تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 1126 اولاول ... 2733343536373839404147871375371037 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

13

بچه ها به نظرم الان صحبت های ما که از طریق فراگیر ثبت نام می کنیم با کسانی که از کنکور سراسری وارد پیام نور شدن داره با هم قاطی می شه.اگه لطف کنید مثلا در مورد تاریخ ثبت نام و انتخاب رشته اول پاسختون ذکر کنید مربوط به سزاسزیه یا فراگیر.
    البته در حد یک پیشنهاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه gaxter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

البته اینم بگم که کسانی که در حال حاضر دانشگاه دیگه ای درش می خونن و می خوان الان پیام نور ثبت نام کنن یه سری مسائلی هست که باید حل کنن.وگرنه از طرف نظام وظیفه به مشکل می خورن.
    یکیش رو که من میدونم اینه که نباید از تحصیلشون بیش از 4 ترم گذشته باشه.بقیش با خودتون
    اینی که شما گفتی فعلا داره در همه دانشگاه ها اجرا میشه یعنی اگه شما در حال تحصیل در یک دانشگاه هستید و دوباره کنکور دادید و مثلا آزاد قبول شدین میتونید بدون مشکل ثبت نام کنید اگه 4 ترم از تحصیلتون نگذشته باشه..تا چند سال پیش نمیشد این کار رو کرد.و این مختص پیام نور نیست.فعلا بحث بر سر اینه که خود پیام نور در دفترچه ثبت نامش زده که اگه دانشجو باشی مانعی نداره بیای پیام نور فراگیر بخونی.بحثی هم از اینکه چند ترم از تحصیلت گذشته نکرده.
    این دستور العمل هم که تو سایتش زدن بیشتر از کسایی حرف زده که از طریق کنکور سراسری قبول شدن نه فراگیر.کلا فلسفه فراگیر یه چیز دیگست که نمیدونم اینا چرا دقیق هیچ اطلاع رسانی نمیکنن.

3. این کاربر از gaxter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gaxter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

امیدوارم این هفته یه دستور العملی یا اطلاع رسانی برای مشمولین و قبول شدگان فراگیر هم در این مورد بکنن.

پروفشنال wahid2003vj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    هرمزگان-بندرعباس-خلیج تا ابد فارس

پيش فرض

امیدوارم این هفته یه دستور العملی یا اطلاع رسانی برای مشمولین و قبول شدگان فراگیر هم در این مورد بکنن.
    اعلام کردن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از wahid2003vj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تنها راهی که شما می تونید از وضعیت فعلیت مطلع بشی اینه که حضورا بری نزدیک ترین دانشگاه پیام نور و شرایط دقیق رو بپرسی.
    من که نه از اطلاعیه های خود سایت چیزی دستگیرم شد،نه از جاهای دیگه.مجبور شدم دو روز برای تعیین وضعیتم برم دانشگاه.اونجا هم حرف خودشون رو قبول ندارن،چه برسه به اخبار های متفرقه.

روز اول رفتم پرسیدم من که 30/11 فارق التحصیل شدم می تونم ثبت نام کنم.بهم گفتن برو بابا دلت خوشه!30/11 کجا 1/7/87 کجا!!تو غیبت خوردی و نمی تونی.فرداش رفتم گفتم نظام وظیفه گفت مانعی نداره،بعد بخشنامه رو ورداشت و خوند و گفت:"آره مشکلی نداره،دنبال کارای ثبت نامت باش"
    به همین راحتی آدمو میشه سر کار گذاشت!!!!

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

البته اینم بگم که کسانی که در حال حاضر دانشگاه دیگه ای درش می خونن و می خوان الان پیام نور ثبت نام کنن یه سری مسائلی هست که باید حل کنن.وگرنه از طرف نظام وظیفه به مشکل می خورن.
    یکیش رو که من میدونم اینه که نباید از تحصیلشون بیش از 4 ترم گذشته باشه.بقیش با خودتون
    با صحبتهایgaxter موافقم و همچنین با پست آخر حامد عزیز !! ظاهرا قراره همه چیز تو دقیقه 90 معلوم بشه . دقیقا الان نمیدونم مدارکی که باید ببرم چیه ؟! میترسم برم اونجا و مدارک ناقص باشه بعد بمونیم تو خماری
    نه وضعیت اصل گواهی پیشدانشگاهی معلومه و نه اینکه بالاخره باید کارت دانشجویی بدیم یا گواهی اشتغال به تحصیل
    تو دفترچه نوشته گواهی - تو ابلاغی که لینکشو گذاشتید نوشته کارت !!

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

با صحبتهایgaxter موافقم و همچنین با پست آخر حامد عزیز !! ظاهرا قراره همه چیز تو دقیقه 90 معلوم بشه . دقیقا الان نمیدونم مدارکی که باید ببرم چیه ؟! میترسم برم اونجا و مدارک ناقص باشه بعد بمونیم تو خماری
    نه وضعیت اصل گواهی پیشدانشگاهی معلومه و نه اینکه بالاخره باید کارت دانشجویی بدیم یا گواهی اشتغال به تحصیل
    تو دفترچه نوشته گواهی - تو ابلاغی که لینکشو گذاشتید نوشته کارت !!
    کمک!
    بابا چه خبره اینجا!
    اینا چرا از اول نگفتن
    من که 7 ترم گزشته از درسم باید چه کنم؟

چه گیری کردیم ها! همه چیمون رو هواس

راستی بی خانمان جان حالا تو این خر تو خری از کجا مدرکه پیش داشنگاهیمون رو پیدا کنیم؟

از طرفی هم من این ترم رو مهمان تهران جنوب گرفتم! باید از کجا بگیرم حالا تو این اوضاع احوال؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کمک!
    بابا چه خبره اینجا!
    اینا چرا از اول نگفتن
    من که 7 ترم گزشته از درسم باید چه کنم؟

چه گیری کردیم ها! همه چیمون رو هواس

راستی بی خانمان جان حالا تو این خر تو خری از کجا مدرکه پیش داشنگاهیمون رو پیدا کنیم؟

از طرفی هم من این ترم رو مهمان تهران جنوب گرفتم! باید از کجا بگیرم حالا تو این اوضاع احوال؟
    خوب 2 تا راه حل داری
    یک به پروندت در دانشگاه مرجعه کنی و از ان کپی بگیری
    و دومی اینه که به محل پیش دانشگاهیتون مراجعه کنید
    سومی هم که بگردی پیدا کنی

داریوش جان یک سوال ایا میدانی امتحان بعدی فراگیر کی برگزار میشه از دوستان قدیم کسی رو داری؟
    من در دو راهی قرار گرفتم نمیدونم کی هست

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

13

بچه ها زیاد سخت نگیرید.
    تا جایی که من می دونم اگه از طریق سراسری پیام نور قبول شدید که به هیچ عنوان نمی تونید این دانشگاه رو همزمان با جای دیگه بخونید.چون شما کنکور سراسری دادید و جدای از نام دانشگاه قبولی باید از شرایط کنکور سراسری تبعیت کنید.و قانون کنکور سراسری اینه که به هیچ عنوان نمی تونید تحصیل همزمان در 2 دانشگاه که از طریق کنکور سراسری و آزاد دادید بکنید.اما اگه فراگیر قبول شدید قطعا می تونید تحصیل همزمان کنید.و حتی می تونید با توافق دانشگاه و نظام وظیفه تحصیل همزمان با خدمت کنید(احتمالا من هم همینکار رو می کنم)
    کسانی هم که نگران گواهی پیش دانشگاهیشون هستن بگم که اگه دسترسی مستقیم به اصلش ندارن و دانشگاه قبلیشون اصلش رو تحویل نمیده،فعلا یه کپی برابر اصل از دانشگاه بگیرن و موقع ثبت نام وضعیتشون رو بگن.اونا هم که می دونن همکاراشون(دانشگاههای دیگه) چه عتیقه هایی هستن و نمیان مارو اعدام کنن که!! نهایتش یا خودشون اقدام میکنن یا یه نامه و کوفتی میدن که بتونیم اصلش رو بگیریم.خودم هم اصل پیشدانشگاهیم هنوز توی جایی که خوندم.گواهی رو هم فقط با کارت دانشجویی بهم میدن.باید پیام نور ثبت نام کنم و کارت دانشجویی بگیرم،بعدش برم تحویل بگیرم.این از وضعیت خودم.البته اینو بگم به نظر خودم هیچ مشکلی در ثبت نامم پیش نمیاد؛چون دانشگاه قبلیم که کاردانی می خوندم مدارکم ناقص بود و ثبت نامم کردن که هیچ،الان فارق التحصیل هم شدم هنوز یه سری از مدارک رو براشون نبردم.یکیش همین اصل پیشدانشگاهی!
    در انتها هم بگم که نگران اشتغال به تحصیل هم نباشید.همونطری که توی پست های قبلی گفتیم اگه زیر 4 ترم هست درس می خونید ، فقط یه نامه اشتغال به تحصیل یا گواهی تاییدیه تحصیلی که توش نوشته تا فلان تاریخ X مقدار واحد رو پاس کرده بگیرید موقع ثبت نام حله.فقط یه نامه ای باشه نشون بده که شما از لحاظ نظام وظیفه مشکلی ندارید.اصلا فلسفه این اشتغال به تحصیلا همینه که مشخص شه نظام وظیفه کاری به کارتون نداره.
    امیدوارم که از نگرانی در اومده باشید

12. این کاربر از hamed_aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

حذف و اضافه شروع شده یا نه ؟؟ قرار بود از 10 مهر شروع بشه ولی واسه من هنوز باز نشده مال شما هم اینطوریه ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •