال 1949 و پس از جدا شدن جزيره فرمز( تايوان) از خاك اصلي چين با يکديگر قطع شده است.
    اینم لینک منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یعنی حتی تا به امروز ( این خبر ماله تیرماه امساله ) پرواز مستقیم هم بین چین و تایوان انجام نمیگرفته چه رسد به اینکه ...
    در ضمن شما که ویکیپدیا مطالعه میکنی بد نیست یه سری هم به قسمت پالیتیکس میزدی که درباره ی روابط چین و تایوان و امریکا تا به امروز صحبت کرده .
    کد:
    بالاخره ببخشید دیگه . من نمیدونم اینجا تاپیک اورکلاکینگ یا سیاست خارجه .
    بالاخره آدم رو مجبور میکنید دیگه .
    باز بول نگرید بریزید سر من . من درحالت کلی گفتم که تایوان بهتر از چین هست .
    درضمن من خودم نرفتم ولی بابام از طرف شرکتش اغلب کشورهای اروپایی و آسیایی رفته و آمارشون رو داره .
    Last edited by ghahremanimehdi; 03-10-2008 at 00:31.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

اول از دوستان عذرخواهی میکنم چون تاپیک منحرف شد ولی به هر حال در جواب دوستان ، من هم باید از صحبتهای خودم دفاع کنم .
    تایوان مدت زمان زیادی هست که روابطش رو با چین قطع کرده و درپی استقلال کامل هست .
    متن زیر رو از سایت جام جم آنلاین براتون گذاشتم :

پس از 60 سال اولين پرواز مستقيم چين - تايوان انجام شد
    چين، تايوان را جزئي از خاک خود مي داند، اما تايوان با حمايت آمريکا خود را کشوري مستقل معرفي مي کند.
    هرچند چين و تايوان روابط چندان خوبي را با يکديگرندارند، اما پس از آنکه در انتخابات مارس گذشته تايوان، حزب طرفدار چين "کومينتانگ" به رهبري "وو" توانست بر حزب طرفداراستقلال غلبه کند؛ سرديروابط دو کشور اندکي به گرمي گراييد.
    روابط مستقيم دو کشور از سال 1949 و پس از جدا شدن جزيره فرمز( تايوان) از خاك اصلي چين با يکديگر قطع شده است.
    اینم لینک منبع
    کد:

بالاخره ببخشید دیگه . من نمیدونم اینجا تاپیک اورکلاکینگ یا سیاست خارجه .
    بالاخره آدم رو مجبور میکنید دیگه .
    درضمن من خودم نرفتم ولی بابام از طرف شرکتش اغلب کشورهای اروپایی و آسیایی رفته و آمارشون رو داره .

دوست عزیز ، مهم اینه که کشور های دیگه برای تجارت کالا کشوری رو به نامه تایوان به رسمیت نمی شناسند .

تو نقشه های بین المللی معتبر هم هنوز تایوان جزعی از چین هست . در سازمان ملل هم هنوز این کشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان خیلی از جاها هستن که ادعای استقلال می کنن ! آیا همشون رو باید کشور رسمی دونست ؟ در تجارت جهانی کشور باید رسمیت داشته باشه .

صحبت های بی دلیل و مدرک شما هم هیچ ارزشی نداره . منطقی بحث کن .

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

بله درسته که تایوان کشور رسمی نیست ولی مدت زیادی هست که چین با تایوان رابطه ای نداره و تکنولوژی ای هم که استفاده میکنه مستقل از چین هست چون سیاست بین دو کشور همچین اجازه ای رو نمیده.
    در ضمن من برای صحبتهام مدرک آوردم حالا خود دانی .
    من تجربیات و چیزایی رو که میدونستم رو گفتم .
    Last edited by ghahremanimehdi; 03-10-2008 at 01:01.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

بله درسته که تایوان کشور رسمی نیست ولی مدت زیادی هست که چین با تایوان رابطه ای نداره و تکنولوژی ای هم که استفاده میکنه مستقل از چین هست چون سیاست بین دو کشور همچین اجازه ای رو نمیده.
    در ضمن من برای صحبتهام مدرک آوردم حالا خود دانی .
    مضاف بر این نه من بابای تایوانم نه شما مامان چین . من تجربیات و چیزایی رو که میدونستم رو گفتم .

صنعت طراحی و تولید نیمه هادی دست چند تا کشور دنیا نظیر آمریکا ، زاپن و کره جنوبی .... هست .

قطعاتی هم مثل خازن ، IC های موجود روی برد و ..... ، معمولا عمدتآ ساخت همین کشور ها هستند . سهام دارهای اصلی اون شرکت ها هم که نام بردی عمدتآ آمریکایی هستند . به دلایلی که ربطی به این تاپیک نداره کمپانی هایی که نام بردی هم در تایوان مستقر هستند . این کمپانی ها عمدتا قطعات خیلی پیش پا افتاده مین بورد رو مثل : چوک ها ، اسلات ها ، پورت ها و نهایتا PCB مینبورد رو تولید می کنند ( که البته همین قطعات هم در اکثر مواقع توسط کمپانی غول Foxconn تولید میشه ) . در نهایت این کمپانی هایی که نام بردی فقط زحمت مونتاژ کردن برد رو میکشن . ولی چون TAIWAN هنوز رسمیت نداره ، رو جعبه محصولاتی که به صورت رسمی وارد ایران می شوند ، نوشته میشه Made in China .

فکر کنم که موضوع الان کاملا روشنه .

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

من که خودم به شخصه تفاوت زیادی بین یه کارت گرافیک تایوانی و مشابه اون ولی ساخت چینی احساس میکنم . من کارت گرافیک سیستم قدیمیم ASUS V3800 MAGIC بود با چیپست TNT2 Riva و 32 مگ SD Ram ( اون موقع ها محصولات ایسوز هم همش ساخت خود تایوان بود و رم های کینگستون آمریکایی تو بازار بود نه مثل الان که همشون چینی هستن) .
    بعد از 2 سال رفتم یه کارت 5200 جیفورس با 128 مگ DDR خریدم که چینی بود همون مارک ایسوز باورتون نمیشه که نتایج بنچمارکشون خیلی نزدیک به هم بود!
    اول گفتم شاید مشکل از سیستم من هستش بردم رو سیستم دوستم که سیستمش جدید بود دوتا کارت رو تست کردم ولی باز هم نتایج بنچمارکشون نزدیک بهم بود . بردم نمایندگی گفت کارت مشکلی نداره !
    باید پک بندی اون کارت ایسوز قدیمیم با اون جدیده رو میدید که از زمین تا زیزمین! تفاوت داشت چون قدیمی تایوانی بود ولی جدیده چینی !
    الان هم کارتم 8500 جی تی هست با 256 مگ رم DDR2 و دوستم که بازیخور هست خارج آشنا داره و میگه کارت رو از اونجا براش میفرستن اون یه کارت 8500 جی تی براش فرستادن که من هنوز انکف اون کارتم با اینکه اونم 8500 جی تی هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •